Dobranoc ;-)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
dziś nocne rozmowy w toku. wymiana zdań z adminem www.deck.pl masakra koleś jest na poziomie mojej siostry tyle że ona chodzi do 1 gimnazjum.....
Skomentuj
-
Ot mi się przypomniało apropos analizy matematycznej. Na polibudzie - Jak się ktoś pierdyknął przy liczeniu pochodnych na tablicy (i to nie byl jakich - przykład powiedzmy na całą linijkę A4 :/ ) to dostawał w ramach "represji" 5000 pochodnych do wyliczenia i oddania za 2 miesiące. Cały nasz kierunek to musiał pisać, każdego skubany złapał na pomyłce (zajmowało to ok. 180stron A4!!) Jakbyście widzieli wieżyczkę jak nasza grupa oddawała <lol>.
Pamiętne czasy <lol> Wszyscy się wyśmiewali z gościa, że w tym roku chce uzyskać pochodnych na wysokość 1m. To się pośmialiśmy :/ i sprawdziliśmy że nie żartował.
Ale i tak jestem debeściak bo pisałem tylko raz. A na 2 sem znowu prawie cały rok poległ (ale na całkach, których było 3000 lub jedna całka trzytysięcznego stopnia - całkowanie przez części). <megalol>
Acha. Jeden z lepszych motywów:
Student pisze przykład z pochodnych dyktowany przez profesorka ".... tg*ctg*ln*sh*sin*cos*cth....." facet dalej ciągnie: "...teraz kreska ułamkowa..." No to student na tablicy linia ok. 0.5m i słyszy "...Dłuższa...." No to przedłuża o kolejne pół metra i słyszy: "... jeszcze dłuższa..." No to siup i linia ma już 2 metry. No to nich pan pisze nad kreską ułamkową.... i od początku zabawa
Analiza była dosłownie niesamowita hehehehehe
Skomentuj
Skomentuj