Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gwiezdne wojny i IMAX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gwiezdne wojny i IMAX

Jestem ciekaw czy bedzie wersja na to kino... ja to juz nie moge siedoczekac a dzis pierwszy raz zobaczylem bannery na wlasne galy.

Re: Gwiezdne wojny i IMAX

Zamieszczone przez TatoTurbo
    a ja jestem za tym zeby wszystko wypierdolic co jest nie zwiazane z audio!
    nie zaleznie czy to jest audio czy co tam innego np. off topic ... jak bede chcial pooogladac gole baby to znajde sobie inne forum .... jak mi sie kom spierdzieli to napewno nie bede tego szukal tutaj.
    a jak mi sie zesra pies to pojde do weterynarza... zlitujcie sie ludzie bo naprawde nie ma nic do przeczytania na tym forum zwiazanego z audio. "Wiem jak ci nie pasuje to wypad" ale pasuje iele sie nauczylem itp ale teraz tak mi sie widzi ze wszystko stanelo w miejscu i kurwa nie dziwgnie sie z tych zasranych tesli, tonsili itp :(
    Pamiętasz??
    Wg. tego co powiedziałeś to powinno się twój post wywalić,ale nie jestem taki jak ty
    A wracając do tematu to może coś z tego ciekawego wyjdzie....

Skomentuj

Hehehe... coś czuje że zaraz będzie odwet
      CO do tematu, może będzie może nie, kto to wie....

Skomentuj

Maxi, Wiem że zaraz dostane opierdziel od TatoTurbo,ale co mi tam-będzie śmiesznie

Skomentuj

smiesznie to napewno nie bedzie Ci jak zrozumiesz sam przed soba ze jestes poprostu glupi
          i tyle.
          Byles kiedys w takim kinie ? ...jak nie to polecam bo naglosnienie wali na kolana.
          przestudiuj moje 500 postow bo w ktorym opisywalem jaka radocha pojsc do takiego kina.

...jednak ma cos wspolnego z audio nie ?
          napewno wiecej niz wirus w kompie.

..jeszcze chcesz sie do czegos przypierdolic ?!!!!
          Cwok z Ciebie ale co mi tam ...jak ktos nie mysli:P
          przynajmniej jest wesolo :P

Skomentuj

heh :] no wie Pan takie slowa, Panie Tato alez Pan bzydko pisesz...:]

Skomentuj

co za debil, typowy blokowy obszczymór z tego Tatka Turbo, nie ma sie do kogo przypierdalac, to sie przypierdala do wiary na forum, jak mu kurwa tutaj tesle nie pasuja to niech spierdala na inne forum.Suba sobie na peerlesie zrobil i skacze jakby to nie wiadomo co bylo.

Skomentuj

A więc Tatko kiedy jestem u starszego (bo nie maieszka razem ze mną i moją mamą) to mam od niego do IMAXA 10minut drogi,byłem na paru 3D filmach(Podwodny las,T-Rex,i jeszcze jeakies 3 co nawet niepamiętam nazwy,chyba kosmiczna stacja).
                Fakt nagłośnienie mają świetne,a efekt 3D był cool-raz próbowałem łapać rybki co mi przed oczami przepływały
                A teraz napiszę twojim językiem żeby do ciebie dotarło(normalnie tak niemówie):
                Chciałem się przypierdolić do tego,że jesteś cwoku niekonsekwętny wg. twojego wcześniejszego rozumowania to idz se znajdz forum o kinach to tam se popitolisz o Gwiezdnych wojnach.Sprytnie się głupku z tego wywinołeś-tak tak kino jest związane z audio bo ma głośniki,to ja równie dobrze moge stwierdzić że komp jest też związany z audio bo też ma głośniki...
                Mam w nosie twoje 500 postów bo są to posty błazna i frustranta.

Mam nadzieje że mówiąc twojim językiem dotarło do ciebie co chciałem ci przekazać.
                P.S. zawsze cie szanowałem byłeś dla mnie autorytetem w dziedzinie diyaudio podziwiałem twoje konstrukcje które były zajebiste,masz dużą wiedze ale twoje zachowanie nie pasuje do osoby która jest "starym wyjadaczem" forum.
                Poprostu zachowujesz sie jak mały dzieciak który uważa że trzeba sie jego słuchać bo to on jest pempkiem świata,wyżywaj się gdzie indziej,nie na tym forum,bądz konsekwętny.

Pozdro (nawet TatoTurbo) >>Piekny<<

Skomentuj

ludzie spokojnie..... niewiem czemu sie tak czepiliście TatoTurbo - on przynajmniej coś potrafii zrobić a nie tylko gadać jak większość z was... mi tez się nie podoba zachowanie wielu osob i jak bym chcial to mógł bym więszości z was zazucić brak konsekwencji... zobaczcie jakie głupoty wypisują inni(specjalnie nie podam nicków ale mozn by długo i namiętnie pisać.... mnie tez to czasami wqrwia i co?? troche ogłady i tolerancji... swoją drogą posty w stylu zepsuty komputer czy "po wizycie na stronie z panienkami niechce mi internet działać" przyprawiają mnie o białą gorączke...

