Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmierć poczcie polskiej... !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ditomek, powiedz no mi czy dla ciebie rzucanie czyjimis przesyłkami jak smiećmi to jest jakstam wtopa,słauchaj jak ja bym zobaczylbym ze ktos rzucza jakims telewizorem ktorego klient mi polecil do przesłania to zasadziłbym gosciowi takiego kopa ze wyladowalby w Moskwie

[ Dodano: 2005-05-25, 13:14 ]
    ja sie chlopakom wcale nie dziwie

[ Dodano: 2005-05-25, 13:16 ]
    tu nie chodzi o to ze ludzim <kurierom> sie cos nieudaje mimo dobrych checi,oni poiprostu w dupie maja klienta i jego pieniadze,mam nadzieje ze ty tak nie pracujesz

Skomentuj

Ja w pracy dokłądam wszelkich starań zeby moi "klienci" byli zadowoleni.
      Ale moimi rozczarowaniami nie dzielę się jak ostatni desperat na forum, nie chwalę się jak jakiś bezmózgi dres, ze skopałem twarz jakiemus kurierowi.
      W moim poscie apelowałem o odrobinę przyzwoitości, kultury w pisaniu postów, i chwalenia się tym co na to zasługuje.
      Być moze zareagował bym inaczej gdyby osoba pokrzywdzona opowiedziała o tym spokojnie i w mierę rzetelnie, bez wulgaryzmów. Sam nie jestem świety, przeklinam często ale NIEGDY nie robię tego w sieci.
      Pozdrawiam

Skomentuj

Wiecie co? irek wysłał do mnie moje tda spowrotem dokładnie 2 tygodnie temu i jeszcze nie ma paczki u mnie !!! Niedość że dotarła do niego po 4ech tygodniach to jeszcze ja będę musiał tyle czekać aż wrłóci ??????? Nie podoba mi się to !!! Ktoś z poczty sobie w h*ja leci i powinien za to beknąć!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2005-05-30, 14:24 ]
        ZNISZCZYĆ ZDEPTAĆ SPALIĆ - POCZTĘ POLSKĄ !!!

Skomentuj

ja sie wypowiem jak oscyloskop pipriorytetem do mnie dojdzie

Skomentuj

a ja jak p3a niedojdzie do Esha w ciagu tego tygodnia : [

Skomentuj

do mnie juz ponad tydzien dochodza glosniki od yooshiego i dupa

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                ja sie wtrace za wszystkie nasze krzywdy nalezy nam sie rekompensata dlatego proponuje dorwac jakiegos listonosza w okolicach 1-3 kazdego miesiaca zajebac mu kase i wpierdolic przy okazji.
                No rzeczywiście nie ma jak dresiarskie pomysły.... szkoda gadać, nc.

Co do długiego czekania na przesyłki to nie rozumie? szkoda dopłacić 1zł do przesyłki priorytetowej albo jak coś wartościowego to jako przesyłka wartościowa? ludzie myślcie to nie boli! Ja zawsze jak zamawiam cos to prirytetem i nie zdarzyło się jeszcze żeby nie dotarło.

Najlepiej to użalać się nad soboą, narzekać na wszystko i opierdalać.

Skomentuj

Brawo coolombo!
                  Ja takze nie mam powodów do narzekania na pocztę choć co miesiąc kupuje pare rzeczy na allegro. Oczywiście wpadki się zdarzają ale zeby dzielić sie na forum to trzeba nie miec za grosz kochones.
                  Pozdrawiam

Skomentuj

ja puszczma priorytetem...

Skomentuj

Zamieszczone przez Orzech
                      ja puszczma priorytetem...
                      ja również, ale do czego Twój post prowadzi... mogę puścić czołgiem i na co komu taka wieść? heh ale śmieszne :P

takie "biadolenie" na forum o poczcie nic nie da...

ja Wy byście się starali, gdybyście musieli przetwarzać tysiące wysyłek dziennie oni, ci z poczty już na prawdę mają dość :)

Skomentuj

pieprzysz sms taka ich praca i to ze maja dosc to mnie malo obchodzi jak dostaja za to hais jak by robili za darmo to moga miec dosc

Skomentuj

Płacenie złotówki za priorytet gówno daje czasem nawet dłuzej idzie jak bez priorytetu. poczta szit gówno nadal nie mam tda ...

Skomentuj

Zamieszczone przez coolombo
                            szkoda dopłacić 1zł do przesyłki priorytetowej albo jak coś wartościowego to jako przesyłka wartościowa?.

No wiec napisalem do Coolomba, wiec opierdziel takze jego jak Ci sie niepodoba rozmowa o doplacaniu do czegos

Skomentuj

dziś dostałem paczkę z moim tda - po 3ch tygodniach i jednym dniu od daty nadania. Nie ma co bardzo expresowo... naszczęście przygoda skończyła się odzyskaniem mojej własności. Pozdrawiam

Skomentuj

a ja dostalem glosniki... blisko 2 tygodnie...

Skomentuj

najważniejsze ze wam paczki w końcu przyszły. teraz ja czekam na swoją paczuszke

Skomentuj

no fajnie że przyszły ale wiecie co jest najlepsze ? Leniwy zjeb paczkonosz nie zastał nikogo w domu to debil zostawił paczke mojej wścibskiej sąsiadce która rozpakowała sobie przesyłke... pełen profesjonalizm nie ??!

Skomentuj

Overclocker, ja bym tego listonosza udupił tak, że by robotę stracił. Dobrze Ci radzę - idź to zgłosić. Głupotę i debilizm trzeba tępić!! I niech ktoś tylko spróbuje powiedzieć, że źle mówię.

Skomentuj

to była jakaś zorganizowana akcja i za tą rzesyłkę nie trzeba było zapłacić przy odbiorze to napisz na pocztę że chcesz podstawowe ubezpieczenie 50zł bo nie dotarła.. i tak sie będziesz z pocztą bawił i bawił i po sądach możesz sie ciągać nawet.. i będzie z tego checa tylko wtedy jak za koszty procesu po przegranej sprawie bedziesz musiał zapłacić.. :)

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53355483

Skomentuj

Czaruję...
                                          X