Najgorzej pić na pusty żołądek. W błyskawicznym tempie masz Game Over.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
napoje
Collapse
X
-
Grupa Żywca pokazała swoją przewagę nad Kompanią Piwowarską :(
Żywiec + Warka + Tatra + Heineken
vs
Lech + Tyskie + Dębowe + Żubr + Redds
grupa Carlsberg Okocim w tyle...
jak robiłem tą ankietę, to nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego ile rodzajów piwa jest na rynku...
samym Lechem (stojącymi butelkami) możnaby z zapasem opasać Ziemię... a reszta??i Polacy wszystko pochłoną... miliony hektolitrów
przeraża mnie to, będę miał koszmary w nocy
Skomentuj
-
PETERS, o pierwszej w nocy to muiałbym iść 2km na najbliższą stację benzynową... śniła mi się ogromna puszka...szła przez miasto i niszczyła budynki, kobiety i dzieci biegały w popłochu, ktoś krzyczał: "Supermenie POMOCY", ale Superman nie przyleciał... potem ogromna puszka rozlała swoją zawartość na ulice i wszystko utonęło w piwie... w sumie nie wiem czy to koszmar :)
Skomentuj
-
Okocim MOcne Rules... od parunastu miesięcy to nie ten sam Okocim co kiedyś, kiedyś był niedbry a teraz miodzio, u nas panieny to lubiądo tego tatra i Żubr
LEch to SZIT najgorszy a Tyskie zbyt standardowe, Calsberg i Heineken tak samo jak żywiec za drogie jak na zwykłe piwo (zwykłe = nie mocne)
Skomentuj
-
Lech jest dobry, ale tylko pils albo mocny. Niestety w przeważającej części kraju pilsa nie sprzedają, jest tylko Premium. Np. jak byłem nad morzem, tam pilsa nie było, a to tylko 200km odemnie. Na szczęście Tyskie jest wszędzie, chociaż osstatnio się zepsuło (wodniste).
Żywiec to najgorsze piwo jakie ostatnio piłem, strasznie jedzie drożdżami.
Skomentuj
-
przecież Żubr jest na rynku od zeszłego roku albo i dłużej... w zeszłe wakacje niezbyt przypadł mi do gustu, ale może się poprawił... wtedy wszyscy traktowali żubra jak jakieś tanie i kiepskie piwo (nic dziwnego 1,99zł za puszkę o ile pamiętam) ale teraz zdrożał.
w każdym razie na kaca mi nie pomógł :)
Skomentuj
-
Zabrakło Wam MEGA WATT :] za 2,29 zł w Geancie a ma ok 10,8 % ładnie kopie
[ Dodano: 2004-09-03, 21:35 ]
Zabrakło Wam MEGA WATT za 2,29 zł w Geancie albo w Leader Price za 2,65 zł :] a kopa ma bo az 10,8% chyba :] na spirolu jakies bo ostre jak zyleta :]
[ Dodano: 2004-09-03, 21:38 ]
Kuwa sorka sie dodało dwa razy a ja nawet nie wiedzialem bo za pierwszym razem sie skopało <wrrr>
Skomentuj
Skomentuj