Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gwiezdne wojny i IMAX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sooory dodalem :)

chetnie dodam opis filmu itp i podsumuje dzis wszystkie Wasze posty ...jak babe wystrzele na pol godzinki w kosmos

Skomentuj

albo pojade tam do Ciebie i zabiore klawiature
      smiało .
      browara przywoź. W końcu trzeba Jamo czyms zastepic i obgadac jak sie do tego zabrac :-D

Skomentuj

ale żeście się rospisali... filozujecie na temat, czy imax ma związek z tematem audio czy nie... dla mnie, jeśli ktoś gada o kinie, to ma na myśli kino, a jeśli pyta o imax, to ma na myśli kino z zupełnie innym niż zwykły formatem dźwięku.
        To chyba bardziej nadaje się na to forum, niż np. robienie amortyzatora do rowera, czy usuwanie wirusów z komputera (nawet jeśli to off topic)...
        Czasem wydaje mi się że co niektórzy, nie potrafią używać internetu. Jest tyle stron o różnej tematyce, a oni na tym forum gadają o wszystkim co możliwe.

Skomentuj

Off topic to off topic jest gdzieś napisane ze nie mozna pisac w off topic na inny temat niz o audio? Ale macie problemy:)

Skomentuj

Motyw z gwiezdnych wojen
            Załączone pliki

Skomentuj

wiec tak : Jezeli chodzi o moja osobe to sie nie zmienie i nawet o tym nie myslcie!
              "Jestem jaki jestem" ...pokaze swoja twarz jak bedzie spot! :P
              (moge zrobic kolorowa fote)

Co do filmu to jest to najlepsza z trzech ostatnich czesci powstalych "wspolczenie".
              Bylem w takim "srednim" kinie ale podejzewam ze jak bede mial na kompie to wycisne bardziej dynamiczna akcje... tak jak w "odcinakach" powstalych w latakch poznych 70 akcja sie toczy nonstop... tzn nie ma titanica jak to mialo miejsce ostatnio (tu moge porownac scene "Zemste Sitoff" ale oszczedze tym ktorzy jeszze tego nie widzieli.

Film jest ok Lucas staral sie dynamike utrzymac pierwsza scene ale chyba po pierwszym Matriksie juz nic mnie nie powali na kolana itp :)

Warto zobaczyc ...wszystko lata z lewej na parawa w glosnikach ...lucas "chcial" dac popis ale moim zdaniem nie wyszlo mu to na tyle dobrze zeby zapomniec o filmach produkowanych troszke wczesniej ... jak "Gladiator" ktory "na arenie" spowodowal ze przeszly mi dreszcze :)
              (tak bylo i od tego sie nie bronie...film nie sex :P ).

Tak czy inaczej warto zobaczyc ale podejzewam ze calosc sokow uda mi sie wycisnac dopiero w domu ...mam nadzieje (bo... nie mam na wzmacniaczu napisu THX )

Skomentuj

kurde, słabo u mnie z funduszami... poszedłbym sobie na to do kinepolis, bo tam mają THX

Skomentuj

Film ogólnie ujdzie, tylko czemu teksty i zachowania bohaterów są na poziomie przygłupawej xeny wojowniczej księzniczki albo herkulesa :P Obi-wan i Anakin to normalnie przechuje i wymiatacze na maxa, nawet jeżeli mieliby za chwilę zginąć to i tak humor im dopisuje i mają głupawe miny. Czegoś brakuje w filmie, najbardziej tego klimatu pierwszych gwiezdnych wojen.

Skomentuj

Czaruję...
                  X