Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Profile branżowe na forum.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

@Micwoj

Spokojnie. Moge Cie zapewnic ze forum nie jest sponsorowane ani sterowane przez kogos.
    Za hosting place ja, za domene Pawel.
    Sponsorow nie ma i nie bedzie.

Na PM to i tak ludziska gadaja, i wiedza kto gdzie pracuje, ale to niech wyjdzie ew. od tych osob.
    Tak jak piszesz, za cos zyc trzeba - a jak ktos pracuje w zawodzie swojego hobby to super.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz posta
      po prostu denerwują mnie ludzie którzy absolutnie wszystko negują
      Tylko dlaczego znowu klamiesz? Negowalem bas, reszta mi sie podobala. Nawet przez klawiature nie potrafi Ci przejsc, przyznanie sie do swojego nieprofesjonalnego zachowania. Moze jakbym napisal, ze bas byl wybitny, to bym jeszcze jakies promo od firmy dostal...

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
        A co z ludźmi którzy zajmują się hobbystycznie audio i budują kolumny, robią pomiary a nie pracują na codzień w branży audio?
        )
        A to ja taki jestem właśnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
          A co z ludźmi którzy zajmują się hobbystycznie audio i budują kolumny, robią pomiary a nie pracują na codzień w branży audio?
          Wlasnie grupa takich osob rowniez powinna miec jakies specjalne oznaczenie, sporo osob zajmuje sie jakims serwisem audio, projektami itp a forum to tez dobra forma reklamy
          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

A dlaczego panowie "firmowi" dali swoje dane w wygasający?
            Sa za tym, zeby było wszystko jasne ale dane chca ukryć?

Ja jestem przeciwny temu całemu tematowi
            Po co to komu? To do niczego nie doprowadzi

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
            Wlasnie grupa takich osob rowniez powinna miec jakies specjalne oznaczenie, sporo osob zajmuje sie jakims serwisem audio, projektami itp a forum to tez dobra forma reklamy
            Powtarzane na każdym kroku!!!
            Na forum nie mozna sie reklamować.
            Przeczytaj regulamin
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Lukasz - to ja je oznaczylem, skopiowalem sobie dane i usunalem zeby OT nie robic - prosilem o PM.
              Spokojnie

- - - - - aktualizacja - - - - -

Koledzy bez nerwow, rozmawiamy.

Skomentuj

To forum skoro ma być hobbystyczne to nie powinno być jakichś odznaczeń za pracę w branży. To ludzie, którzy w branży pracują powinni pisać jedynie jako swoje diy ego.
                Nie powinni na pewno opowiadać o swoich produktach jak ich nikt nie pyta.
                Wydaje mi się, że na tym forum dobrze funkcjonują "mężowie zaufania". I puki taki system działa, to po co zmieniać?

Skomentuj

panowie, pomysl jest dobry, ale zawsze pojawia sie jakies ALE

jak juz zauwazyliscie jest kilka osob z firm, ale ich doskonale znamy
                  z drugiej strony jak ktos chce sie wypowiadac oficjalnie to zaklada oficjalne konto!
                  tak zrobil na poczatku akkus a wczoraj panowie z wroclawia!

a co z tymi o ktorych pisal SW?
                  sa przeciez tacy cwaniacy jak legendarny "arwas". osoba na bank z branzy, ale nigdy tego oficjalnie nie przyzna i ciagle zmienia konta...

mozemy to zrobic, ale zaraz znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie pasowalo... jak zawsze :p

no to jak wszyscy to wszyscy

bywalem czesto w audio-technik.pl w koszalinie
                  od roku nie mieszkam juz w koszalinie wiec...

a jeszcze wczesniej dorabialem w car audio media (tak, wiem. nic nie piszcie :unsure: ) i zylismy dosc dobrze z auto hi-fi

Skomentuj

jak juz zauwazyliscie jest kilka osob z firm, ale ich doskonale znamy
                    z drugiej strony jak ktos chce sie wypowiadac oficjalnie to zaklada oficjalne konto!
                    tak zrobil na poczatku akkus a wczoraj panowie z wroclawia!

Dzięki.

EOT.

Skomentuj

Czaruję...
                    X