Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

napoje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Najgorzej pić na pusty żołądek. W błyskawicznym tempie masz Game Over.

Skomentuj

Zjadasz przed imprezą pół kostki masła i nikt ci nie da rady..:)

Skomentuj

E z tym masłem to dobre serio tak działa bo jeszcze nie próbowałem.

Skomentuj

sprawdzony sposób to rosołek przed piciem, ale taki porządny domowy, a nie jakiś z kostki. Musi być tłusty, bo tłuszcz jest śliski i łatwiej się rzyga

Skomentuj

Masełko daje rade zreszta to czysta chemia jest w tym przypadku wiec musi dziłać

Skomentuj

Grupa Żywca pokazała swoją przewagę nad Kompanią Piwowarską :(
              Żywiec + Warka + Tatra + Heineken
              vs
              Lech + Tyskie + Dębowe + Żubr + Redds

grupa Carlsberg Okocim w tyle...

jak robiłem tą ankietę, to nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego ile rodzajów piwa jest na rynku...
              samym Lechem (stojącymi butelkami) możnaby z zapasem opasać Ziemię... a reszta??i Polacy wszystko pochłoną... miliony hektolitrów
              przeraża mnie to, będę miał koszmary w nocy

Skomentuj

Zaaplikuj sobie przed snem zestaw 1szy "Żywiec + Warka + Tatra + Heineken" a żaden koszmar ci się nieprzyśni.

Skomentuj

PETERS, o pierwszej w nocy to muiałbym iść 2km na najbliższą stację benzynową... śniła mi się ogromna puszka...szła przez miasto i niszczyła budynki, kobiety i dzieci biegały w popłochu, ktoś krzyczał: "Supermenie POMOCY", ale Superman nie przyleciał... potem ogromna puszka rozlała swoją zawartość na ulice i wszystko utonęło w piwie... w sumie nie wiem czy to koszmar :)

Skomentuj

Zygmunt, widze ze tez czytales Preachera

Skomentuj

a z tym mlekiem to jak sie pije?? drinki czy popija ??

a kostka masla serio tak dziala??

Nie wiedzialem ze oprucz DIY macie taki pomysly hehe )

Skomentuj

no to strach pomyśleć co siębędzie na zjezdzie diało :) Łukasz...wynajmij tez sprzątaczki w pubie :)

Skomentuj

Z tym mlekiem to sie robi tak walisz wóde żeby już byćostro wkręconym potem szybko walisz jeszcze wóde i popijasz mlekiem ale radze nie próbować tego w domu bo loty są naprawde nieludzkie.

Skomentuj

Ale warka to jest i tak najlepsza

Skomentuj

Okocim MOcne Rules... od parunastu miesięcy to nie ten sam Okocim co kiedyś, kiedyś był niedbry a teraz miodzio, u nas panieny to lubią do tego tatra i Żubr

LEch to SZIT najgorszy a Tyskie zbyt standardowe, Calsberg i Heineken tak samo jak żywiec za drogie jak na zwykłe piwo (zwykłe = nie mocne)

Skomentuj

Lech jest dobry, ale tylko pils albo mocny. Niestety w przeważającej części kraju pilsa nie sprzedają, jest tylko Premium. Np. jak byłem nad morzem, tam pilsa nie było, a to tylko 200km odemnie. Na szczęście Tyskie jest wszędzie, chociaż osstatnio się zepsuło (wodniste).
                                Żywiec to najgorsze piwo jakie ostatnio piłem, strasznie jedzie drożdżami.

Skomentuj

a ja lubie moje lokalne pifko KUJAWIAK:)) mocne to ono nie jest ale smak ma zacny:) a nad morzem testowalem krate zubra, bo w tym roku wchodzi na rynek wiec dbaja o cene i jakosc:)) hehe

Skomentuj

przecież Żubr jest na rynku od zeszłego roku albo i dłużej... w zeszłe wakacje niezbyt przypadł mi do gustu, ale może się poprawił... wtedy wszyscy traktowali żubra jak jakieś tanie i kiepskie piwo (nic dziwnego 1,99zł za puszkę o ile pamiętam) ale teraz zdrożał.
                                    w każdym razie na kaca mi nie pomógł :)

Skomentuj

Zygmunt---->Żubr nie zdrożał(przynajmniej u mnie).Nadal kosztuje 1,99 a czasem mozna go wyrwac 10 gryli taniej.Dobrze schłodzony wchodzi.Pozdro

Skomentuj

Zabrakło Wam MEGA WATT :] za 2,29 zł w Geancie a ma ok 10,8 % ładnie kopie

[ Dodano: 2004-09-03, 21:35 ]
                                        Zabrakło Wam MEGA WATT za 2,29 zł w Geancie albo w Leader Price za 2,65 zł :] a kopa ma bo az 10,8% chyba :] na spirolu jakies bo ostre jak zyleta :]

[ Dodano: 2004-09-03, 21:38 ]
                                        Kuwa sorka sie dodało dwa razy a ja nawet nie wiedzialem bo za pierwszym razem sie skopało <wrrr>

Skomentuj

przez jakis cza ukazywał sie "MOCNY FULL" ale niestety zniesli i nie ma :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X