Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gwiezdne wojny i IMAX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez TatoTurbo
    teraz tak mi przyszlo do glowy ze lucas ma licencje na THX wiec nie beda grac w patencie imax'a ...a chyba byloby fajnie.
    no ale podobno szykują wszystkie sześć części GW w wersji trójwymiarowej... więc może jednak??

Skomentuj

wwwwoooooowwwwwwww ...bedzie extra ...to ja wykupie odrazu karnet na wszystkie czesci

Skomentuj

Normalnie prawie sie posikałem jak sobie jechaliście :))) Chyba zaprosze Tate Turbo do kina

Skomentuj

w kazdym razie film polecam nie wybitny ale warto zobaczyc przesiedzialem w kinie do 3 w nocy ...bylo warto
          sam film nie zaskakuje ale rozwiazuje wszystkie zagwozdki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
            eeee.... buhehe....TatoTurbo, jestem z Tobą Ta bajeczka kocura że mu siostry weszły na kompa i zainstalowały klienta XXX to mnie też rozjebało... Przecież siostry na czatach siedzą a nie na stronach xxx
            Ile masz sióstr?
            A tak w ogóle to co ty kurwa myślisz że takie wirusy i tym podobne rzeczy to tylko na stronach xxx siedzą?

Skomentuj

ludzie spokojnie..... niewiem czemu sie tak czepiliście TatoTurbo - on przynajmniej coś potrafii zrobić a nie tylko gadać jak większość z was
              Dlaczego się ludzie czepiają? Dlatego ze jedna osoba uwaza swoje offtopikowe tematy za zwiazane z audio mimo ze temat oraz pierwszy post w żaden sposób nie nawiazywał do tematyki audio a wrecz sugerował bardziej chęc obejrzenia filmu ze wszystkimi efektami nie tylko audio .--- przeczytajcie pierwszy post. ( ja bardziej wole kompy niż film i nie uwazam żeby film był ciekawszy ---każdy ma inne offtopikowe zainteresowania i oczekuje wyrozumiałosci a nie ataków)
              Na prawidłowo podany argument osoby wcześniej urazonej ,która tez uzyła identycznego arumentu w postaci cytatu. TatoTurbo broni się poprzez atak uzywając
              jak zrozumiesz sam przed soba ze jestes poprostu glupi
              i stara się podniesc własna zirytowana samoocene osoby zakompleksionej poprzez
              przestudiuj moje 500
              .
              Zugmunt napisał
              Piekny, zauważyłeś okazję, żeby się doczepić i niestety się nie udało... zapewniam cię, że jeśli na tym forum rozmawia się o kinie imax, to chodzi głównie o dźwięk
              – jeśli się rozmawia o danym filnie i jego bannerze to chodzi o dany film a jeśli się rozmawia o efektach audio bedacych na wyposazeniu kina to o audio . Wiec Zygmunt jakos pierwszy post Taty nie zawirał nic o audio . Nie ma tam nic o audio. jesli bym napisał ze czekam na nowy film "007" by go obejrzec w 5.1 to o co mi bardziej chodzi o film czy o format dzwieku ??bo do kazdego tematu moge wcisac coś co sie ma z audio. " zepsuła mi sie kosiarka , nie wiem co sie stało ale brzmienie jej jest specyficzne - pomocy ;-)" . Taaaaa ja tato turbo to napewno chciałem pisac o dzwiekach o dzwiekach na off topiku a czepiałem sie słusznie co zostało mi wycytowane . taaaa

Tata turbo
              Slawek, co do ciebie to zamknij morde. a jak chcesz co powiedziec to mow to w taki sposob zebym zrozumial!
              ----- wspułczuje Ci szanowny kolego Sławku ;-D. Mnie tez zapewne nie zrozumie . A na pewno doczepi sie by zabłysnac i miec kontre ze "wspÓłczuje". ja tez wspułczuje .

