Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2015

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

1. Pawel074 (piątek, sobota)
    2. Kolega Pawła074 (piątek, sobota)
    3. Jimy-Adi (piatek, sobota)
    4. Bocian (piątek, sobota)
    5. marian (piątek, sobota)
    6. Gokar (piątek, sobota)
    7. MariuszElektro (piątek, sobota)
    8. Kolega MariuszElektro (piątek, sobota)

Skomentuj

Panowie widzę że mamy już 8 osób. Jak do 25 będą jeszcze dwie osoby chętne weźmiemy 10 osobowy pokój o ile będą jeszcze wolne, więc zachęcam by szybko sie decydować. :-)
      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Ja się jeszcze zastanawiam. Póki co to jest takie 50%.
        Poza tym, hasło piątek sobota, mam rozumieć jako dwa noclegi, a w niedzielę wypad do domu ?

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
          Poza tym, hasło piątek sobota, mam rozumieć jako dwa noclegi, a w niedzielę wypad do domu ?
          Tak.
          Od piątku godzina 14-sta, do niedzieli godzina 11-sta.
          Jeśli ktoś przyjedzie szybciej i nie chce hodzić po Warszawie z bagażami, to może je zostawić w Emce wcześniej w recepcji i powiedzieć że ma rezerwacje od godz. 14-stej. Tak samo w niedzielę, opuszcza pokój o 11-stej i może zostawić swoje rzeczy w recepcji do wieczora.
          Last edited by marian; 16.10.2015, 16:35.

Skomentuj

Spoko dzieki, a orientujesz się jak w tej emce wygląda sprawa pokojów jednoosobowych ? Jak mamie opowiadałem o AudioShow to stwierdziła, że dawno w Warszawie nie była i by się chętnie wybrała na wycieczkę po mieście.

Skomentuj

Trzeba zadzwonić i zapytać czy wolne mają na tą datę.
              No ale jednoosobowy jest zawsze drogi, 170zł z łazienką, 140zł z łazienką na korytarzu.

Skomentuj

yhmm, no to sporo. Ok dzięki za info, ja dziś albo jutro pewnie będę wiedzieć na sto procent co i jak.

Skomentuj

Weźmy 10 osobowy. Na wszelki wypadek jak ktoś się dopisze na ost chwile. Różnica w cenie żadna praktycznie.
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zobaczę co da się z tym zrobić.
                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

1. Pawel074 (piątek, sobota)
                      2. Kolega Pawła074 (piątek, sobota)
                      3. Jimy-Adi (piatek, sobota)
                      4. Bocian (piątek, sobota)
                      5. marian (piątek, sobota)
                      6. Gokar (piątek, sobota)
                      7. MariuszElektro (piątek, sobota)
                      8. Kolega MariuszElektro (piątek, sobota)
                      9. waloos (piątek, sobota)

W tym momencie jestem pewny na 90%
                      Mam nadzieję, że bilety kolejowe nie zdrożeją w ciągu weekendu.
                      Panowie którzy się wybierają, o której macie być zamiar w piątek ?

Skomentuj

ja jestem zainteresowany ale 50/50 bo nie wiem czy bede jeden dzień czy ze sprzętem cały weekend
                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ja bym się dopisał, ale boję się że nie dam wam spać. :)

Skomentuj

Panowie mamy pokój 10 osoobowy, także jedno miejsce jeszcze wolne.

Skomentuj

dopiszcie mnie jak cos :P
                              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                dopiszcie mnie jak cos :P
                                Ok.

1. Pawel074
                                2. Kolega Pawła074
                                3. Jimy-Adi
                                4. Bocian
                                5. marian
                                6. Gokar
                                7. MariuszElektro
                                8. Kolega MariuszElektro
                                9. waloos
                                10. Pteterycz

No to mamy komplet.
                                Last edited by marian; 17.10.2015, 12:42.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                  Panowie którzy się wybierają, o której macie być zamiar w piątek ?
                                  Ja najwczesniej 20.00. Jeszcze nie wiem dokladnie.

Skomentuj

Ja pewnie też coś koło tego do 16 praca :)

Skomentuj

Mamy komplet, mamy pokój. Nie podałem tylko ceny :P

Koszt całego pokoju 760zł czyli po 76zł na osobę - to oczywiście jest kwota za dwie doby więc myślę, że cena naprawdę bardzo atrakcyjna :)

Skomentuj

Panowie do której macie zamiar być w niedzielę? zamawiam bilet powrotny i nie wiem do której jest tam sens zostawać. Zmywacie się w godzinach wczesniejszych czy raczej "po zmroku" ? Ja się zastanawiam nad 18:00 albo 16:50.

Skomentuj

Co roku było tak, że w sobotę zwiedzaliśmy Sobieskiego, i to zazwyczaj trwało do godzin wieczornych z racji ilości pokoi (między czasie jakiś obiad, piwko).
                                          Na niedzielę zostawialiśmy sobie Golden tulip i Bristol, a że w tych hotelach było tylko po kilka sal, więc trwało to max 3 godziny (łącznie z dojazdem pomiędzy hotelami). Potem jeszcze raz do Sobieskiego posłuchać najlepszych konstrukcji wybranych w sobotę, jak i tych do których nie szło się przecisnąć, to również max 2 godziny.

Na koniec wychodziło tak że o 15-stej już wszystko było "posłuchane" i rozjeżdżaliśmy się do domów (niektórzy nawet wcześniej, wszystko zależy od transportu powrotnego do domu).

Skomentuj

Czaruję...
                                          X