poprostu należy pisać że temat był... ew dawać linka i zamykać...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
CO zrobic aby sie pozbyc durnych postów,chociaz spróbowac
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Tasiora zauwaz ze ja w moich postac niepuszczalem glupot,oj niepuszczalem :)Zamieszczone przez Tasior"Witam
mam pytanie,mam 2 glosniki niskotonowe
co do nich dokupic ? sredniotonowe czy wysokotonowe? mam juz 2 syki(z gdw 5/40/?2?
(?? bo jest troche niewyrazna cyferka..)
kolega mowi mi zebym kupil pozadne syki ,wujek zebym kupil sredniotonowe....
pomozcie mi i doradzcie(glosniki niskotonowe >> http://allegro.pl/show_item.php?item=39517474 < (niesmiac sie-pytalem ludzi -powiedzieli ze dobrze graja- kupilem i narazie sie ciesze)wysokotnowe gdw 5/40/?2? a sredniotonowe dziwnym cudem niedzialaja-zlapalem za membrane i wytargalem cewke bez tego "drutu" co jest owinieta :| )
czekam na odpowiedzi
pozdro"
Skomentuj
-
ja nadal postuluje za zrobieniem kilku użytkowników którzy mieli by prawo np edycji postów i wydawania ostrzeżeń.
Trzeba stworzyć REGULAMIN... Jak znajdę wieczorem chcwilę czasu to coś naskrobie i ocenicie...
I wg mnie dobrym pomysłem jest stosowanie ostrzeżeń dla niestosujących się do regulaminu...
pzdr
ps to też mozna wykożystać http://www.ag.bocznica.org/
Skomentuj
-
Witam
mam tego dosc..
weszłem tu 1 raz konkretnie od miesiaca, przeczytalem kilka tematow i zwatpilem...
sory ale ta strona to jedno wielkie bagno, tu nie ma nic konkretnego z tematow akustyki...jeden pierdolny offtopic
i coraz wiecej debili ktorzy rejestruja sie i pisza pierdoly wszedzie gdzie popadnie ... nagle potem ma 300 postow nabite i jest gosu... zrobi jedna konstrukcje i swieci oczami
na elektrodzie sie mozna wiecej dowiedziec z tematu akustyki niz z tego sajtu
sory jesli kogos urazilem, nie mialem takiego zamiaru
ps. w sumie popieram cie tatoturbo... tylko czlowieku opanuj sie bo jeszcze wylewu dostaniesz
Skomentuj
-
mnie tam sie podoba ze w dziale elktronika nie jest juz tylko tda i tda jak kiedyś,troszke zaczynamy sie rozwijać,pozostałe działy są na poziomie pytań nowoprzybyłych userów, kazdy weteran juz wie co niezbędne do budowy kolumny<bo materiały sa na stronie >
a rozwiązywać głębszych subtelności to mu sie nie chce,wiec najlepiej pojechać po zółtodziobach ,
ludzi należy oświecać a swoją wiedrzę dogłębiąc,tylko ze wychylić sie poza podstawy <podstawy to to co jest np na tą chwile w artykułach> to trzeba chcieć!
co nie zmienia faktu ze kompletnych nic nierobów czekających na gotowy projekt nalerzy odrazu do parteru :) ,a najlepiej do artykułów,wiec jezeli goscio wyglada na takigeo nic nie reflektujacego to dawac mu link do artykułu na stronie i sie nie pieprzyc a czas wykorzystac w poglebianiu wlasnej wiedzy,pilnowaniu wlasnego interesu...
a ziomki poziomki niech czytają i sie kształcą,
Skomentuj
Skomentuj