Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2014

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audio Show 2014

WItam panowie czy ktos w tym roku sie wybiera? rok temu ze wzgledu na zjazd nie moglem sie zjawic ale mam nadzieje ze w tym roku sie uda jesli za 4tyg noga na egzaminach sie nie powinie
    kto bedzie? kto gdzie spi tj oddzielnie czy w ekipie? kto chce w nocy wyjsc na dobra impreze?

Ja raczej będę. Jadę autem z dolnego slaska, to mogę kogoś zabrać z okolic.

Skomentuj

u mnie sie okaze za miesiac ale mam nadzieje ze zdam i tez bede xD

Skomentuj

Planuję
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Z chęcia się zabiorę z Tobą jak będziesz miał wolne miejsce:)

Skomentuj

Ja mysle ze bede.

Skomentuj

Mam nadzieje że i jak wpadnę
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jeśli ekipa z Bydzi będzie chciała jechać, to ja również pojadę.
                Dowiem się wkrótce.
                Jak już będę wiedział że jadę, mógłbym ogarnąć nocleg.

Skomentuj

marian jak ost wasza miejscowka? fajne warunki? do konca wrzesnia trzeba ogarnac akurat bede wiedzial czy bede w pl czy uk

Skomentuj

Postaram się być.

Skomentuj

Mi się podobało bardziej niż w hostelu Camera (dawnym Lemonie) w 2011-2012r.
                      Był mniejszy pokój niż w tamtych latach (miał na środku ściankę działową), ale było "czyściej", ponieważ Emka to nowy hostel.
                      Zresztą, proszę przejrzeć galerię: http://www.emkahostel.pl/galeria

Już mogę parę informacji napisać.
                      -na dzień dzisiejszy 10-cio osobowy pokój (z łazienką) jest wolny, jak również mniejsze pokoje.
                      -koszt pokoju 10-osobowego wynosi 380zł
                      -rezerwacja pokoju wynosi 120zł, resztę kwoty trzeba wpłacić pod koniec października
                      -początek doby hotelowej godz. 14-sta, koniec godz. 10:30.
                      -jest możliwość zostawienia bagażu przed rozpoczęciem doby hotelowej

-pokój 8-os. 340zł
                      -pokój 4-os. 240zł
                      -pokój 3-os. 165zł
                      -pokój 2-os. 180zł

Last edited by marian; 25.08.2014, 15:02.

Skomentuj

Mi sie podobał ten hostel Emka, w tym roku też planuje się zjawić wraz z kolegą :)
                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Pewnie choć na chwilę się zjawię zobaczyć nowości :)

Skomentuj

Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz posta
                            Z chęcia się zabiorę z Tobą jak będziesz miał wolne miejsce:)
                            Żaden problem. Pewnie będę sam jechał.

Skomentuj

Ja planuję być i tym razem będę miał głos :-) więc porozmawiamy ;-)
                              <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ja również będę, tak więc mam nadzieję że jakiś "miting" przed imprezą audio?

Skomentuj

Ustali się jakąś godzinę, i tak jak co roku zbiórka na dole na wspólne zdjęcie będzie.
                                  Co potem to już kwestia dogadania się.
                                  Pewnie jakieś piwko u Turka w godzinach popołudniowych.

Skomentuj

marian ja moge w ciemno miejsce wziac nawet jak mi sie nie uda pojechac to oddam komus za darmo 40pln nie majatek tylko pytanie czy od piatku czy tylko na sob? ja mam do wawki blisko i pelno znajomych tam ale preferowalbym integracje piatkowa w wawie miasto znam calkiem dobrze od strony rozrywkowej

Skomentuj

W 2011r. byłem z Bocianem i Wojtkiem od piątku, jedną noc byliśmy w Tamce a drugą razem w Lemonie.
                                      Było spoko, ale wiesz, nie każdy może sobie na to pozwolić (praca).
                                      Nie było by złą opcją przyjechać po pracy w piątek... no ale to już kwestia dogadania się (chęci + możliwości).

Skomentuj

W sumie też nie miałbym nic przeciwko by w piątek sie zjawić. Co do pracy, wiedząc wcześniej że taki wyjazd będzie można ustalić z szefem jakieś wolne lub wcześniejsze wyjście z pracy.
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Czaruję...
                                        X