Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Medoratorzy na tym forum sa .... koncze z pomocą

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

bo to nie jest strona komercyjna a dzialy sprzedam itp itd to sa na allegro, tutaj sie mozna czegos dowiedziec... od zajmowania sie handlem sa inne stronki o innej tematyce... nie zawadzil by np dzial o tematyce poszukuje tego i owego... bo handlowac na stronce to nie mozna ale w jesli ktos czegos szuka to w offtopic chyba moze o tym napisac i jak ty to masz i chcesz mu to sprzedac/podarowac to mozesz na gg/pw sie znim dogadac... i niewierze zeby igod przystal na dzial kupie/sprzedam... bo to nie jest strona od ogloszen wielkich i drobnych i mam wrazenie ze o to sie glownie rozchodzi i jak bedziesz chcial wzmacniacz czy cos od igoda to napisz do niego a gwarantuje ci ze cie nie obsra...

Skomentuj

nie rozumiem, jaki problem napisać coś na podobę ogloszenia w podpisie?

Skomentuj

Jest 6 moderatorów i ja 7.

Jak każdy wpadnie na 10 min to już mamy 70 minut.

Skomentuj

ja bym już wolał dział konstrukcje niż giełda czy sprzedam-kupie popieram Kudłatego jest allegro i tam róbmy zakupy

Skomentuj

Wiecie co?Szkoda na was klawiatury,teraz to sie i moderom nie dziwie.

Skomentuj

Jakby na to nie patrzec moderowanie to jest praca. Za ktora nikt nie placi. Wykonuje ja bo mam poczucie obowiazku i szczere checi do pomocy.
              Uzytkownikow na forum jest wiecej niz jeden. Gdy zrobi sie dobrze pieciu conajmniej dwoch bedzie nie zadowolonych i vice versa. A posty tego typu nie zachecaja do pracy bo co by nie zrobic i tak wyzwia czlowieka od h... i innych takich.
              Osobiscie tez jestem za dzialem gielda/opinie. Te tematy generuja najwiecej balaganu. Stworzenie takiego dzialu mogloby pomoc w utrzymaniu porzadku na pozostalych dzialach.
              Najwazniejsza rzecz w tej chwili to poprawa dzialania zamykania watku zeby nie ladaowal na koncu.
              Zasady troche uzupelnie i chyba jeszcze raz wrzuce. Usunalem je bo sie szykowalem do odejscia z funkcji moderatora. I czytajac te posty nadal uwazam ze to dobry pomysl. Ale dam Wam jeszcze jedna szanse
              I znowu wygenerowaliscie kilka ladnych megabajtow niepotrzebnie.
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

Ogloszenia typu sprzedam sa na forum np. irka i to jest duze ulatwienie dla wielu ludzi. To jest fajnie, ze mozna kupic taki modul. Chyba nikt nie powie, ze nalezaloby to tez skasowac. Poki co to ciagle jest nalepsze forum diy audio i ja tu zostaje :). Pozdro.

Skomentuj

co by bylo gdyby nie było moderatorów?
                  gdyby zostawaly na forum takie tematy, znajdujące się w nieodpowiednim dziale, nie związane z DIY, to przenieść do offtopic, ale czy nie lepiej kara?
                  za glupote sie placi

Skomentuj

Gdyby za glupote sie placilo to ty bys sie juz nigdy niewyplacil w swoim zyciu..
                    A co do kary to na stos..
                    Pozdrawiam

Skomentuj

cholera tasior cos sie tak uczepił sms-a?chlopak chce sie poprawic a Ty dalej po nim jedziesz...wyluzujcie...to ze z poczatku pisał gluoty nie znaczy zxe teraz nadal to robi...i nie zebym byl jakims obrońcą ucisnionych ale troche zrozumienia z waszej strony nie zaszkodzi...pozdrawiam

Skomentuj

nie uwzialem sie na neigo tylko na to co pisze widze ze chlpak chce sie poprawic no ale znowuz wyjechal z kara i za glupote sie placi- co to wnioslo do tematu? nic? jaki byl sens tego? zaden
                        Pozdrawiam

Skomentuj

chodzi o to, że może o tym nie wiesz Tasior, ale ja juz zaplacilem karę
                          i po co jest ten temat? chyba po to żeby coś można bylo napisac

Skomentuj

Czaruję...
                          X