Którego masz tego denona?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2014
Collapse
X
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz postaJa oczywiście będę. A ze mną "szef wszystkich szefów" i nowa seria kolumn Monolith na nowym Usher oraz duże 3-drożne kolumny na Accutonach. Ale nie wiem czy duże będą grały, w małym pokoju mogą być problemy z basem.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez marian Zobacz postaOd roku 2007 kiedy to byłem pierwszy raz, czytałem że w 2009r był bida totalna.
"czytałem", bo wtedy mnie akurat nie było :biggrin:Last edited by fader_audio; 20.10.2014, 13:07.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaTak sobie mysle... Jak zostanie miejsce a bede stal dobrze finansowo to przenocuje z wami
Zawsze wiecej czasu na rozmowy
Skomentuj
-
Tak, podłączymy bez problemu. Mamy do wyboru USB, optyczne i coaxial. DAC-a mam opartego na CS4397 i DIR9001.
"Bez analogu" chodziło mi o to, że są usunięte układy scalone w torze audio. C/A -> kondensator (wyjście napięciowe) -> lampaLast edited by MariuszElektro; 21.10.2014, 11:46.
Skomentuj
-
Zapytaj na Audiostereo.
Zamieszczone przez marian Zobacz postaDwa miejsca są jeszcze dostępne (42zł za osobę).
Konradzik88 oddaje swoją zaliczkę jednemu chętnemu, wtedy zapłaci tylko 22zł (z tego co widz to Paweł S. jest chętny).
Druga zaliczka jest Dekera, więc do niego trzeba uderzyć z zapytaniem (ponieważ obiecałem że jak znajdą się inni chętni na pokój to oddam zaliczki tym którzy je wpłacili a nie pojechali).Last edited by marian; 24.10.2014, 10:20.
Skomentuj
Skomentuj