Jezeli macie problemy z rejestracja w The Crims to moze to byc kwestia filtrow antyspamowych jezeli takie posiadacie. Filtr mogl odrzucic.
Pozdro
Dexter
Zygmunt przyszlo ci juz potwierdzenie z The Crims ?? bo ja sie 2 tyg. temu zarejestrowalem i nic teraz sobie o tym wlasnie przypomnialem, bede musial sprobowac jeszcze raz
Jesli nie przychodzi to juz nie przyjdzie Probowalem zalozyc konto na interii i tlenie i tam tez nie przychodza. Musisz sprobowac u innego providera. Jesli sie nie uda moge Ci zalatwic haslo korzystajac z zaprzyjaznionego serwera Szczegoly na GG
Pozdro
Dexter
KLAN, ale nie wiem czy to potrzebne. Najwazniejsze jest zgloszenie do lidera. W tym przypadku moj "szwagier" seba1004. Trzeba dodac do znajomych wtedy ja zaprosze do gangu.
Pozdro
Dexter
Na staruszke kup juz jakas bron Na poczatek noz wystarczy.
Gdzies znalazlem wzor ktorym podobno posluguje sie gra na obliczenie szansy udanego rabunku:
[(Wytrzymalosc+Sila+Respekt+Bron)/4]/Trudnosc i to wsio razy 100% zeby otrzymac wynik w procentach
Ja juz robie Jubilera bez klopotow. Podawajcie nazwy kont albo dopisujcie mnie do znajomych. Acha zapraszam do klubu S-CLUB towar za 50% ceny dilera
UPDATE:
Juz Cie Yoshi dodalem do znajomych. Teraz pakuj do 50 respa to dolaczysz do gangu
Pozdro
Dexter
Trenuje ostro. O co chodzi z tymi kredytami. Wysłałem sms'a no i nic sie nie zmieniło poza tym ze mi reklam znikły (i tak nie mam co z kasą na koncie robić bo nie daje rady wydzwonić :)
Myśłem, że mi to troche podpompuje ludzika :/ .
thecrims sie szybko strasznie nudzi, ja przez ferie katowalem przez pare dni tak od 12 do 4 rano i znudzilo mi sie jak mialem duzo respa a rudna sie skonczyla :/
Skomentuj