Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie jeszcze nie. to dopiero pozny wieczor...

Skomentuj

czas na jakis film z pomrukiem suba ;]

Skomentuj

zwalowy jest ten filmik "Lada Rider" z tego linku http://rozrywka.net.pl/wmv_movies.php

Skomentuj

Hahahaha Lada rider Rox :) I ten podkład z nieustraszonego full wypas :)

Dorzuce coś od siebie, jest to filmik z którego nie moge wyrobić :) www.toya.net.pl/~b00l3r/3.zip

To było jakies przygotowanie do jakiegoś party... dokłądnie nie wiem co to było musze sie spytac :)

Skomentuj

ludki 3majcie kciuki, jutro mam egzamin na prawko ! wlasnei zaczynam przegladac testy i... niektore pytania sa lekko zamotane. heh o 6 tano mam 3h jazdy a potem odrazu na teorie i o ile zdam poznije praktyczny ktorego jakos nie boje sie. <lol>
            pozdro.

Skomentuj

A ja kurcze chyba na bezsenność zachorowałem :(

Skomentuj

nie tylko ty :) ehh ta szkoła...

Skomentuj

noc to czy nie noc? dla mnie noc bo juz ciemno:)

Skomentuj

jaka tam noc....

Skomentuj

Dobranoc all !!

Skomentuj

Dzisiejszą noc spędze inaczej niż zwykle :) Ide na zajebistą impreze... Zazwyczaj czytałem na dobranoc to forum... Czy wytrzymam? Trzymajcie za mnie kciuki.

Skomentuj

dobranoc

Skomentuj

koniec nauki, jeszcze partia w q3 i można iśc spać :) a na 9.15 koło hehe

Skomentuj

a ja dzisiaj poszalalem. dostalem swiadectwo i tytul technika he he
                              pozdrawiam wszystkich audiomaniakow

Skomentuj

Matt.3,

Gratulacje!!!

Skomentuj

Newborn,

dzieki

Skomentuj

wlasnie mieszkam sobie juz od dzis w anglii i wrocilem z pierwszej angielskiej imprezy ;];]

Skomentuj

Moze troche glupio wpisywac sie na "forum noca" o 7.45.... ale imprezka byla zjebista... Ide lulac --------> all

Skomentuj

Skonczylem zagłębiac sie w budowe i zasadę działania przetworników AC o podwójnym całkowaniu (z kompensacja szeregowa i równoległa). Kto miał metrologię, i całą tą zasr..ną teorię błędów i innych dupereli wie, jakie to cholerstwo :P
                                        Tym optymistycznym akcentem zakonczę :P W czasie sesji u studenta opcja spania się wyłącza.

Skomentuj

Dobranoc wszystkim ide spać

Skomentuj

Czaruję...
                                          X