Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w krakowie kupiłem w cedrusie na malborskiej.
    na wymiar, bez kupowania całej płyty można kupić 18 mm grubosc, grubsze można kupić ale jako całą płytę - docinają jak się chce.

ogólnie cen nie pamiętam, ale wydawały mi się sensowne. poza tym można podejść na stolarnię - wejście przez magazyn od tyłu i kupić/dostać ścinki różne, czasami kawałki akurat na minitorki się znajdą najróżniejszej grubości. ja w ten sposób kupiłem 30 mm na front suba.

Skomentuj

Panowie gdzie w Wawie kupić mdf22-25mm.??
      Castorama ma tolerancję 5 mm a to za dużo potrzebuje dociąc z milimetrową dokładnoscią.
      Chce też kupić kilka sztuk docietych na suba a nie od razu cały arkusz 6m^2 za 170zł - tak jest w "Mazi" na górczewskiej.
      Może macie stolarza jakiegoś albo sprawdzony zakład??

[ Dodano: 2005-05-04, 22:48 ]
      Chodzi o Warszawę :)

Skomentuj

Placek, a w której Castoramie jest taka dokładność,ja na ul.Popularnej nie pytałem o dokładnośc,zamówiłem,wyszło 2mm odchyłki na dwóch płytach z 12 i wsio .
        Jeszcz może Obi na Okęciu,bo LeroyMerlin raczej nie ,kiepska obsługa brrr.

Skomentuj

Zamieszczone przez durke
          wyszło 2mm odchyłki na dwóch płytach z 12 i wsio .
          gdzie wy to kupujecie?? Ja kupuję w takim zakładzie co robi blaty kuchenne, sprzedaje płyty itp. i zawsze docinali idealnie...
          nie ma to jak wykwalifikowany personel w supermarketach...

Skomentuj

Kurcze tez bym chętnie cos takiego znalazł ale nie jestem z Poznania a w Wawie rozgladałem sie, tylko że punkty zazwyczaj sprzedają gotowe kuchnie a co najwyżej można złożyć im zamówienie i nie masz pewności nie możesz im patrzeć na ręce:(

Skomentuj

Zygmunt, dobra dobra wiadomo ze w markecie robia na odpie... , ale 2mm za długie dwie płyty z pośród 12 gdzie każda miała ponad metr długości to jest wg mnie super, były o 2 mm za długie a nie za krótkie wiec miałem 2 minuty zabawy szlifierką :P

Skomentuj

I tu jest róznica , za długie to pikuś

Skomentuj

Za krótkie jakby były to jeszcze wiekszy pikus bo bym nawet szlifierki nie musiał uzywać, tyle to jest nic, milimetr nie kilometr,takie 2mm bez problemu bym dociągnął wkrętami,klejem szpachlą,czymkolwiek i jakkolwiek,to nie matal,pilnik masz,chociaz papier scierny,bierz płytyt gdzie taniej i pierdolami sie nie przejmuj :)

Skomentuj

No chyba zaryzykuje bo po prostu nie mam wyjścia !! Poprosze co by było równo albo nawet dam kolesiowi na browara :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X