Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Polska społeczność, pomóż!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Polska społeczność, pomóż!

Piszę przez e-Tłumacz! Witam wspólników! Około 10 lat temu kupiłem zestaw do samodzielnego montażu USHER S520, byłem bardzo zadowolony z systemu,ale kiedyś go uszkodziłem, słuchając zdigitalizowanego nagrania gram bez filtra dudnienia. Amplituda głośnika była bardzo silna, a smycz zerwała się z miejsca kontaktu. Głośnik pierwszej wersji. Później zostały zmodyfikowane, ale szukam właśnie pierwszej wersji. Chociaż jeśli nie znajdę, chcę znaleźć kilka nowych wersji. Zaoferował mi Polski dealer parę nowych, ale cena jest bardzo wysoka. Możesz dodać trochę pieniędzy i kupić tylko tę akustykę w wersji fabrycznej. Chcę zwrócić się do społeczności z prośbą, jeśli ktoś ma te głośniki na sprzedaż, napisz do mnie w tym temacie. Szukam jednego głośnika, ponieważ drugi jest cały. Widziałem reklamę na Allegro za 400zł ale jest już ukończona (Nowa rewizja) gdyby nie było opcji to bym je kupił, ale dla mnie mieszkającego w Polsce jest to trudne.

Jeśli ten temat nie znajduje się w odpowiednim dziale To proszę administratorów o przeniesienie go do poprawnego, po prostu nie rozumiem po polsku i trudno mi się orientować w działach forum. Dziękuję bardzo za uwagę, będę zadowolony z wszelkich wiadomości! Dobra muzyka dla wszystkich! Michaił.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zapomniałem dodać, że jestem z Rosji.

ale co się dokładnie stało?
    spalony głośnik?
    pokaż foto
    może uda się naprawić tylko że wysyłka rosja-polska-rosja też będzie droga :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      ale co się dokładnie stało?
      spalony głośnik?
      pokaż foto
      może uda się naprawić tylko że wysyłka rosja-polska-rosja też będzie droga :(
      pierwsza rewizja nie była do końca udanym mocowaniem zasilaczy do cewki, pokażę zdjęcie, nie będzie możliwe dokładne naprawienie. Najwyraźniej problem ten został uwzględniony w drugiej wersji głośników. Skontaktowałem się z deweloperem na Tajwanie, nie ma zapasów starej wersji. Myślałem, że jeśli ktoś napotkał ten sam problem i chce sprzedać Pozostałe Głośniki lub będzie musiał kupić nową wersję, najlepiej używaną, w przeciwnym razie traci sens.

Nepoymu, dlaczego zdjęcia nie są dołączane, cóż, nie o to chodzi, tam główne mocowanie zasilaczy do cewki, które jest rozdarte pod korzeniem

Skomentuj

Zamieszczone przez MIHEY5 Zobacz posta
        Nepoymu, dlaczego zdjęcia nie są dołączane, cóż, nie o to chodzi, tam główne mocowanie zasilaczy do cewki, które jest rozdarte pod korzeniem
        Trzeba na dole strony, przy czerwonym tekście kliknąć na napis KLIK i wrzucić fotografie na nasz serwer, potem wygenerować link do fotografii i wkleić w odpowiedzi.

Skomentuj

Wrzuć foto - zapewne da się naprawić lub ulepszyć

Skomentuj

Chłopaki, nie da się tego naprawić na pewno, ponieważ okładka zniknęła, zgubiła się podczas demontażu.

Na allegro w archiwum znalazłem ogłoszenie pary głośników nowej rewizji, nie zostało zakończone sprzedażą i mam nadzieję, że właściciel ich nie sprzedał. Właśnie usunąłem reklamę. Ale jest jedna rzecz, ale nie mogę w pełni aktywować konta, ponieważ wymagane jest potwierdzenie SMS-em, a mam rosyjski numer. Tam, a cena była rozsądna.

https://archiwum.allegro.pl/oferta/u...166604222.html link do archiwum sprzedaży

Skomentuj

Chłopaki, nie da się tego naprawić na pewno, ponieważ okładka zniknęła, zgubiła się podczas demontażu.
              nie takie rzeczy się naprawiało! :p

to było prawie 3 lata temu! :(

Jak tylko to jest uszkodzone to gwarantuję że naprawię!
              Jaki koszt wysyłki do polski? będzie się opłacało?

Skomentuj

Myślę, że to się nie opłaci, a faktem jest, że gumowej podkładki nie ma

Jakie mam teraz opcje? Czekać na właściwe Allegro?
                Last edited by MIHEY5; 04.10.2020, 13:49.

Skomentuj

https://loudspeakershop.eu/
                  zapytaj tutaj
                  oni sprzedawali usher

Skomentuj

Zwracałem się tam, generalnie początkowo cały zestaw do montażu tam i kupowałem

Skomentuj

Czaruję...
                    X