bo to nie jest strona komercyjna a dzialy sprzedam itp itd to sa na allegro, tutaj sie mozna czegos dowiedziec... od zajmowania sie handlem sa inne stronki o innej tematyce... nie zawadzil by np dzial o tematyce poszukuje tego i owego... bo handlowac na stronce to nie mozna ale w jesli ktos czegos szuka to w offtopic chyba moze o tym napisac i jak ty to masz i chcesz mu to sprzedac/podarowac to mozesz na gg/pw sie znim dogadac... i niewierze zeby igod przystal na dzial kupie/sprzedam... bo to nie jest strona od ogloszen wielkich i drobnych i mam wrazenie ze o to sie glownie rozchodzi i jak bedziesz chcial wzmacniacz czy cos od igoda to napisz do niego a gwarantuje ci ze cie nie obsra...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Medoratorzy na tym forum sa .... koncze z pomocą
Collapse
X
-
Jakby na to nie patrzec moderowanie to jest praca. Za ktora nikt nie placi. Wykonuje ja bo mam poczucie obowiazku i szczere checi do pomocy.
Uzytkownikow na forum jest wiecej niz jeden. Gdy zrobi sie dobrze pieciu conajmniej dwoch bedzie nie zadowolonych i vice versa. A posty tego typu nie zachecaja do pracy bo co by nie zrobic i tak wyzwia czlowieka od h... i innych takich.
Osobiscie tez jestem za dzialem gielda/opinie. Te tematy generuja najwiecej balaganu. Stworzenie takiego dzialu mogloby pomoc w utrzymaniu porzadku na pozostalych dzialach.
Najwazniejsza rzecz w tej chwili to poprawa dzialania zamykania watku zeby nie ladaowal na koncu.
Zasady troche uzupelnie i chyba jeszcze raz wrzuce. Usunalem je bo sie szykowalem do odejscia z funkcji moderatora. I czytajac te posty nadal uwazam ze to dobry pomysl. Ale dam Wam jeszcze jedna szanse
I znowu wygenerowaliscie kilka ladnych megabajtow niepotrzebnie.
Pozdro
Dexter
Skomentuj
Skomentuj