niektórzy ludzie to mnie rozwalają... połowa tematów na tym forum jest o dupie Maryni, a oni twierdzą że imax nie ma nic wspólnego z audio...
              oczywiście ze ma bardzo duzo z audio . Lecz nie jest to argumenyt na fakt ze temat i post w żaden BEZPOSREDNIsposób nie nawiazywał . Co zostało słusznie przedtawione w fakcie ze obecnie w kompie standardem sa głosniki i ze jest to także urządzenie multimedialne . Jak złoże temat o symulatorach lotów stosowanych przy szkoleniu pilotów oraz o technologi stosowanej w tych urzadzniach to tez napiszecie ze tam sa głosniki i efekty jakich na co dzień człowiek nie ma okazji doznac ?? hee nawet będzie zawarty w pierwszym poscie fragment o audio . Wiec szanowny tatoturbo mnie pojedzie , obrazi bo akurat temat ten go mniej obchodzi niż jakies gwiezdne wojny ??? troche samokrytyki każdy ma swoje zainteresowania . Jak ktoś o kompach to już fuj jak ktoś o sumulatorach to już fuj jak ktoś o kobietach to tym bardziej fuj . Ale jak ktoś o filmie
              zobaczylem bannery na wlasne galy.
              to cacy hmmm.

zajaranyy, w pełni się z Toba zgadzam . Fajny ten miecz ;-) ciekawi mnie czy i Ciebie nie pojada ze nie nawiazuje bezposrednio do audio – trzeba było sobie STX`a na szyje jak naszyjnik zawiesic . Bys miał okazje obronic się jak Tato turbo ze chodziło Ci o audio .

tato napisał
              Slawek, off topic ... to byl twoj ostatni post...!!!
              napisz wszystkim co masz na mysli . Tak dosłownie . By nie było niedomówień . Tak jak gwiezdne wojny na widzianym przez ciebie bannerze do audio .

ostatni post także sugeruje ze nie chodziło o nagłosnienie kina ( mimo ze jest z nim nieodzownie zwiazane ) a film . wiec przeczytaj sobie szanowny Tato turbo post nr 2 tego tematu .

ludzie spokojnie..... niewiem czemu sie tak czepiliście TatoTurbo - on przynajmniej coś potrafii zrobić a nie tylko gadać jak większość z was
              Co do umiejetnosci zwiazanych z osobami wypowiadajacymi sie w tym temacie . Umiejetnosci i wiedza w tematyce DIY w zaden sposób nie przekładaja sie na kulkure osobista oraz na rozumienie tekstu pisanego .A fakt ilosci postów w zaden sposób nie odzwieciedla ani jednego ani 2giego .

[ Dodano: 2005-05-19, 15:51 ]
              kurwa nie dziwgnie sie z tych zasranych tesli, tonsili
              taaaaaaa . Powiedz to uczniowi z przecietnej rodziny w niewielkim miasteczku.
              q...a co za dorosła psychika u Ciebie wyrosła . Tez pracuje , tez utrzymuje rodzine itp . Ale nie zapomniałem jak to jest gdzy sie kasy nie ma na "swoje sprawy" .
              taaa wiem ze "syty głodnego nie zrozumie" ale jako starszy od wiekszosci z tego forum mam na tyle samokontroli by nie obnosic sie z faktem ze stac mnie na coś na co młodszy i jeszcze nie zarabiajacy człowiek pozwolic sobie nie moze.
              i Jeszcze jedno . Wyrabianie sobie opini i podziwu młodszych poprze zaprezentowanie zakupu "drozszego" dla nich głosnika uwazam za dowodzenie swoich kompleksów .Dlaczego ?? A no dla tego ze nie spotykam sie z twoimi wypowiedziami na forach gdzie uzytkownicy stosuja te głosniki . Nie spotykam sie z pomiarami na forach gdzie sie wypowiadaja w wiekszosci ludzie doskonale posługujacy sie LSlab lub SpeakerW.. Owszem miło by było ludziom gdyby do twoich DIY pokazał choć jeden pomiar --- taa nie wiem czy sa ---- przejrze te 500 wypowiedzi i zobacze co mam z poprzednich odsłon tego forum . Bynajmniej kojarzysz mi sie z KOLOROWYMI zdieciami po których młodsza czesc forum robi ach och ojejku . a nie z faktycznymi wypowiedziami wnoszacymi coś po za pseudo doswiadczeniem .

[ Dodano: 2005-05-19, 16:19 ]
              tak. Ludzi takich jak Yoshi, Marek czy mniej tutaj znani Igod i uuu bym wymieniał( sory jesli drodzy forumowicze Was nie wymieniłem byc moze i Ciebie miałem na mysli ) . Tak takich podziwiam za wiedze i umiejetnosci - opisuja swoje dokonania w sposób nie pozostawiajacych zadnych watiliwosci ze ich konstrukcje DIY sa dopracowane i dopieszczone a podawane przez nich zwrotnice , pomiary , powody dla których cos zrobione jest tak a tak swiadczy o wiedzy . Natomiast forma i uzyte zdania daja do zrozumienia czytelnikowi ze przedtawiony projekt to nie ""ja jestem wielki"" a ""zobaczcie moze wam sie przyda"". Jakoś nie widziałem by któryś z nich fotografował głosniczek do samochodu bo go zakupił . hmmmmm

