Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CO zrobic aby sie pozbyc durnych postów,chociaz spróbowac

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poprostu należy pisać że temat był... ew dawać linka i zamykać...

Skomentuj

ale kto to bedzie robil? ....

Skomentuj

powinni moderatorzy... Ew powinno się wprowadzić grupę userów z większymi przywilejami którzy by pomagali robić pożądek na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
          a zauwaz ze ja w moich postac niepuszczalem glupot,oj niepuszczalem :)
          Zamieszczone przez Tasior
          "Witam
          mam pytanie,mam 2 glosniki niskotonowe
          co do nich dokupic ? sredniotonowe czy wysokotonowe? mam juz 2 syki(z gdw 5/40/?2?
          (?? bo jest troche niewyrazna cyferka..)
          kolega mowi mi zebym kupil pozadne syki ,wujek zebym kupil sredniotonowe....
          pomozcie mi i doradzcie(glosniki niskotonowe >> http://allegro.pl/show_item.php?item=39517474 < (niesmiac sie-pytalem ludzi -powiedzieli ze dobrze graja- kupilem i narazie sie ciesze)wysokotnowe gdw 5/40/?2? a sredniotonowe dziwnym cudem niedzialaja-zlapalem za membrane i wytargalem cewke bez tego "drutu" co jest owinieta :| )
          czekam na odpowiedzi

pozdro"
          no to o co w tym chodziło

Skomentuj

Ale się teraz narobiło upierdliwych ludzi lubiących wyciągać stare śmieci... :/

Skomentuj

Wcale nie jestem upierdliwy tylko zobaczyłem i napisałem bo Tasior twierdził że głupot nie pisał a to jakoś nie było za mądre, ale ja nic nie mówie bo przecież większość osób tak zaczynała (ja również i potrafie sie przyznać że być może pisałem jakieś shity no ale każdy sie uczy)

Skomentuj

dla mnie to już dziś drugi topic w którym to obserwuję...

nevermind

Skomentuj

DeeJay_Sqter, :) wiem że chodzi o mnie.

Skomentuj

to nie była głupota ;] spytalem co kupic,bo wujek i kolega mowili co innego, artykuły to zamała wiedza,i zauwaz ze ja niepisalem "ej wezcie mi powiedzcie jaka buda?! :| HUH?"
                    pozdro

[ Dodano: 06-05-05, 00:18 ]
                    btw . czy niemądre=głupie ? :|

Skomentuj

Tasior, na moderatora!!!! - bo ja niemam czasu a porządek musi być :)

Skomentuj

szczerze mowiac chailbym byc modem ale niewiem czy podołam temu i czy to niejest zatrudne wyzwanie....tak sie mowi jakbym byl ... to bym robil ale jak to bedzie? ehh....

Skomentuj

ja nadal postuluje za zrobieniem kilku użytkowników którzy mieli by prawo np edycji postów i wydawania ostrzeżeń.

Trzeba stworzyć REGULAMIN... Jak znajdę wieczorem chcwilę czasu to coś naskrobie i ocenicie...
                          I wg mnie dobrym pomysłem jest stosowanie ostrzeżeń dla niestosujących się do regulaminu...

pzdr

ps to też mozna wykożystać http://www.ag.bocznica.org/

Skomentuj

popieram :)

Skomentuj

DeeJay_Sqter, dobrze prawisz :) popieram

[ Dodano: 2005-05-06, 16:06 ]
                              A i warto by utworzyc osobny dział "śmietnik" lub "kosz" jak kto woli, gdzie były by przenoszone posty nie zgodne z regulaminem lub jakies totalnie idiotyczne

Pozdrawiam

Skomentuj

sprawa nowych działów była już nie raz poruszana... jak widać niewiele z tego wynikło...

Skomentuj

nie macie co robic?

Skomentuj

Witam

mam tego dosc..

weszłem tu 1 raz konkretnie od miesiaca, przeczytalem kilka tematow i zwatpilem...

sory ale ta strona to jedno wielkie bagno, tu nie ma nic konkretnego z tematow akustyki...jeden pierdolny offtopic

i coraz wiecej debili ktorzy rejestruja sie i pisza pierdoly wszedzie gdzie popadnie ... nagle potem ma 300 postow nabite i jest gosu... zrobi jedna konstrukcje i swieci oczami

na elektrodzie sie mozna wiecej dowiedziec z tematu akustyki niz z tego sajtu

sory jesli kogos urazilem, nie mialem takiego zamiaru

ps. w sumie popieram cie tatoturbo... tylko czlowieku opanuj sie bo jeszcze wylewu dostaniesz

Skomentuj

mnie tam sie podoba ze w dziale elktronika nie jest juz tylko tda i tda jak kiedyś,troszke zaczynamy sie rozwijać,pozostałe działy są na poziomie pytań nowoprzybyłych userów, kazdy weteran juz wie co niezbędne do budowy kolumny<bo materiały sa na stronie >
                                      a rozwiązywać głębszych subtelności to mu sie nie chce,wiec najlepiej pojechać po zółtodziobach ,
                                      ludzi należy oświecać a swoją wiedrzę dogłębiąc,tylko ze wychylić sie poza podstawy <podstawy to to co jest np na tą chwile w artykułach> to trzeba chcieć!

co nie zmienia faktu ze kompletnych nic nierobów czekających na gotowy projekt nalerzy odrazu do parteru :) ,a najlepiej do artykułów,wiec jezeli goscio wyglada na takigeo nic nie reflektujacego to dawac mu link do artykułu na stronie i sie nie pieprzyc a czas wykorzystac w poglebianiu wlasnej wiedzy,pilnowaniu wlasnego interesu...
                                      a ziomki poziomki niech czytają i sie kształcą,

Skomentuj

Czaruję...
                                      X