Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CAR AUDIO: "sub ktory urwie glowe" <= bleee

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CAR AUDIO: "sub ktory urwie glowe" <= bleee

witam
    koles poprosil mnie zebym mu zrobil suba do auta... cena glosnika do 600pln tylko jest jeden problem... wszystko pieknie tylko koles chce zeby sub mieszal mu bebechy, zeby mu sie auto rozwalalo....itp. gdyby nie taki text lyknal bym od razu jl audio 12w0 ale nie wiem czy ten glosnik "zaspokoi wymagania mojego klienta" :P jesli sluchaliscie jakiegos glosnego suba w takim zakresie cenowym to prosilbym o nakierowanie mnie tylko prosilbym o nie pisanie o estradowkach, alpiardach, stxach i innych buszmenach
    z gory dzieki za odpowiedzi
    pozdrawiam
    tomekk

[ Dodano: 2005-05-15, 01:25 ]
    aaa samochod to honda civic

[ Dodano: 2005-05-15, 01:25 ]
    aaa samochod to honda civic wiec buda nie powinna byc zbyt wielka

moze jakas lanza ??

Skomentuj

A może ravemaster z serii BSW

Skomentuj

a ja zaproponuję dwie sztuki: u-Dimension Jr.1004 v2 (389zł/sztuka)

trzeba było by posłuchać.

lub Xetex X-12s tylko że kosztuje koło 800zł.

Skomentuj

jeśli jesteś w stanie zasilić głośnik wzmacniaczem ok 300-400W RMS to może
          Beyma Power12
          ktos napewno jej juz słuchał,poszukaj na forum opinii
          Lukasz kiedys się wypowiadał

Skomentuj

jesli masz budżet żeczywiscie ograniczony to ten jl powinien zadolowić twojego kolegę, no chyba że jest przyzwyczajony do czegoś lepszego.

[ Dodano: 2005-05-15, 10:56 ]
            jeszcze mi przyszedł do głowy vibe!!!

VIBE 30CM 350RMS więcej na: WWW.VIBEAUDIO.CO.UK
            MODEL BLACK AIR - są tacy co bardzo chwalą.. proponuję zajrzeć na ww.stronę.

pozdrawiam..

Skomentuj

Ja mam Infinity Kappa 120.3SE (placilem 799zl) moze go gdzies wyrwiesz za ta kase... ja bym wziol 2x JBL GT4 12" przy wzieciu 2szt spuszcza ci z ceny, obudowa okolo 80L BR

Skomentuj

A ja gwarantuje że 2xCW12002C mu to zapewni :).Miałem nie pisać ale napisałem bo to prawda przy CW to mu flaki przemiesza niemiłosiernie.

Skomentuj

taa glosnik za 100zl ;/ przykro mi ze niektorzy nie slyszeli glosnika za wiecej niz 500zl z dobrym wzmakiem...

Skomentuj

tu juz nawet nie chodzi o cenę.
                    Cena nie zawsze jest wyznacznikiem. weż takie PHD Roma. niby nowa seria, kasa wielka, a mi sie nie podoba zupełnie, kupa kasy w błoto.

Skomentuj

BSW super głośniki duzy SPL małe Qts chyba jedyne "normalne" samochodówki

Skomentuj

z jednej strony SW masz racje z tymi BSW maja super parametry... ale z drugiej strony wez sobie np mojego JL Audio 10W0 wedlug parametrow to kazdy STX jest od niego lepszy... a w rzeczywistosci zaden nie ma szans pod zadnym wzgledem no moze tylko spl, ci korzy sie interesuja choc troche lepszymi glosnikami wiedza o co chodzi

Pozdrawiam

Skomentuj

Co do jakości BSW paru już się przekonało że to nie byle jakie głośniki, właśnie zbieram na BSW184II to dopiero będzie masakra w pokoju 12m2 Kosztuje on kolo 600zł w tej klasie chyba nie ma konkurencji.
                          Wiśnia testowałeś pare wooferków samochodowych, czy testowałeś też jakiegoś BSW, jak bys porównał je do reszty w tym przedziale cenowym.

Skomentuj

ten bsw to moje marzenie :)

Skomentuj

tomekk który prosił o radę niech sie wypowie bo niedługo zasypiemy go propozycjami, i chłopak będzie miał wybór jak w sklepie :)

Skomentuj

tomekk niech gościu sobie kupi BSW154II do tego wzmacniacz 300W sin - wrażenia gwarantowane

Skomentuj

BSW slszalem przez chwilke tylko i nie moge za duzo o nim powiedziec niestety, gra bardzo glosno i to bardzoo, moim zdaniem troche twardo czego nie lubie osobiscie, byc moze skusze sie niedlugo i kupie go sobie do testow wtedy wiecej napisze troche.... 600zl w koncu to nie fortuna co nie.... Glosniki wyzej polecone przezemnie JL Audio 10W0, Infinity Kappa 120.3SE i JBL GT4 to glosniki ktore miedzyinnymi posiadam i wiem jak graja.....
                                  Juz nie dlugo kupie tego BSW najwiekszego 18" i wtedy dokladnie to opisze lecz nie wiem czy bedzie mialo to sens bo i tak tutaj nikt nie kupuje glosnikow powyzej 200zl ;/

Pozdrawiam

Skomentuj

oj wisnia wisnia... prosze cie nirozwalaj mnie... co to 600 zł :P czekaj juz z portfela wyjmuje(woot? ja mam portfel?)
                                    pozdro

Skomentuj

Wiśnia BSW grają twardo kiedy trzeba twardo, jak w utworze jest miękki basik to grają miękko, się nazywa dobra kontrola A co do tego największego BSW to bez wzmaka 500W RMS nie ma co do niego podchodzić :)

Skomentuj

się nazywa dobra kontrola
                                        a ja myślałem że za kontrole głośnika to co innego jest odpowiedzialne (?!?)
                                        więc z tą kontrolą to sie nie zgodze.

tomekk, twój kolega musi pamiętać że przytaczne tu głośniki nie zagrają na byle jakim wzmaku.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X