teraz w wielu przypadkach karty zintegrowane maja lepsze przetworniki niz SB Live.
Live juz jest dosc stara karta.
W dodatku jak ktos ma n-forca z sound storm to nawet bym sie zastanawial czy przy niej warto kupowac karty w stylu Audigy 2.
nie no wektor tym textem to mnie dobiłeś normalnie, jak mi znajdziesz lepsza karte zintegrowaną od SB Live to naprawde jestes dobry a takie gówna co producenci pisza na plytach glownych to sie plakac chce
Powiem krótko,żadna karta nie podskoczy do napędu cd,choćby nawet do tego najtańszego.Nie ma sie co podniecać,dźwięk z kompa to to samo co z walkmana pare lat wstecz.Tu i KX-y nie pomogą.Z kompa jest kupa syfu i w ogóle.A jak ktos jeszcze mp3 zarzuca często i szuka jakości...nie,nie da rady.Moje zdanie:SB Audigy na użytek codzienny,jak chcemy sobie naprawde uszy nacieszyć to tylko cd player i wzmak.Komputer na bok.
lajnerSB to karta ktora ma ladnych kilka lat.... ...od czasu kiedy to byly dobre karty uplynelo juz troche czasu. 18bit przetworniki to juz praktczynie ponizej standardu.
esh0 przytoczyl kilka ukldow... ....ja moge nawet podac uklad realteka ktory specyfikacja wyprzedza sblive
Wspomniany SoundStorm.... ...ehhh gdyby byla mozliwosci to bym sie nawet pokusil o wymiane Audigy 2 zs na ten uklad.... ...ale pewnie nie powstanie karta na tym ukladzie.... ...jest on tylko na plytach glownych :)
Skomentuj