Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Topiłem smutki ..........

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Są na forum jakeś panie?????????

[ Dodano: 2005-05-28, 23:08 ]
    bo bez Ciebie..................

Skomentuj

bolhoj z sokiem pomaranczowym i z cytryny. :] dobranoc

[ Dodano: 2005-05-28, 23:11 ]
      tasior ja sie znam na oc a co chccesz ?

[ Dodano: 2005-05-28, 23:12 ]
      sliwowica z cola :]

Skomentuj

no ja właśnie wrociłem. troche szybko ale piłem z trenerem a jutro ważny mecz dlatego nas wygonił do domku.

Skomentuj

a bo mam sprzet calkiem kiczowaty i chce cos z tego zrobic,jakies radiatorki na ram i wszdzie gdzie sie da to 1 ale napsize co mam(sorki ze to w forum noca)
          cel 2400 podkrecony na 3100 dalej niekombinuje(best 3400 ale krzaki byly..)
          fx 5200 pixelview 128 bit 64 mb podkrecona z 250 500 na 320 555(2d)275 535(3d)
          ram kingmax 256 ddr/400 mhz
          seagate baracuda 80gb
          zasiłka 200 W 350 W pmpo :P megabajt-przez ten szit mi sie komp wylacza ale niechce sie nic zjarac.. :(
          plyta glowna to asus p4pe costam

Skomentuj

a w ta noc jest tak cieplo ze chyba wylacze swojego kompa na noc ...bo bedzie tu upal :)
            ...rano

zrobie to chyba z 4 raz w zyciu az sie boje ze nie odpali :)

Skomentuj

potrzebuje jaksi pomysl jak sie odstresowac,tylko na powaznie

Skomentuj

Pol litra to bardzo powazny pomysl :]

Skomentuj

rozpijanie nieletnich ??

Skomentuj

powazny pomysl... ale masz zryte w mózgu ,psize na powaznie to na POWAZNIE,niebede pisal czemu mi potrzebny takipomysl bo mnie zaraz ktos pojedzie co go to interesi

Skomentuj

tłoczno się zrobiło w ostatnim czasie na forum, co chwilę nowe posty... a to tylko jeden Tasior...
                      Chcesz się odstresować, to nie wchodź przez jakieś dwa tygodnie na to forum...

Skomentuj

Teraz własnie na to zwróciłem uwage... Normalnie w ostatnich czasach co 4 post Tasiora z tego co 10 post Tasiora jest jakis konkretny :)

Skomentuj

czy tylko mi gg nie działa??

Skomentuj

ja jestem od poczatku forum i mam mniej od niego postow a on tu chyba od pol roku tylko jest i taka miedzy nami roznica ze jedni pisza na zawody a drudzy jak sie chce i jak sie wie ;]

Skomentuj

wisnia, Ja tez jestem od początku :)

Skomentuj

no widzisz i pewnie tez zauwazyles to co ja.... ale ci co pisza na zawody tacy sie wykruszaja szybko bo maja tylko tzw slomiany zapal

Skomentuj

Dobra,Mam teraz 5 postów(albo 4) lepiej wam ? moge zakladac nowe konta nawet co 10 post :)

Skomentuj

mam to głęboko w dupie, pod jakim nickiem będziesz zaśmiecał forum... po prostu staraj się tego nie robić...
                                    Pozatym, zakładając nowe konto postępujesz wbrew netykiecie. Zauważyłeś, że nawet na innych forach ludzie używają tych samych nicków?? Nawet jeśli w rzeczywistości pozostają anonimowi, to wiadomo z kim ma się do czynienia i że zawsze z tą samą osobą ...

Skomentuj

Napisałem kim jestem,btw nierobie smietnika,tak czasami posmieje sie z czegos np firsta 1600W
                                      ale zauwaz ze wiekszosc moich psotów to pytania
                                      i zauwaz ze pierwsze 2 miesiace napisalem moze <10 postów staram sie pomagac ludziom ale takze duzo pytac
                                      a jeszcze jedno,ja jzu sie szykowalem z nowym kontem,wiedzialem ze predzej czy pozniej ktos sie doczepi o ta liczbe pod nickiem ktora mi lata koło pupy a inni mowia ze nabijamm posty,no nic
                                      pozdrawiam

[ Dodano: 2005-05-30, 23:12 ]
                                      i jeszcze jedno,Wisni chodziło(i komsu tam jeszcze) o to ze mam 500 postów a nie ze rtobie smietnik, :)

[ Dodano: 2005-05-30, 23:14 ]
                                      i zauwazcie ejszcze to ze siedze na forum od rana do 23 lub od 14 do 23(w soboty i piatki dzien i noc)

Skomentuj

Tasiorek daj se spokoj tu nikt nikogo o nic nie oskarza przeciez nikt ci nie zakazuje pisac ale sa ludzie (np ja) ktorzy obserwoja to wszystko z boku i mozna zauwazyc roznice pomiedzy prawdziwym zapalencem audio a amatorem ktory z nudow nie ma sie za co wziasc

Pozdrawiam i bez urazy

PS niedlugo limit transferu na miesiac tutaj bedzie liczony w TB ;] jak tak dalej bedzie
                                        - dla niewiedzacych 1TB= 1000GB

Jeszcze raz pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
                                          - dla niewiedzacych 1TB= 1000GB
                                          hmmmm
                                          A ty jesteś wiedzący? 1TB=1024GB
                                          Niby niewielka róznica ale jednak

Skomentuj

Czaruję...
                                          X