Tomek MTM podrzucę więc w czwartek. Proszę o Twój tel. na PW to dogadamy szczegóły.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioVideoShow 2018 - once again
Collapse
X
-
Dziękuje za dotychczasowe wpłaty.
Nadszedł mnie pomysł, żeby tam gdzie w tamtym roku stały stoliki od Micwoja - postawić .... stolik i na nim rozłożyć graty elektroniczne, projektów stworzonych przez userow tego portalu.
W zasadzie taka promocja i chyba duma ze cos fajnego ludzie tu montują.
Ja nie mam za wiele, mogę tam wrzucić
- zlutowane IPS CFP od borysa
- usb-i2s Konrada
- pcb od DAC AD1865
- pare innych PCB - może polutuje jakieś śmieci od siebie, aczkolwiek u mnie szału nie ma z tym
Poproszę Konrada żeby jeszcze coś pożyczył tylko na wystawkę (polutowany układ DAC z TDA1541 byłby pożądany, ludzie pytali o AD a TDA to byłby hit - jeszcze na tym PCB)
W pokoju będzie również PVC gavrona na widoku bez obudowy, PVC od Lusztiego - tak samo do wglądu, bez obudowy. Mój iAMP również będzie bez pokrywy.
Mój DAC być może będzie offline i rozkręcony, tam tez coś jest (może będzie DAC z filtrem cyfrowym Konrada)
Tak wiec jak podoba Wam się pomysł to zachęcam do dołączenia. Wydaje mi się że to fajnie umocni przekaż i przesłanie DIY.
Nawet jakby ktoś chciał, może do mnie wysłać do siebie swój układzik (o którym była jakaś mowa na łamach forum) wysłać, położymy na stoliku z opisem co to jest i kto to zrobił.
Co myślicie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaCo myślicie?
Tyle trzeba pomyśleć nad większą ilością stolików, bo jeden stolik to za mało.
Może jak rok temu Micwoj przywiezie swoje?
Skomentuj
-
Mi bardzo brakowało dobrej prezentacji w zeszłych latach. Stoi dużo ciekawego sprzętu ale nie wiadomo co on robi, czy się wyróżnia.
W Monachium też tego brakowało ale kilka producentów (n.p. Nubert) regularnie robiły prezentacje. Więc każdy mógł przyjść i posłuchać czym ten sprzęt się różni.
Oczywiście że to wymaga większego wysiłku i być może mniejszej ilości wystawionego sprzętu. Jednak to jest bardziej interesujące dla widzów. To szansa zainteresować nowych ludzi.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaCo myślicie?
Zamieszczone przez chebum Zobacz postaMi bardzo brakowało dobrej prezentacji w zeszłych latach.
ludzie wchodza i wychodza co 1min
pokoje ktore robily prezentacje o okreslonych godzinach byly raczej czesto skreslane :???:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapokoje ktore robily prezentacje o okreslonych godzinach byly raczej czesto skreslane :???:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chebum Zobacz postaMożesz inaczej powiedzieć? Nawet ze słownikiem nie rozumiem o co Ci chodzi.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Tomek, co do strimingu, to może zróbmy tak jak mówiłeś rok temu?
Wyłączyli nas gdy przestałeś strimować... no to można robić striming ciągły, a na after party wyłączać dźwięk i obraz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPewnie o to że do tych pokoi nie chciało się już wchodzić, gdy się usłyszało, że są pokazy o konkretnych godzinach.
wybierasz sie pol polski na wystawe ktora musisz "zaliczyc"
idziesz pokoj po pokoju i chcesz zobaczyc/uslyszec jak najwiecej
az tu nagle trafiasz na pokoj "przepraszamy, trwa pokaz. zapraszamy za 15-20min"
no i co robisz? olewasz taki pokoj i lecisz dalej bo przeciez masz jeszcze 2 hotele do zwiedzenia :p
co innego duze sale i zaplanowane koncerty/pokazy/referaty
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaNie chce łamać zapisów licencyjnych, gra nie warta świeczki.
A będziesz w ogóle nagrywał?
Skomentuj
Skomentuj