Skomentuj

ja to nawet nie mam czasu tego przeczytac ...cos popisal ...sorry
                ale mi sie nie nudzi.
                Powiem tak: masz racje. Czego bys tam nie popisal :)

Skomentuj

Cze TatoTurbo!
                  Chomik, coś sie tak rozpisał?Matura Ci nie wyszła i sie wyżywasz?Nie no,żartuje oczywiście,masz racji nie mało.Ale to jest OFF TOPIC do groma!!!I sie pisze to co dział pozwala czyli co sie pod paluchy nawinie.
                  I żeby było sprawiedliwie,znam wiedze Chomika, znam wiedze TatoTurbo.I to z tąd,z tego forum.Jakby założyli spółke to by Jamo i takie inne zbankrutowały.

Nikogo nie chciałem urazić i tego chyba nie zrobiłem.Jak coś to wielkie sorry!!!Ale obu was cenie.

Skomentuj

ja przeczytalem z zapartym tchem ;] godny referacik....

Skomentuj

takze przeczytalem,prawda jest :)(bez obrazy Tato)

Skomentuj

dalej bede sie upieral ze film jest super i kupie sobie plytke ale nie dla obrazu bo mam wypalony 21" telewizor :P i tak jak WY bede sluchal ... (i ogladal) ten film na teslach :P

moze i cos jeszcze dopisze ...w dupie to mam
                        TESLA rulez!!!!!!!!!!!!!!! :P

bede mial chwile to odpisze

Skomentuj

Panowie . . Mało kiedy mi mały text wychodzi . Nie wiem czemu -zapewne mi jakas pierdzaca zyłka pod czaska pękła i teraz ma "długi czas wygaszania" wypowiedzi :-d. Moze chcąc byc zrozumianym staram sie to jakos opisac i na zdaniu sie nie kończy .
                          Jasne ze jestem za tym by jamo wykopac z europy majac u boku Tatoturbo .Zawsze sie dla wszystkich znajdzie spokojne miejsce pracy . Bo samemu to sie podetrzec mozna a jak wszyscy kozystają to jest dobrze .

Moje zdanie na temat istnienia offtopiku na forach . Jest niezbedny . Niech kazdy pisze co chce .
                          Jestem nawet w stanie przejsć obok tematów zwiazanych bezposrednio dotykajacych wiary moich rodziców czy mojej rasy mimo ze uwazam sie za rasiste !! bo jak gosc jest czarny , jakis tam , rumun itd to ja znim piwo wypije i sopko bo ciekawi mnie jego wpojony swiatopoglad i zwyczaje. Czyli jak jest daleko to ok. Ale jak by sie mi miał taki z moja córa chajtac i wejsć w rodzine lub jak by np : Cyganka o 5 lat starsza od syna wraz z synem prosiła mnie o "pozwolenie" to wybacz sa pene granice . ładna sympatyczna mulatak i ładna sympatyczna polka ja za . mało sympatyczna i niezbyt ładna polka oraz mało sympatyczna i niezbyt ładna cyganka hmm to by m miał odmienne zdania co swiadczy ze polka tak cyganka nie - wiec rasista . Sprawa jest łatwiejsza jesli nie dotyka sie rodziny i "własnego parkietu"

dalej odnoscnie offtopicu . Ja nie chce szukac gołych bab w internecie . aaaaale jak sie pojawia w off to czemu nie zobaczyc choc by to "miriam " była/był

Jak mi sie komp spierdoli to jasne ze i na inne strony wejde ale i chce zapytac ludzi do którychmam zaufanie . Moze to jest i dla "nas " błachy problem - a ja sie na wszystkim i tak nie zamierzam znac.Wole pytac tych coznam i darze zaufaniem.

Jak i mi sie pies ze sra to i ja polece do specjalisy moze bede miał okazje tu na offtopicu pogadac z ludzmi co maja podobnie .A sa to ludzie z "mojego otoczenia"

niech offtopik bedzie tak jak powinien byc . Jest tu wiele tematówna które nawet nie wejde i było wiele na które nie wszedłem - proste akurat(ó/u?) mnie nie interesowały a widziałem ze wielu sie wypowiadało i ze wejsc na temat było sporo . Bo moze kogos to interesowało lub toczyli rozmowe i wymienniali argumenty.
                          Tak rozmowa gdzie wszyscy sie zgadzają i mają podobne zdanie szybko wygasa --bo nie ma o czym gadac .

off topic is the he-end hehehe .

