A z Rzeszowa na Sobotę ktoś się wybiera?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2015
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Trol. Zobacz postaA z Rzeszowa na Sobotę ktoś się wybiera?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPost z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej
natomiast firma ma 11 dni na wysłanie...."
Poza tym, czy na AS jest jakaś pula biletów ? Przy zamawianiu jest dopisek "do wyczerpania", ale to chyba nie w ich interesie żeby ludzi ograniczać ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaKup w kolejce, troszkę postoisz ale masz pewność że będziesz miał bilet.
Post z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej
natomiast firma ma 11 dni na wysłanie...."
a ponoć w tulipie za to nie było kolejek:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaKorzystał ktoś z zamawiania karnetu przez internet ? Jest sens, czy może kolejki nie są na tyle duże i można na miejscu kupić. Jak to widzicie ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaJa kupiłem, już mam wydrukowany.
EDIT:
Własnie kupiłem przez neta. Polecam to rozwiązanie, transakcja jest realizowana przez PayU, po 2 minutach od przelewu miałem na skrzynce linka do biletu. Wystarczy go wydrukować na kartce A4 tak aby kod kreskowy był widoczny i można wbijać na wystawę :)
Choć z drugiej strony, wiele osób tak zrobi to i kolejki mniejsze będąLast edited by waloos; 02.11.2015, 15:01.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle czy dla osob posiadajacych bilety, bedzie obowiazywala inna kolejka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle czy dla osob posiadajacych bilety, bedzie obowiazywala inna kolejka?
Tylko to i tak jest kiepskie rozwiązanie, bo trzeba podejść do stolika, przy którym kupuje się bilety, i poprosić o przewodnik (jeśli chcemy go dostać). Więc na sam koniec wychodzi, że i tak stoimy w kolejce, mniejszej ale stoimy.
Jest jeszcze opcja wejścia od strony głównego wejścia... ale zazwyczaj ochrona każe się cofnąć i wejść wejściem tam gdzie jest kolejka :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaJa zacząłem od Tulipa i kupiłem od ręki, a pod Sobieskim kolejka jak ta lala.Sobieski jest zawalony od początku a Tulip pusty
Skomentuj
-
Last edited by Pawel074; 03.11.2015, 20:25.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaw piątek od 14 można zostawić swoje rzeczy w hostelu
Skomentuj
Skomentuj