Zaluje ze tego typu impreza odbyla sie pierwszy raz.
Super ludzie, przyjacielska atmosfera - dyskuje techniczne, pomiary i pare zestawow zwrotek projektowanych na zywo.
Dziekuje wszystkim za checi i przywiezienie gratow.
Bylo tego naprawde sporo.
Jestem conajmniej zachwycony - do tego cena za impreze per osoba, a miejscowka - no... swietnie.
Nie doszukilwalbym sie niczego.
Niestety nie obylo sie bez lekkich strat, cos sie podzialo ze sprzetem i jedna wysokotonowka ET 338 sie spalila.
Cale szczescie, da sie kupic kit cewek do wymiany, jej.
Dziękuję Tomkowi za organizację spotu, chłop się postarał.
Nie wiem jak On znalazł tą restaurację i jak się dogadał z ceną, ale to co zastaliśmy na miejscu przerosło oczekiwania jakie miałem (i pewnie nie tylko moje), zważywszy na cenę (200zł osoba).
2 doby z jedzeniem w opór, i to takim że to wręcz niemożliwe za 200zł os.
Było super, niech żałują Ci których nie było.
Integracja userów oraz zabawa ze sprzętem lepsza niż na AVS...
Ten chmiel rósł na płocie przy restauracji :)
Dziękuję wszystkim za spotkanie.
Luszti, dzięki za dopieszczenie zwrotnicy i pokazanie co źle robiłem w SW :)
Monitory po wykończeniu będzie można posłuchać na AVS.
Jeśli chodzi o najlepsze granie (dla mnie), to te duże kolumny z berylem zamiotły wszystko.
Na nich słuchaliśmy różnych kondensatorów, różnicę było słychać i każdy miał te same odczucia (lub bardzo podobne, bo to też kwestia opisania co się słyszy), więc różnica w dźwięku różnych kondensatorów o tej samej wartości jest faktem.
Nie robiliśmy porównania interkonektów, ale może na AVS się uda (system grał na tym magicznym interkonekcie Lusztiego, ale z racji braku przepinania na inny, nikt nie miał okazji usłyszeć co ten kabel potrafi... a potrafi, ja słyszałem :) ).
Z minusów mogę tylko wymienić że nie było łyżeczek do herbaty na śniadaniu.
Żart oczywiście
Dla mnie było za głośno, w sobotę wieczorem już wymiękłem...
Pozdro dla słyszących.
Aha, to wytłumienie można kupić w Zap-Audio, a fornir którego próbki widzieliście, w MIRO.
Ja też bym chciał bardzo podziękować za organizację, koszt nocleguniski, a jedzenie bardzo dobre w tej cenie. Dodatkowo nikt się do nas nie przyczepił, a kolumny nie miały lekko.
Mam filmik z udziałem kolumn Janka i tak ironicznie leci Fever z tekstem "what a lovely way to burn"
Skomentuj