Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konto osobiste, jaki bank?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w t-mobile uslugi bankowe i przelewow natychmiastowych 10 za free :P

Skomentuj

dabyl, pytałem panią w oddziale i powiedziała, że nie można ustawić by przy każdym przelewie autoryzacja była wymagana

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
        Czytałem opinię, że człowiek zrobił 10 przelewów na nowe numery kont (allegro) i tylko 1 przelew wymagał autoryzacji.
        Jeśli były po 10 zł to pewnie tak..poza tym jak masz pewny numer bankowy tzn. Urząd skarbowy lub podobne to może nie być wymagane potwierdzenie smsem lub jak np. Robisz przelew do ing, co jest oczywiste bo mają nad tym kontrolę.

- - - - - aktualizacja - - - - -

dabyl, pytałem panią w oddziale i powiedziała, że nie można ustawić by przy każdym przelewie autoryzacja była wymagana
        spokojnie, jak system ma wątpliwości to wysyła sms. Mama tam konto ładnych parę lat i zero problemów. Podziawiam 20 letnich ludzi co przychodzą do mojej żory do pkobp, stoją 30 min w kolejce wypełniają druki i płacą za kablówkę 30zł. Czasem nie wierzę jej że to możliwe ale tak jest, stąd kilkunastoosobowe kolejki w pkobp, zaufanie do banku itd. Itd.

Skomentuj

Czytałem opinię, że człowiek zrobił 10 przelewów na nowe numery kont (allegro) i tylko 1 przelew wymagał autoryzacji.
          I pewnie płacone przez PayU - czyli na ten sam numer konta Tego akurat system bankowy nie przewidział :/ Może jest ułatwienie ale i też duuuża luka dla kogoś kto by chciał nas okraść.
          Last edited by damiani; 11.06.2014, 22:30.

Skomentuj

Zawsze można chodzić do banku, wypełniać druki i opłacać je w kasie.

Skomentuj

Panowie, a co powiedzie o Credit Agricole?
              Mają fajne konto, za założenie dają 50zł, przy płatności kartą za 100zł nie płaci się za kartę i mają coś takiego jak msaver tylko, że dają gratisy tzn dają drugie tyle co ci się odkłada maksymalnie 20zł miesięcznie.
              Tylko gdzie jest haczyk?

Skomentuj

W Getinie konto jeszcze fajne jest z tego co kojarze
                Last edited by srekal34; 27.06.2014, 15:49.

Skomentuj

Czaruję...
                X