A chciałem 3 zdania:-D

Co do flimu . na pewno jest dobry sam bym go bardzo chetnie obejrzał i zapewne go zobacze . Moze w tedy załoze temat "opinie na temat filmu" i mysle ze Tato turbo nie wyskoczysz mi ze powinno sie offtopic zamykac bo np:Ciebie ten temat nie interesuje
                          Mysle ze nie spotka mnie to w zadnym innym temacie w off topic jak zapewne spotkał Piekny`ego .Nie chciał bym by kto kolwiek komu kolwiek pisał """ po co to komu ....ja sie nikt nie interesuje tym tematem "" ( a wiele odsłon ;-d) itd itp . Ja wchodze w tematy co mi odpowiadają .Wypowiadam sie ( wy takze) bo nikt mi/nam nie zabrania wiec i my dajmy innym .

i znowu dopisałem :-(

wiec sory TatoTurbo jak masz odnienne zdanie na temat off topic
                          PRZECZYTAJCIE SOBIE POST NR 2 W TYM TEMACIE . Ja sie nie dziwie ze sie odwajemnił tymi samymi słowami ale sposób obrony to mnie z nóg zwalił .Nie win mnie za to ale kazdy/ja sprawy odbiera subiektywnie w swoisym "własnym obiektywiźmie"

[ Dodano: 2005-05-20, 01:01 ]
                          Zamieszczone przez TatoTurbo
                          ja to nawet nie mam czasu tego przeczytac ...cos popisal ...sorry
                          ale mi sie nie nudzi.
                          hehehe zapewne .
                          . Tylko kiedy ja znajde czas by wejsć tyle razy na forum by miec te"500" postów i tyle róznych dat przy tych postach .

Skomentuj

ze wszystkie maz racje ale dalej uwazam ze ze blizej gwiezdnym do akustyki niz wspomniane wczesniej mile panie :)
                            ...teraz nie mam czasu !
                            ...w zimie moge pisac ile bede chcial

ps widziales kiedys takiego predatora bo ja nie :P

Przeczytalem prawie caly ten dluzszy post i musze napisac ze sie z toba nie zgadam nie zaleznie od tego jak interpretujesz moje wypowiedzi.

Chyba dojedzie do tego ze bede kolejna osoba ktora przejdzie w cien i nic nie bedzie pisac ...bo jezeli Ty jestes dowodem na to ze ze wybierasz wszystkie negatywy z moich wypowiedzi to ja nie widze sensu "pokazywania" (jak to nazywasz) niczego ze swoich konstrukcji. I to nie jest tak ze ja sie obrazam i robie łaske itp.

Co do konstrukcji to dalej sobie dlubcie w tych teslach... tez mnie to "g" obchodzi.

Ja juz dawno temu udowodnilem sobie ze potrafie cos zrobic i nie musze miec tys postow z zachwytami itp.

Pomiarami sie ni zajmuje ...elektronika sie nie zamuje nie znam sie i nie bede sie tego uczyl! (milion razy to pisalem)
                            ...pisalem rowniez ze lubie jak jest duzo fot

tak w ogole to tez sie czepiasz... i tyle ... nie mam naprawdze czasu na kolejna klutnie

tak czy inaczej gwiezdne wojny to wiecej jak wirus

Skomentuj

Napisze dosłownie. Po co licytowac co ma blizej do audio ?? Oczywiste ze film w dobrym kinie niz wirus w kompie.

wiec to oznacza ze temat "Wykonanie przedniego amortyzatora do roweru jest mniej ciekawy ""?? na pewno nie .Czy twoje argumenty ze powinien byc na forum roerowym nie przemawiaja do Ciebie Tato?. Byc moze dla wielu nawet przewyższa wartoscią temat filmu.

oczywiscie ze czepiam sie całej WYCYTOWANEJ wypowiedzi w poscie nr2 i zapewne juz wielu sie z nas smieje bo ganamy sie w argumentach jak urazone dzieci .
                              Mnie tez zaczyna to bawic .Dlatego ze, co dopisze kontrargument do wypowiedzi to pojawia sie wypowiedz gdzie uwazny czytelnik widzi uskakiwanie tematycznie Ciut w bok .

