Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobranoc ;-)

Skomentuj

gdzie dobranoc ja dopiero skonczylem CS'a

Skomentuj

Nieeee, no nie mówcie że śpicie...?? Zbliża się sesja a ja już na trybie nocnym pracuje, a gdzie tam do końca.....:\

Skomentuj

dziś nocne rozmowy w toku. wymiana zdań z adminem www.deck.pl masakra koleś jest na poziomie mojej siostry tyle że ona chodzi do 1 gimnazjum.....

Skomentuj

Ide w kimono. Wkońcu wytrzeźwialem po 24h

Skomentuj

ja tez mam juz dosc siedzenia przed kompem ...zapale peta i lulu :)

Skomentuj

panowie piatek wieczor i pustka na forum :(

Skomentuj

jak pusto ja jestem a zachwiel ide do roboty

Skomentuj

Ja wlasnie ide w objecia Morfeusza, wiec dobranoc :-)

Skomentuj

dzisiaj w nocy bede sie analizował ... yhym matematycznie heh , jak umre to dam znać kiedy

Skomentuj

Ot mi się przypomniało apropos analizy matematycznej. Na polibudzie - Jak się ktoś pierdyknął przy liczeniu pochodnych na tablicy (i to nie byl jakich - przykład powiedzmy na całą linijkę A4 :/ ) to dostawał w ramach "represji" 5000 pochodnych do wyliczenia i oddania za 2 miesiące. Cały nasz kierunek to musiał pisać, każdego skubany złapał na pomyłce (zajmowało to ok. 180stron A4!!) Jakbyście widzieli wieżyczkę jak nasza grupa oddawała <lol>.

Pamiętne czasy <lol> Wszyscy się wyśmiewali z gościa, że w tym roku chce uzyskać pochodnych na wysokość 1m. To się pośmialiśmy :/ i sprawdziliśmy że nie żartował.

Ale i tak jestem debeściak bo pisałem tylko raz. A na 2 sem znowu prawie cały rok poległ (ale na całkach, których było 3000 lub jedna całka trzytysięcznego stopnia - całkowanie przez części). <megalol>

Acha. Jeden z lepszych motywów:
                        Student pisze przykład z pochodnych dyktowany przez profesorka ".... tg*ctg*ln*sh*sin*cos*cth....." facet dalej ciągnie: "...teraz kreska ułamkowa..." No to student na tablicy linia ok. 0.5m i słyszy "...Dłuższa...." No to przedłuża o kolejne pół metra i słyszy: "... jeszcze dłuższa..." No to siup i linia ma już 2 metry. No to nich pan pisze nad kreską ułamkową.... i od początku zabawa
                        Analiza była dosłownie niesamowita hehehehehe

Skomentuj

ja tam wole pograć w csa niż spać cho bardzo mi sie chce:)

Skomentuj

na dzisiejszą noc przyszło mi walczycz virusem kompie pierwszy raz gnojek u mnie sie zagnieździł, wygrałem - niepatrząc na to ze potem poszedł format i nowy system :) ale własnie powróciłem hehe

Skomentuj

A ja znowu w kimono , pokuj juz mi wali jak nic od fajek :/ tylko kawa i fajki heh i moje biedne plecy dobranoc :)

Skomentuj

taa wkoncu skonczylem grac w Cs'a, teraz jeszcze cos zjesc i filmik jakis obejzec :)

ps. nie ma to jak ferie

Skomentuj

hehehhe ja tez lubie cs'a
                                  wlasnie wklepuje na nowo cala strone internetowa bo moj byly wspolnik mi wsyzstko po zlosci wykasowal :/ chyba nie bede spal

Skomentuj

ja wlasnie dopiero co wstalem i zobaczylem za oknem snieg dobry poranek :)

Skomentuj

Lacze sie w bolu z tymi ktorym sie sesja zaczyna.
                                      Od 8 rano ostatniej soboty do poniedizalku do 17 spalem 5 godzin

Skomentuj

Co tam ludziska porabiacie w tą już sobotnią noc?
                                        PS. Normanlnie mnie właśnie zatkało jak zobaczyłem w nowym oknie życzenia od administratora forum. THX:)

Skomentuj

ja katuje suba na RDC 101.0 wawa

Skomentuj

Czaruję...
                                          X