Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory studyjne a DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    google na zapytanie "Russell K Red 100"
    Takie 2 obrazki pokazało :

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Wybacz, ale do poziomu blota sie nie znizam, na takim poziomie dyskusji, to rozmawiaj ze swoimi kolegami. Jak nie potrafisz czytac, ze zrozumieniem, to moze powinienes wrocic do szkoly i nauczyc sie tez troche kultury.
      Do poziomu błota masz jeszcze daleką drogę, najpierw musisz pokonać muł dolnych pokładów. Pouczać to możesz swoich rodziców skoro cię tak wychowali - przypominasz mi klasycznego milicjanta czy tez ormowca na ulicy, to Oni pałowali za np. niewłaściwe ubranie, uczesanie itp. tylko dlatego,że tego nie tolerowali.
      Już napisałem wyżej, że niebywałym prymitywizmem i chamstwem jest zmuszać innych do wyboru oraz wypowiadanie się w czyimś imieniu bez uzyskanej zgody ale jak widzisz masz z tym problem, genetyczny problem!

Skomentuj

Nie na temat...
        Sapere, czy nie jesteś czasem kopią djramoss'a ?
        Sytuacja taka sama, 5 lat na forum i ze dwadzieścia wpisów, większość broniąca STXa w tym takie perełki:

http://diyaudio.pl/showthread.php/18...l=1#post285410

hmm według mnie STX 18 AWX jest przetwornikiem zdecydowanie lepszym od magnezowych Seas-ów.
        Seas magnezowy niestety jest mocno przeciętnym jak dla moich oczekiwań za aż takie pieniążki, szczerze odradzam ten midwoofer Seasa.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sapere Zobacz posta
          Do poziomu błota masz jeszcze daleką drogę, najpierw musisz pokonać muł dolnych pokładów. Pouczać to możesz swoich rodziców skoro cię tak wychowali - przypominasz mi klasycznego milicjanta czy tez ormowca na ulicy, to Oni pałowali za np. niewłaściwe ubranie, uczesanie itp. tylko dlatego,że tego nie tolerowali.
          Już napisałem wyżej, że niebywałym prymitywizmem i chamstwem jest zmuszać innych do wyboru oraz wypowiadanie się w czyimś imieniu bez uzyskanej zgody ale jak widzisz masz z tym problem, genetyczny problem!
          Internet przyjmie wszystko. Ulzylo? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
            Sapere, czy nie jesteś czasem kopią djramoss'a ?
            Melduję posłusznie Panie waloosile że nie jestem!
            ---następny dochodzeniowiec?

tu też Russell z monitorami
            https://www.madisoundspeakerstore.co...o-speaker-kit/
            Last edited by Sapere; 26.02.2015, 17:39.

Skomentuj

Czaruję...
            X