Skomentuj

Piekny, zauważyłeś okazję, żeby się doczepić i niestety się nie udało... zapewniam cię, że jeśli na tym forum rozmawia się o kinie imax, to chodzi głównie o dźwięk, a nie o to czy mają wygodne fotele i czy Jedi powróci...
                    Imax to fajne kino (w Poznaniu niedługo otwarcie ), nagłośnienie jest zupełnie inne...
                    5.1 + PSE
                    to mówi samo za siebie...

Skomentuj

Piekny, napisalem Ci raz napisze i drugi nie udalo ci sie przy&^%&^ raz to nie uda i drugi ...co ma wirus do imaxa to tez juz nie wiem. W sumie to masz racje.
                      Po trzecie to patrz na siebie a nie na mnie bo mi twoj szacunek to jest srednio potrzebny.
                      Nie marnuj czasu ...zrob cos!!!
                      I na przyszlosc nie czepiaj sie mnie!

Slawek, co do ciebie to zamknij morde. a jak chcesz co powiedziec to mow to w taki sposob zebym zrozumial!

Skomentuj

niektórzy ludzie to mnie rozwalają... połowa tematów na tym forum jest o dupie Maryni, a oni twierdzą że imax nie ma nic wspólnego z audio...
                        niech no tylko który zapyta o kino domowe, to odpowiem, że kino domowe ma tyle wspólnego z audio co klakson w samochodzie...
                        :P

Skomentuj

teraz tak mi przyszlo do glowy ze lucas ma licencje na THX wiec nie beda grac w patencie imax'a ...a chyba byloby fajnie.

Skomentuj

eeee.... buhehe....TatoTurbo, jestem z Tobą Ta bajeczka kocura że mu siostry weszły na kompa i zainstalowały klienta XXX to mnie też rozjebało... Przecież siostry na czatach siedzą a nie na stronach xxx

Skomentuj

Widze temat gwiezdne wojny i te sprawy. Panowie wyluzujcie troche jak to kiedyś ktoś mądry napisał ludzie interesujęcy sie diyaudio czynnie i biernie to jedna wielka rodzina. Więc ja mam was za rodzinę :) i tak trochę głupio patrzeć jak się kłucicie z powodu kilku różnie interpretowanych postów. Poza tym tak ktoś napisał, ze niby nic nie robimy tylko piszemy głupie posty i tematy a ja ostatnio ukończyłem konstrukcję może nie związaną z audio ale taką po trochu z wszystkiego (elektronika, moc)

....Przedstawiam mój podręczny Miecz świetlny:)
                              Załączone pliki

Skomentuj

hehehhehehe doooobre :) +
                                ......hheheheh jeszcze sie smieje
                                ale mi o power imaxa chodzilo a tam jest potencjal :)

"Krystalicznie czysty, mocny dźwięk jest ważnym elementem projekcji w kinie IMAX. System dźwiękowy IMAX jest produkowany przez IMAX Co. Jest to sześciokanałowy, komputerowy systemem reprodukcji głębokiego basu. Sonics Associate Inc. opracowało dla kin IMAX indywidualny system głośników – PSE (Personal Sound Environment System), który jest wykorzystywany przede wszystkim w kinach trójwymiarowych IMAX 3D."

Skomentuj

TatoTurbo, ok dobra nerwowo się zrobiło,ja się już nie będe czepiał bo i tak pewnie zaraz wszyscy mnie zlinczują
                                  ZGODA,PEACE,Don'n worry be happy.
                                  P.S.1TatoTurbo zrobie coś nie bój żaby tylko wiesz kiedy mam do wyboru kupić głośnik albo zapłacić komitet lub dać mamie oszczędności bo np.z kasą ciężko to zgadnij co wybieram...? mieszkamy z mamą jak już pisałem we 2 i czasami ciężko z kasą bo starszy nie pomaga ;/
                                  Jak uda mi się dozbierać kase to wkońcu dokończe co zacząłem.
                                  P.S.2zajaranyy, te facet normalnie "zajefajny" ten miecz,robisz na zamówienie takie??
                                  to zamawiam jeden

[ Dodano: 2005-05-05, 23:26 ]
                                  Kurde Tato uprzedziłeś mnie.

[ Dodano: 2005-05-05, 23:28 ]
                                  A żeby nawiązać do tematu,to kurde gdzie tam jest subwoofer?? zastanawiał się ktoś moze?

Skomentuj

ja sie ciebie nie czepiam jeszcze raz podkreslam to Ty zaczales a to, ze dajesz mamie kase to to wlasnie to wymaga szacunku bo ja i tak zrobie nastepna zabudowe i okaze sie ze moj sub na perlessie to badziewie :)

podrawiam

Skomentuj

no to przynajmiej sie przyjemnie zrobiło

wiecie jak bede miał czas to wrzuce schemacik ze spisem elementów to bedziecie mogli sobie takie w domku zrobić :)

Skomentuj

Slawek, off topic ... to byl twoj ostatni post...!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X