U mnie na wiosce to raczej nie przyjmie się ze sprzedazą, sami młodzi. I ci jeszcze k....wa narzekają, że sub pasywny na 25 cm Tonsilu z wykonczeniem i wszystkim za 100 zł to za duzo. Na fajki k...wa mają, a ja z tego syba nawet 10 zł zysku nie będę miał :( Cholera, zbijają sobie ze starej kuchni skrzynie jak czołg, do tego 2*30 cm lub większe, na którym pisze 1000 watt. Do tego B-R na chybił trafił, bo jak dmucha to więcej basu i gadaj tu k.....wa z takimi. Przeprszam za słownik, ale wkurzyłem się nieziemsko. Najpierw składa zamówienie a potem masz wała.
Trzeba bedzie znów jechać do niemiec BMW 3 składać, żeby coś zarobić.
P.S. Czy kupowanie na allegro jest bezpieczne, bo dla mnie to jak kupowanie kota w worku, chyba że jestem staromodny. jakoś nie wierze w zakupy przez internet.
co do kupowania na alegro to kupujesz od sprzedawców którzy dużo sprzedają ale musisz przeglądnąć co sprzedają czy cukierki na sztuki za 1zł(a mają setki pozytywów) czy droższe rzeczy i śą uczciwi przy przelewaniu większych sum
Ja tak robie kupie na allegro przetestuje max miesiąc sprzedam większość z zarobkiem. Zrobie sprzedam,. Złożę kompa po kosztach sprzedam. I po mału idzie wyzyć jednak na kolumny kyupca nie znalazłem.
Skomentuj