Piszę przez e-Tłumacz! Witam wspólników! Około 10 lat temu kupiłem zestaw do samodzielnego montażu USHER S520, byłem bardzo zadowolony z systemu,ale kiedyś go uszkodziłem, słuchając zdigitalizowanego nagrania gram bez filtra dudnienia. Amplituda głośnika była bardzo silna, a smycz zerwała się z miejsca kontaktu. Głośnik pierwszej wersji. Później zostały zmodyfikowane, ale szukam właśnie pierwszej wersji. Chociaż jeśli nie znajdę, chcę znaleźć kilka nowych wersji. Zaoferował mi Polski dealer parę nowych, ale cena jest bardzo wysoka. Możesz dodać trochę pieniędzy i kupić tylko tę akustykę w wersji fabrycznej. Chcę zwrócić się do społeczności z prośbą, jeśli ktoś ma te głośniki na sprzedaż, napisz do mnie w tym temacie. Szukam jednego głośnika, ponieważ drugi jest cały. Widziałem reklamę na Allegro za 400zł ale jest już ukończona (Nowa rewizja) gdyby nie było opcji to bym je kupił, ale dla mnie mieszkającego w Polsce jest to trudne.
Jeśli ten temat nie znajduje się w odpowiednim dziale To proszę administratorów o przeniesienie go do poprawnego, po prostu nie rozumiem po polsku i trudno mi się orientować w działach forum. Dziękuję bardzo za uwagę, będę zadowolony z wszelkich wiadomości! Dobra muzyka dla wszystkich! Michaił.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zapomniałem dodać, że jestem z Rosji.
Jeśli ten temat nie znajduje się w odpowiednim dziale To proszę administratorów o przeniesienie go do poprawnego, po prostu nie rozumiem po polsku i trudno mi się orientować w działach forum. Dziękuję bardzo za uwagę, będę zadowolony z wszelkich wiadomości! Dobra muzyka dla wszystkich! Michaił.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zapomniałem dodać, że jestem z Rosji.
Skomentuj