Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Black Friday

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gliceryna do kupienia w aptece. Nie lepiej sprayem silikonowym, takim typowym do uszczelek?

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
      Wypraszam Sobie .... Powtarzam spytajcie dystrybutora a nie oczerniajcie.
      Nazw nieuczciwych sklepów nie podałem.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
        Nie lepiej sprayem silikonowym
        Nie. Gliceryna jest najlepsza z mojego doświadczenia. Takiej z apteki nie próbowałem i nie wiem czy nie będzie jakiś kłopotów z jej stężeniem.

Skomentuj

OK spróbuje dziś kupić husteczki i dam znać czy pomogło.
          BTW gdyby głosnik posiadał wadę czy Ty jako sprzedawca możesz się zwrócić do dystrybutora o wymianę?

Skomentuj

SB Acoustics rzeczywiście w pewnym momencie zmienił sposób pakowania. Najpierw były kartonowe wkładki do unieruchomienia głośnika wewnątrz pudełka a potem tylko plastikowa wytłoczka nakładana na głośnik.

Skomentuj

głośnik zwracasz do Mnie. Odemnie dostajesz nowy. To my jako sklep reklamujemy głośnik u producenta.

Skomentuj

Potwierdzam, to jest ORYGINALNE opakowanie.
                Ten nalot to nie otarcie a pewnie jakiś proszek tak jak Branża pisze.
                To samo jest na Usherach, wystarczy przetrzeć i jest git.

Visaton ceramiczny zakupiony w Greltonie po wyciągnięciu z foli, był tak jak by przesmarowany olejem, czymś takim tłustym. Wyglądało to tak jak by worek zabezpieczający był brudny od jakiegoś produktu spożywczego.
                Na początku też myślałem że tak być nie powinno... po czasie ten nalot sam wyparował.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                  SB Acoustics rzeczywiście w pewnym momencie zmienił sposób pakowania. Najpierw były kartonowe wkładki do unieruchomienia głośnika wewnątrz pudełka a potem tylko plastikowa wytłoczka nakładana na głośnik.
                  To by mogło sporo wyjaśniać, moje sztuki miały jeszcze kartonowe elementy ustalające.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wszystko sie zgadza, tak sa pakowane :

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      Wszystko sie zgadza, tak sa pakowane :

No ej, Pogromca, to ja mam monopol na robienie zdjęć głośnikom na parapecie

Skomentuj

Smugi schodzą, trzeba troszkę poprzecierać ale schodzi. Przynajmniej w świetle sztucznym tego nie widać.

Skomentuj

Czaruję...