Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioVideoShow 2018 - once again

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AudioVideoShow 2018 - once again

Hejo,

Dziś skontaktowałem się z panem Adamem.
    Jest rezerwacja pokoju dla naszego serwisu.

Na razie nie wiem który, ale jakiś będzie.

Tak wiec, zacznijmy oficjalnie wątek o AVS 2018.

Temat gratów, jeśli ktoś coś ma fajnego i chce przywieźć, nawet jako wystawkę - pisać, nie zmieniamy formy z zeszłych lat.

Ode mnie....
    O ile życie nie skomplikuje to ja jadę w czwartek, wracam w niedziele po nocy.
    Będę siedzieć w pokoju, nie ma problemu.

Co biorę:
    - iAMP - OPS5/BG7 w obudowie (bez pokrywy górnej, bo chyba nie ogarnę - zobacze)
    - AD1865 Konrada z amanero w obudowie
    - drabinkę do regulacji głośności na 'desce' ;-) (dziś jadę po półkę z IKEA hehe)

W tym roku odciążam Karola i organizacją i odp. pokoju biorę na siebie.
    Koszt pokoju około 800euro brutto przy przeliczeniu sztywnym 1euro = 4 złote.
    Jutro uruchomię zbiórkę z kwotą zaokrągloną, resztę kosztów biorę na siebie.

Dziękuję, zachęcam - pomoc dobrowolna, obecność również.
    Wiecie jak jest.

Czyli jednak superior plus? :)
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Nie superior, duza szansa ze ten sam pokoj będzie.
      Ceny w PDF na stronie sa podane w netto.

Skomentuj

Aha, laptop i jakieś monitory tez będą

Skomentuj

w tym roku tez posiedze z Wami

biore monitory stx 14 mcx + alx. tym razem rownowaga tonalna wg Waszych sugestii
          kolumny omnipolarne moze w koncu zagraja
          uniamp

Skomentuj

Zapraszam, dobrowolnie i anonimowo, dla chetnych:
            https://zrzutka.pl/htth7a

Dziekuje.

Skomentuj

Wpłaciłem zbiórkę z zamówienia na USBAudio :)

Skomentuj

Doceniam, dziękuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                  Tak wiec, zacznijmy oficjalnie wątek o AVS 2018.
                  No :thumbup:

Dobrze że udało się skontaktować z Panem Adamem, a wiem że nie jest łatwo.
                  Jak już wiesz, w tym roku odpadam z organizacji, ale będę się kręcił po pokoju więc w razie co pomogę.

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                  O ile życie nie skomplikuje to ja jadę w czwartek, wracam w niedziele po nocy.
                  Bydgoszcz raczej w piątek rano przyjedzie, ale kto wie, może skusimy się na czwartek

Co do gratów jakie moglibyśmy przywieźć, no to na pewno przydały by się 2 absorbery.
                  Oprócz tego w tym roku nie mamy nic co moglibyśmy pokazać, no może jakieś pierdoły typu kable itp..
                  Ale to i tak wyjdzie przed samym AVS, bo nie wiemy jeszcze jakim autem i w ile osób jedziemy... jeśli jednym to niestety absorbery już nie wejdą.

Skomentuj

Wezme jeszcze stolik, byc moze drugi. Kable, mam zamiar zmontowac absorbery.
                    Rollupy Karol ma mi wyslac.

Skomentuj

Nie na temat...

Na początku: NO OFFENCE. Tak tylko napisze co mi przyszło na myśl.

Moim zdaniem fajnie byłoby, gdyby sprzęt był różnorodny w kontekście różnych właścicieli, użytkowników, forum. By każdy mógł wnieść coś do prezentacji forum, dołożyć od siebie (prócz kwestii materialnych). By był to pokój diyaudio - bo póki co, Tomku, wszystko (dac, wzmak, kolumny itp) obstawiasz.

Już milknę :)
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Przeca czekam na propozycje jak rok temu, jak nikt nic nie przywiezie to i tak sam zostane.
                        W zasadzie nie propozycje, kto co postawi to bedzie

Forma sie nie zmienia.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zeby nie bylo nieporozumien, pisac ludziska kto co moze przywiezc.
                        Nie robie tu zadnego monopolu, biore tylko swoje graty na wystawke/granie + dedykowane monitorki ktore robimy na AVS - mam nadzieje ze damy rade (pod kolejny projekt)

Skomentuj

Może się uda podrzucić coś niedużego. Zobaczym jak się sprawy ułożą...

Skomentuj

Super by było.
                            Mogą być w stanie surowym jeśli chodzi o wykończenie
                            Pasują do profilu serwisu ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                              Nie na temat...

Na początku: NO OFFENCE. Tak tylko napisze co mi przyszło na myśl.

Moim zdaniem fajnie byłoby, gdyby sprzęt był różnorodny w kontekście różnych właścicieli, użytkowników, forum. By każdy mógł wnieść coś do prezentacji forum, dołożyć od siebie (prócz kwestii materialnych). By był to pokój diyaudio - bo póki co, Tomku, wszystko (dac, wzmak, kolumny itp) obstawiasz.

Już milknę :)
                              przeciez rok temu gralismy na roznym sprzecie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                przeciez rok temu gralismy na roznym sprzecie
                                Super
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

:)

Skomentuj

Monobloki zrobione?

Skomentuj

Tak zrobione, puki co działają, front trzeba poprawić. Lakier w sprayu który był kładziony jest ciągle plastyczny, położysz coś na nim i odbija się faktura, np ręcznika 😀 Zamontowałem również przedwzmacniacz w środku, zmienia barwę całości. Może kolumny, podlogówki, trafia na AS, wzmacniacze na pewno. Nie wiem jak reszta 😐

Skomentuj

A może takie coś by chcieli?

Żółte mogą grać bez suba, białe trzeba wspomóc. Te są akurat moje prywatne.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X