Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Największy problem konstruktora

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja sobie jeżdże co roku w wakacje do rotterdamu i w niecałe 4 tygodnie mam 4 tysiaki (6 godzin dziennie/5dni w tygodniu)...
    Pozdro.

Skomentuj

co to za praca?

Skomentuj

a ja sobie odmawiam co sobote imprezy :)
        kazdy dobrze wie ile to mozna stracic kasy w jedna noc :)))

z pewnoscia z kieszonkowego rodzicow nie da rady (chyba ze mamy bardzo szczodrych rodzicow:)

liczy sie rowniez cierpliwosc, nie od razu Rzym zbudowano...

Skomentuj

a ja organizuje imprezy...

Skomentuj

trzeba by cos pokombinowac.......

Skomentuj

Właśnie imprezy, kiedyś przepijałem dosłownie 3/4 wypłaty, teraz raz na tydzień poimprezuje i jest ok .

Skomentuj

Ja tylko allegro.Kupowanie uszkodzonych sprzętów i naprawa czasem daje to ponad 200% zysku !.Miesięcznie można na tym zarobić do 500-700zł !!

Skomentuj

U mnie na wiosce to raczej nie przyjmie się ze sprzedazą, sami młodzi. I ci jeszcze k....wa narzekają, że sub pasywny na 25 cm Tonsilu z wykonczeniem i wszystkim za 100 zł to za duzo. Na fajki k...wa mają, a ja z tego syba nawet 10 zł zysku nie będę miał :( Cholera, zbijają sobie ze starej kuchni skrzynie jak czołg, do tego 2*30 cm lub większe, na którym pisze 1000 watt. Do tego B-R na chybił trafił, bo jak dmucha to więcej basu i gadaj tu k.....wa z takimi. Przeprszam za słownik, ale wkurzyłem się nieziemsko. Najpierw składa zamówienie a potem masz wała.
                  Trzeba bedzie znów jechać do niemiec BMW 3 składać, żeby coś zarobić.
                  P.S. Czy kupowanie na allegro jest bezpieczne, bo dla mnie to jak kupowanie kota w worku, chyba że jestem staromodny. jakoś nie wierze w zakupy przez internet.

Skomentuj

co do kupowania na alegro to kupujesz od sprzedawców którzy dużo sprzedają ale musisz przeglądnąć co sprzedają czy cukierki na sztuki za 1zł(a mają setki pozytywów) czy droższe rzeczy i śą uczciwi przy przelewaniu większych sum

Skomentuj

otórz to..........

Skomentuj

JA tam obstawiam przez internet:)
                        www.bukmacherskie.com

Skomentuj

ja narazie buduje kolumne z kasy od rodziców kiedys im pozyczylem a oni teraz w ten sposob mnie splacaja !!!

Skomentuj

esh0

pożyczasz -> robisz -> sprzedajesz -> oddajesz -> zysk inwestujesz -> robisz -> sprzedajesz -> zysk inwestujesz -> robisz -> sprzedajesz -> zysk inwestujesz itd...

Ja tak robie kupie na allegro przetestuje max miesiąc sprzedam większość z zarobkiem. Zrobie sprzedam,. Złożę kompa po kosztach sprzedam. I po mału idzie wyzyć jednak na kolumny kyupca nie znalazłem.

Skomentuj

Czaruję...
                            X