[ Dodano: 2005-05-20, 10:41 ]
                              tak w ogole to tez sie czepiasz... i tyle ...
                              jasne ze sie "zagalopowałem" w ujadaniu . Tak . Nawet w duzej mierze nieswiadomie szukałem miejsca gdzie by tu "spile" wsadzic miedzy zebra i dostac sie do serca. No i trafiłem w DIY . Sory! przesadziłem i to swiadomie.

tak czy inaczej gwiezdne wojny to wiecej jak wirus
                              znowu subiektywna opinia . To nie jest powód by mniejszosci o innych zainteresowaniach lub czyjes wirusy jechac do tego stopnia(post2)
                              Tesle i tonsile to to co moze sobie kupic przecietny człowieczek i ja go rozumie . Chłopak policzy sobie koszty całosci i usiada z dupie - mimo ze czytał , czytał , czytał . Zdobył juz podstawy wiedzy .Wie co jak z czym . No i staje przed wyborem tesle + płyta po starej szafie + zwrotnica+ klej + okleina albo nic . Moze gosc chcał miec jakiekolwiek głosniki . I co ? I był zmuszony je sobie zrobic i nawet nie myslał ze go to "zarazi" a trafił dlatego ze nie miał nawet kasy na sklepy"nie dla idiotów" oraz dlatego ze internet staje sie oraz tańczy i jest coraz bardziej dostepny na biednych uczelniach .

Skomentuj

Chłopak policzy sobie koszty całosci
                                jak cos buduje to nigdy nie licze calosci... chbya ze na koncu.... kwota za suba aktywnego przeraza niejednego... ja robie na bierzaca jak mam tylko kase... a na jej brak nie nazekam i nie ukrywam tego! Moge sie przyznac ze kupuje sobie glosniki do testow, do zabawy a na codzien uzywam jednego.... i to nie sa marne glosniki za 200zl... zaraz mnie zjada za to "mysli ze jak ma kase to rzadzi i jest najlepszy" mam to gleboko gdzies tak naprawde... a zreszta nie opisuje swoich konstrukcji na forum bo jeszcze nie doroslo do tego....

Pozdrawiam i nie zdziwie sie na odpowiedzi typu: "co ty pieprzysz, nie wszyscy maja kase"

Skomentuj

wisnia-to ci powiem...fajnie masz :)

ale i tak,ile bys kasy nie mial zawsze jest cos lepszego niz mozesz miec aktualnie.
                                  bo wazne jest aby gonic kruliczka,a nie go zlapac.
                                  tylko ze ja narazie gonie futrzaka made in stx hyhyhy

pozdrawiam

ps off topic wlasnie poto jest aby gadac nawet o dupie maryni,aby nie zasmiecac glownych dzialow

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
                                    Chłopak policzy sobie koszty całosci
                                    jak cos buduje to nigdy nie licze calosci... chbya ze na koncu.... kwota za suba aktywnego przeraza niejednego... ja robie na bierzaca jak mam tylko kase... a na jej brak nie nazekam i nie ukrywam tego! Moge sie przyznac ze kupuje sobie glosniki do testow, do zabawy a na codzien uzywam jednego.... i to nie sa marne glosniki za 200zl... zaraz mnie zjada za to "mysli ze jak ma kase to rzadzi i jest najlepszy" mam to gleboko gdzies tak naprawde... a zreszta nie opisuje swoich konstrukcji na forum bo jeszcze nie doroslo do tego....

Pozdrawiam i nie zdziwie sie na odpowiedzi typu: "co ty pieprzysz, nie wszyscy maja kase"
                                    Chwalisz się że masz kasę? Gówno masz nie kasę. Jak się chwalić to się chwalić. Ja mam tyle kasy, żę takich głośników na które ty zastanawiasz się czy wydac aż tyle kasy czy nie, to ja sobie robię popielniczkę na kubańskie cygara...

