Dobra kontrola, mam na myśli to że głośnik ma dobry napęd(patrz parametr BL), membrama jest dobrze trzymana w 'ryzach' głośnik się nie gubi, bas nie jest jednostajny i męczący.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
CAR AUDIO: "sub ktory urwie glowe" <= bleee
Collapse
X
-
przeniesiona jest pod inny adres,czekaj zaraz znajde...
[ Dodano: 15-05-05, 13:58 ]
http://www.ravixaudio.4web.pl/?lang=...kat=190&pid=40
to jest akurat do ax1010 ale sobie przejdz gdzie tam chcesz
Skomentuj
-
siemka
powiem ze troche mnie zaskoczyla ilasc wypowiedzi <= pozytywnie zaskoczyla
ale jakos mimo wielu postow bsw jakos do mnie nie przemawia
moj krag podejzen zaweził sie do:
infinity kappa 12"
jbl gt4-15
jl 12w0
i prosilbym a podpowiedzenie co zagra lepiej ?? :)
o wzmaka nie ma co sie martwic na razie jest jakis 4ro kanalowy magnat o blizej nie okreslonej mocy ale bedzie 6cio kanalowa koncowka Bose i mysle ze mocy wystarczy
pozdrawiam
Tomekk
Skomentuj
-
JBL 15" ma nizsza efektywnosc niz 12"... Ten GT4 gra miekko glosno i nisko tak jak lubie.... Infninity ma podobny dzwiek do GT4 lecz ma tego kopa ktorego brakuje JBLowi i dla tego jest lepszy i drozszy... JL Audio (ja mam 10W0) to nie jest glosnik do lupania on sie do tego nie nadaje ja mam swojego w 21-23L Closed sprawuje sie pieknie w aucie tworzy hmm nie wiem jak to okreslic... swojego rodzaju scene z dobrym systemem przednim ja mam Hertza ESK tworzy poprostu cos pieknego w aucie jednak ten glosnik nie jest dla mlodych ludzi sluchajacych ciaglego lupania... Uwazam ze glosniki JL Audio jak i Intertechnik nie sa przeznaczone do suba "ktory urwie glowe"...
Zastanow sie powaznie nad 2 x JBL GT4 12"
PS Nie bierz Hertza ES300 on potrzebujee duzo mocy zeby zagrac jak GT4
Pozdrawiam i mam nadzieje ze na cos moje spostrzerzenia sie zdadza....
Skomentuj
-
moje zdanie to im wiecej powieszchni glosnikow tym lepiej ...
wsadz ze 4 12"
i tylko tym narobisz halasu ale jakos bedzie denna i sie znudzi wlascicielowi za dwa dni to co innego.
a tak na serio: na allegro byl rockford 18" za 600zł stan (wygladal) na idealny
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51595202
Skomentuj
Skomentuj