Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupujemy pierwszą wtyczkę dla forum.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
    Jak dla mnie to wyszczególnienie jest spoko, ale kolorki troche zbyt agresywne są. Osobiście wolałbym inne odcienie, mnie więcej takie jakby zwiększyć przejrzystość warstwy w PS
    To + zmniejszyć pole koloru do samej treści posta (bez tła pod avatarem/nickiem) i powinno być ok.

Skomentuj

Ustawilem kolor tylko pod trescia, obadajcie: http://diyaudio.pl/showthread.php/25...cuphase-P-7100

Czy tak nie lzej, lepiej dla wiekszosci.

Skomentuj

to ja mam chyba cos nie tak z przegladarka bo tego nie widze :(

az wyczyszcze...

Skomentuj

Tak mi wpadło do głowy, mamy system polubień, może by to sprzęgnąć z odznakąPomocnika/zasłużonego w dziale X/etc ?

Po uzyskaniu danej liczby polubień w danym dziale system automatycznie by nadawał odznakę zasłużonego w dziale X, po uzyskaniu odznaki w kilku działach dostawało by sie odznakę Pomocnik (albo cokolwiek innego). Moderatorzy/admini mieli by możliwość zabrania odznaki gdyby ktoś ją dostał "przez przypadek".

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
            Po uzyskaniu danej liczby polubień w danym dziale system automatycznie by nadawał odznakę zasłużonego w dziale X, po uzyskaniu odznaki w kilku działach dostawało by sie odznakę Pomocnik (albo cokolwiek innego). Moderatorzy/admini mieli by możliwość zabrania odznaki gdyby ktoś ją dostał "przez przypadek".
            Pomysł ciekawy aczkolwiek, moim zdaniem trochę nietrafiony. Często ludzie wystawiają dzięki za to że się zgadzają z postem. Mogło by się zdarzyć tak, że odznaczenie dostanie osoba która dobrze gada a nie jest ani pomocna ani zasłużona, dokładać roboty modom też chyba sensu nie ma, bo przecież już teraz potrzebują kogoś do pomocy.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
              bo przecież już teraz potrzebują kogoś do pomocy.
              Dlatego trzeba forum bardziej zautomatyzować.

Skomentuj

Czaruję...
              X