Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

O ile sie nie myle Czuczu to przynajmniej o dlogosc srednicy :) czyli w Twoim przypadku to min 10cm. Jak nie to poprawcie mnie

Skomentuj

Chcialem tylko zaznaczyc, ze forum zyje

Skomentuj

no to mam problem chyba ze zamontuje od spodu br i dam wysokie kolce tylko wtedy na jakiej wysokosci musi byc kolumna

Skomentuj

Otwór BR od dołu ma np. ProAc Response D25 (http://www.proac-loudspeakers.com/da...D25_review.pdf), a kolce niespecjalnie wysokie. Musisz jednak wziąć pod uwagę to, że w przypadku wyprowadzania tunelu BR w dół część przestrzeni pod kolumną stanowi niejako kontynuację tunelu i zmienia strojenie w porównaniu z wyprowadzeniem tunelu w wolną przestrzeń. Nie znam sposobu na wyliczenie tak wyprowadzonego tunelu. Pozostają tylko pomiary i odsłuchy.
          Zastanów się jednak, czy koniecznie potrzebny jest tunel o średnicy 10 cm. Może mógłby wystarczyć nieco mniejszy, tak ok. 8 cm ?
          Tak nawiasem mówiąc, nie wierz specjalnie WinISD. Dużo bardziej wiarygodne wyniki są z BassBox Pro.
          Pozdrowienia.
          ALT

Skomentuj

A ska wizac bassboxa jagbys mogł to przylij mi go nameila bo szukałem w necie ale jest to płatyny program wiec :( Saitek22@acn.waw.pl

Skomentuj

no i i mnie wybije za 7 min 00:00 :) wieczor sie zbliza

Skomentuj

Czuczu bassbox był i chyba nadal jest na naszym forum(tnz był link skąd go ssać ja go mam i nie narzekam hehe
                pozdro serdeczne

Skomentuj

no to pierwejszy post 28 listopadka na naszym zacnym forum nocą,siedzem, przed kompem pijanym i myslem com tum mial napisac,a słyszałem fajna anegdotke w
                  Globi-m:
                  "klienci pod wpływem alkoholu powinni być obsługiwani poza kolejnoscią",
                  lub <rownierz z globi-ego>,w dlugiej kolejce do kasy:
                  "Hey kolego,moze polejemy coś"
                  piatowe wieczorey...
                  Ursus Rulezz

Skomentuj

a mógłby mi ktos przysłac programik bassbox bo nie moge znajs nigdzie , zmieniłęm kolumne z zamknieta na br i dałem taka rurke jak ustawiłem sobie w winisd i odcieło mi sie przy 80hz a miało przy 50hz i teraz nie wiem czy mam skrócic ta rurke czy przedłuzyc ale jakos powietrze nie wieje mozno przez nia dziwne :( może ktos ma jakis patent .

to jeszcze raz bym prosił o prograni9k bassbox na meila saitek22@acn.waw.pl

Skomentuj

mamy noc...
                      ale forum nie spi

Skomentuj

http://ufo.ds13.agh.edu.pl/~szycha/2...akerDesign.zip

lub z update'm http://ufo.ds13.agh.edu.pl/~szycha/BassBoxProv6.0.rar
                        czuczu prosze
                        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

wielkie dziekie borys teraz może cos wykminie z tym br

[ Dodano: 2004-11-29, 22:39 ]
                          czemu ten programik niechce sie zainstalowac ja to jak zwykle mam jakiego pecha :(

Skomentuj

Zamieszczone przez doman
                            no to pierwejszy post 28 listopadka na naszym zacnym forum nocą,siedzem, przed kompem pijanym i myslem com tum mial napisac,a słyszałem fajna anegdotke w
                            Globi-m:
                            "klienci pod wpływem alkoholu powinni być obsługiwani poza kolejnoscią",
                            lub <rownierz z globi-ego>,w dlugiej kolejce do kasy:
                            "Hey kolego,moze polejemy coś"
                            piatowe wieczorey...
                            Ursus Rulezz
                            oj.. musiałes miec kape :)

Skomentuj

Czyżby wszyscy spali... coś się cicho na tym nocnym forum robi....

Skomentuj

ja jestem

Skomentuj

ja tyż jestem, choć śpiący

Skomentuj

forum nie sypia....

.... Ja też.

Skomentuj

forum noca zyje wlasnym leniwym zyciem... :)

Skomentuj

ja też jestem hehe

Skomentuj

No i niedziela nadeszła... coś nas już coraz mniej... ale to jeszcze młoda godzina

Skomentuj

Czaruję...
                                          X