Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy ktos gra w...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jezeli macie problemy z rejestracja w The Crims to moze to byc kwestia filtrow antyspamowych jezeli takie posiadacie. Filtr mogl odrzucic.
    Pozdro
    Dexter

Skomentuj

eee to pograjcie lepiej w to http://www.bongobabes.co.uk/game.php

Skomentuj

Zygmunt przyszlo ci juz potwierdzenie z The Crims ?? bo ja sie 2 tyg. temu zarejestrowalem i nic teraz sobie o tym wlasnie przypomnialem, bede musial sprobowac jeszcze raz

Skomentuj

niestety jeszcze nie przyszło... i to chyba nie wina filtrów antyspamowych, bo miałbym to w folderze "spam" na skrzynce, a nie mam...

Skomentuj

Mi wogole od kilku godzin nie udaje sie wejsc na strone Ciagle mam ze nie nie znaleziono IP hosta. Czy macie tak samo ??
            Pozdro
            Dexter

Skomentuj

u mnie wchodzi gładko, bez przeszkód...

Skomentuj

co to ma wspolnego za Audio?! ...sorrry.

Skomentuj

chopy jakie macie ksywki na the crimes ??

Ja założyłem już gang, jak coś to walcie do mnie

Skomentuj

Podalem jaka mam ksywke. Mam juz 4 osobowy gang zapraszam do mnie
                    Pozdro
                    Dexter

Skomentuj

sorry TatoTurbo ale nie zauwazyles ze to Off topic ??

nie mozna sie ograniczac tylko i wylacznie do jednego tematu jak z klapkami na oczach

pozdro :)

kurde poradzcie cos dalej nie przychodzi zadne potwierdzenie co jest ://

Skomentuj

Jesli nie przychodzi to juz nie przyjdzie Probowalem zalozyc konto na interii i tlenie i tam tez nie przychodza. Musisz sprobowac u innego providera. Jesli sie nie uda moge Ci zalatwic haslo korzystajac z zaprzyjaznionego serwera Szczegoly na GG
                        Pozdro
                        Dexter

Skomentuj

ok, juz sie udalo

info na przyszlosc mi sie nie udalo zarejestrowac na onecie, wp, o2, dopiero na yahoo sie udalo doszlo minutke po zarejestrowaniu :)

Skomentuj

dexter podaj nazwę gangu

Skomentuj

KLAN, ale nie wiem czy to potrzebne. Najwazniejsze jest zgloszenie do lidera. W tym przypadku moj "szwagier" seba1004. Trzeba dodac do znajomych wtedy ja zaprosze do gangu.
                              Pozdro
                              Dexter

Skomentuj

To jak to jest z tym teamem. Właśnie założylem konto i molestuje spożywczak :]

ups po napadzie na staruszkę coś sie ie udało

Skomentuj

Na staruszke kup juz jakas bron Na poczatek noz wystarczy.
                                  Gdzies znalazlem wzor ktorym podobno posluguje sie gra na obliczenie szansy udanego rabunku:
                                  [(Wytrzymalosc+Sila+Respekt+Bron)/4]/Trudnosc i to wsio razy 100% zeby otrzymac wynik w procentach
                                  Ja juz robie Jubilera bez klopotow. Podawajcie nazwy kont albo dopisujcie mnie do znajomych. Acha zapraszam do klubu S-CLUB towar za 50% ceny dilera
                                  UPDATE:
                                  Juz Cie Yoshi dodalem do znajomych. Teraz pakuj do 50 respa to dolaczysz do gangu
                                  Pozdro
                                  Dexter

Skomentuj

Trenuje ostro. O co chodzi z tymi kredytami. Wysłałem sms'a no i nic sie nie zmieniło poza tym ze mi reklam znikły (i tak nie mam co z kasą na koncie robić bo nie daje rady wydzwonić :)
                                    Myśłem, że mi to troche podpompuje ludzika :/ .

Skomentuj

thecrims sie szybko strasznie nudzi, ja przez ferie katowalem przez pare dni tak od 12 do 4 rano i znudzilo mi sie jak mialem duzo respa a rudna sie skonczyla :/

Skomentuj

Dexter, A ile trzeba czekać na maila po rejstracji...?
                                        Zainteresowaliście mnie tą grą :)

>>Piekny<<

Skomentuj

Ja maila dosatłem od razu.

Kurde kupłem LSD i nie wiem co z tym zrobić

Skomentuj

Czaruję...
                                          X