Skomentuj

Czołem .
                                      Qrcze dotknac polakowi portfela to od razu glany zakłada po wyciagnieciu z nich słomy .
                                      Własnie z powodu DUZYCH róznic finansowych w społeczeństwie i takze na forach ( bo internwst staje sie coraz bardziej dostępny) . Z powodu takze róznic w wieku ( bo kompy na komunie rozdają jak lizaki) doszedłem juz jakiś czas temy by pozostac sobie poza finansowymi róznicami . Moje wypowiedzi staram sie tak układac by nie było wiadomo czy ja to bezrobotny siedzacy w domu czy człowiek z laptopem czekajacy az ktos przeszkodzi "szefowi" w jego "pracy".
                                      Polecam ten sposób podejscia do wypowiedzi na forum . Poniewaz staram sie nie wzbudzać (nie zawsze wyjdzie nie tylko mi) niczyjej zazdrosci lub "zazdrosci" oraz checi by mi dokopac ze jestem finansowo nikim (bezrobotny co alpharda pizo kupił) lub by mi dokopac ze jestem nikim (szefo co sie chwali prze forumowym społeczeństwem) . Oczywiscie ze nie zawsze wyjdzie ale to nie powody by od razu jechac goscia . Poczekajcie i z czasem zobaczymy czy gosć przypadkiem sie wychylił czy sie obnosi z "inteligecja szklarniowego panicza syna pana.

Zauwazyłem tu na forum ze Byli tacy co starali sie pokazac ze sa kozacy i maja w domu taki głosnik i taki i To , To i To a kupują właśnieTo . Mijał czas a gosc/goscie nic nie wnosili do forum poza wypowiedziami zaczerpnietymi z innych forów lub wyrazali opinie jak by były ich własnymi doswiadczeniami i przemysleniami . Mijał czas a ja czekałem czy sie takze wypowiedza w srodowisku gdzie głosniki te sa standardem . Mijał czas i slad po nich zaginoł . Dalczego ? moze sie nie udało pokazac kasą ze sa wielcy, inteligentni oraz doswiadczeni.
                                      Podziwiam tych co mają wiedze , doswiadczenie itp . a czy maja kase ? Jesli ją mają to brawo i jeszcze raz brawo . Stac ich na to by mając pasje "sekupic" stx`a i porównac go z innym a potem dokupic nastepny arn i powiedziec ze brzmi jak vifa z serji .." tu bym bronił uprcie WISNI a moze i nie - poczekamy:-D.
                                      .

Kerucok, a ja szanuje swoja pasje i z głośników popielniczek nie robie .Wykonuje je gdy ktos potrzebuje ze znajomych lub na prezent . A robie je intarsjowane na masywie z cedru i jest to odpad z produkcji + MOJA PRACA I STARANIA BY BYŁO PIEKNE. Chce im pokazac jak bardzo są dla mni wazni i jak sobie ich przyjaźń cenie. Nie posilan się w tych sprawach nonszalancją czy kasą.Wystarcza im moja szczerość .Za kase na "popielniczki" nie zdobywan "szacunku" ani go nie wymuszam na zaleznych ode mnie. Jakoś nie jest mi to potrzebne.
                                      [ Dodano: 2005-05-20, 16:18 ]
                                      a tak na marginesie to moje oczy juz nie spały ponad 30h i nie mam sił przeczytac dokładnie tego co napisałem :-D

[ Dodano: 2005-05-20, 16:19 ]
                                      seee tutaj na Tatusiowym temacie nabiłem postów hehehehe. Nara wszystkim .

[ Dodano: 2005-05-20, 16:48 ]
                                      SYTY GŁODNEGO NIE ZROZUMIE JAK I GŁODNT STEGO TEZ NIE . Wiec moze choc odrobina starania by było tu na forum mniej wasni o kase - po prostu przechodzmy obok takich postów jak by ich nie było i niech sobie ktos coś udowadnia. Ja tez czesto sam przed soba zmuszony jestem coś sobie udowodnic .i spoko jakos zyje i nie zabijam

Skomentuj

Chomik
                                        tak naprawde to troszke przesadzasz i przestan sie podniecac
                                        i robic z siebie jakiegos filozofa itp
                                        (bez urazy)
                                        bo chyba ci cos w glowie nie teges ...albo pojade tam do Ciebie i zabiore klawiature
                                        bo ...noooo bo poprosze admina zeby przeformatowl nazwe postu na "Opowiesci o Chomiku" :P

ps. jestem jaki jestem i sie nie mam zamiaru zmieniac bo sie sie komus to nie podoba
                                        bo dalej jestem zdania ze jak nie ma sie miedzi to sie w domu siedzi.
                                        ...i czy ktos mnie lubi czy nie.
                                        ja robie to co lubie ..potrafie itp.

a tesla to gowno sam mam! :P

Skomentuj

:-) racja :-) --- zmeczenie nie jest dobrym pomocnikiem .
                                          Napisz nam moze jakie wrazenia z filmu i co było zajebistego . Bom ciekaw . pozdro

hehehe jeden z mniejszych postów w wykonaniu chomika hehehehehe

Skomentuj

Czaruję...
                                          X