sprubuję go namówić na dayton audio żeby dozbierał na 12 cali tylko tam są dwa modele jak sie nie mylę to różnią się wielkością obudowy? ten tańszy kosztuje 960zł zap audio jest gdzieś taniej? nie słyszałem go czy to będzie optymalny wybór?może ktoś się wypowie kto go miał /słyszał chyba ,że ten lab 12 lepszy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
subwoofer beyma power 15 czy 12 lub inny Wzmacniacz 600W rms 4 ohm
Collapse
X
-
Od początku wątku śledzę i dopinguję bo czeka mnie ten sam projekt dla 16 latka 😀 czyli mojego mniejszego syna. Już od kilku miesięcy truje mi ..... Itd.
Ja osobiście za bardzo bym się nie przejmował parametrami ma być po prostu duże bummmmm za małe pieniądze ja osobiście wybiorę
W.38.800.4.MC niskotonowy estradowy i obetnę go na jakieś 800 Hz. Wiem że Buda musi być spora ok 250 L ale jest to do zaakceptowania, resztę zrobię z jakiś szerokopasmówek i zmiszczę się w 500 .Last edited by Slawomir.Dyll; 08.11.2016, 20:08.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoze cos uzywanego z car audio?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaFaktycznie myślałem o 150 LWiecznie narzekam:glare:
-Pieniądze szczęścia nie dają
-Kompromisy tym bardziej
Skomentuj
-
Wybór padł na beyma power 15.Dzisiaj odebrał kuzyn ode mnie wzmacniacz.Próbowaliśmy u mnie i wykop jest,tylko wylot br musi dać 100mm ,bo dał 80mm do 15 cali lol :) i furczy.Zobaczymy co powie jak u siebie go ustawi i wygrzeje go.Tak trochę mi się wydaje ,że wzmacniacz jeszcze trochę za słaby ale to mu wystarczy myślę.Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w temacie. A tak po za tym głośnik na żywo wygląda dużo lepiej niż na fotkach :)
przepraszam za jakość zdjęć telefonem.
Last edited by lukiel84; 07.12.2016, 17:57.
Skomentuj
Skomentuj