Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2015

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A z Rzeszowa na Sobotę ktoś się wybiera?

Skomentuj

Nie na temat...
      Może wrzucicie fotorelację na główną stronę :cool:

Skomentuj

Zamieszczone przez Trol. Zobacz posta
        A z Rzeszowa na Sobotę ktoś się wybiera?
        Ja nadal sie zastanawiam czy jechac autem czy przez bla bla.

Skomentuj

Ja myślałem autobusem. Sprawdzałem tydzień temu Polskiego Busa to koszt biletu w obie strony wynosił 30zł, a teraz trzeba zapłacić 60zł :angry:

Skomentuj

Korzystał ktoś z zamawiania karnetu przez internet ? Jest sens, czy może kolejki nie są na tyle duże i można na miejscu kupić. Jak to widzicie ?

Skomentuj

Kup w kolejce, troszkę postoisz ale masz pewność że będziesz miał bilet.

Post z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej
              natomiast firma ma 11 dni na wysłanie...."

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                Post z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej
                A to dziwne bo jak patrzyłem na stronę z tymi biletami to oni wysyłają maila z e-biletem do samodzielnego druku.

Poza tym, czy na AS jest jakaś pula biletów ? Przy zamawianiu jest dopisek "do wyczerpania", ale to chyba nie w ich interesie żeby ludzi ograniczać ?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Kup w kolejce, troszkę postoisz ale masz pewność że będziesz miał bilet.

ja rok temu o 11.00 pod sobieskim stałem godzinę w kolejce...
                  a ponoć w tulipie za to nie było kolejek:)

Skomentuj

Potwierdzam tego ponocia. Ja zacząłem od Tulipa i kupiłem od ręki, a pod Sobieskim kolejka jak ta lala.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                      Korzystał ktoś z zamawiania karnetu przez internet ? Jest sens, czy może kolejki nie są na tyle duże i można na miejscu kupić. Jak to widzicie ?
                      Ja kupiłem, już mam wydrukowany.

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                        Ja kupiłem, już mam wydrukowany.
                        Chyba też tak zrobię, nie cierpię kolejek

EDIT:
                        Własnie kupiłem przez neta. Polecam to rozwiązanie, transakcja jest realizowana przez PayU, po 2 minutach od przelewu miałem na skrzynce linka do biletu. Wystarczy go wydrukować na kartce A4 tak aby kod kreskowy był widoczny i można wbijać na wystawę :)
                        Choć z drugiej strony, wiele osób tak zrobi to i kolejki mniejsze będą
                        Last edited by waloos; 02.11.2015, 15:01.

Skomentuj

Ale czy dla osob posiadajacych bilety, bedzie obowiazywala inna kolejka?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Może i nie, ale skoro cała transakcja zajęła mi 5 minut to co mi szkodzi :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              Z tego co pamiętam, to ludzie mający już bilety omijali główną kolejkę i podchodzili od razu do gościa który robił na nich pieczątki.

Tylko to i tak jest kiepskie rozwiązanie, bo trzeba podejść do stolika, przy którym kupuje się bilety, i poprosić o przewodnik (jeśli chcemy go dostać). Więc na sam koniec wychodzi, że i tak stoimy w kolejce, mniejszej ale stoimy.

Jest jeszcze opcja wejścia od strony głównego wejścia... ale zazwyczaj ochrona każe się cofnąć i wejść wejściem tam gdzie jest kolejka :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                Ja zacząłem od Tulipa i kupiłem od ręki, a pod Sobieskim kolejka jak ta lala.
                                To jedyna słuszna droga Sobieski jest zawalony od początku a Tulip pusty

Skomentuj

"Uwaga: w tym roku wejście do hotelu Sobieski będzie przez główne wejście do hotelu od Placu Zawiszy, a nie jak to miało miejsce przez ostatnie 18 lat - przez boczne od Grójeckiej. "

Skomentuj

Słuchajcie, jakieś piwko itp. przewidziane jest w piątek? Sobotni wieczór mam zajęty, a chętnie bym się z wami spotkał.

Skomentuj

Panowie w piątek od 14 można zostawić swoje rzeczy w hostelu. W rejestracji powołajcie się na moje nazwisko: "Antoniak" oraz posiadajcie dowód osobisty lub inny dokument.
                                      Gdyby ktoś nie wiedział gdzie śpimy: ul. Mikołaja Kopernika 3, eMKa Hostel

Last edited by Pawel074; 03.11.2015, 20:25.
                                      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                                        w piątek od 14 można zostawić swoje rzeczy w hostelu
                                        Oczywiście można wcześniej zostawić w recepcji, jeśli ktoś chce się pozbyć bagażu gdy przyjedzie wcześniej.

Skomentuj

Wiecie moze, czy w tym roku rowniez beda pieczatki, aby mozna bylo lazic miedzy hotelami? Na biletach jest wyraznie napisane, ze wejsc mozna tylko raz i po wyjsciu juz lipton.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X