Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pięć

Skomentuj

sześć - kasa wpłacona w listopadzie!!!!!

Skomentuj

sluchajce dodzwoniłem się do Gipsy'ego ... glosników nie wysłał więc nie macie na co czekać... jeśli ktoś bedzie chciał coś więcej wiedzieć to info pod numerem gg 4476716

Skomentuj

Witam !
          Panowie ja naprawdę odebrałem swoje cudenka. szkoda ze nie udało sie zorganizować przewózki bo byłem na mazowszu,wielkopolsce mazurach. Jeżeli jest ktos komu po drodze do lęborka moge cos zabrac to migiem do gipsy. Wyjeżdzam w niedziele wiec jutro ewentualnie moge podskoczyc do niego,jak mu spasuje.Po drodze mam łódź,toruń,gdańsk.
          pozdrowionka

Skomentuj

Elektron zabiera dla mnie : 2 szt. M18Wh-08-08 , 2 szt. PL27tg35-06 .
            Sls'ów narazie brak.
            PZDR.

Skomentuj

spokojnie dostaniecie swoje glosniki... przecierz was nie okradnie...cierpliwosci zbieraliscie kase tyle czasu to i poczekacie jeszcze pare dni.... przecierz nie kupiliscie tego sprzetu na dwa tygodnie...chyba ze robicie dla kogos to rozumiem wasze obuzenie ale jesli dla siebie to nie przesadzajcie... cierpliwosci

Skomentuj

Kudłaty, nie chodzi o to, że musimy poczekać tylko mieliśmy informacje że glosniki już są wysłane ... a wcale tak nie bylo ... i o brak jakich kolwiek informacji i kontaktu ... naszczesice sprawa juz wyjasniona i po krzyku :)

Skomentuj

Oj kolego Kudłaty, a jak ktos wykłada kase z kieszeni bo widzi że jest szybkie zamówienie a sie okazuje ze musi czekać to co ???? Mnie to nie dotyczy, bo jestem cierpliwy ale koledzy już dawno mają skrzynki tylko im zawartości brakuje. Poza tym są inne względy z których raczej nie zdajesz sobie sprawy (czytaj post wyżej)
                  pozdr

Skomentuj

no wlasnie czytalem posty i sam bralem udzial w zamowieniach...i tez kase wplacalem i czekalem kilka miesiecy... jak nie pasuje to mozna bylo samemu zamowic co to za problem... przecierz gipsy nie robi niczego ponad to ze pisze maila do rolpha... kazdy to moze zrobic.. wiec prosze was o cierpliwosc jesli ktos cos dla was robi totalnie bezinteresownie... jesli ktos potrzebje cos na "wczoraj" to niech zamawia na wlasna kieszen...po co sie bulwersowac bo co... nie posluchacie swoich glosniczkow dzisiaj tylko za tydzien?? smieszne...a jak sie bardzo spieszy to jest akustyk.pl

Skomentuj

z tym bezinteresownie to nie dokońca tak jest tak więc nie ściemniaj, a jak wpłacam komuś obcemu 1600pln na konto to chyba mam prawo wiedzieć co się dzieję ? a tu Gipsy postąpił bardzo nie ładnie

Skomentuj

Dobra Majstry,głosniki dla umówionych osób odebrane,podobają mi się jak cholera,ktoś chyba będzie miał pecha ha ha. A teraz uwaga !!! hit sezonu - kolega gipsy wstał z rana !!! i z pełnym poświęceniem w samych papciach bez skarpet nosił głosniki do autka (na dworze było kilka stopni na minusie) :)).
                        - domino - nr listu 92526722 F - odbiór własny Leszno
                        - djrobo - nr listu 92526720 D - dostawa do domu
                        Panowie przesyłke juz sledzić samodzielnie; paczki wychodzą w poniedziałek, reszta jutro jak bedę jechal do lęborka :
                        - sopot na obwodnicy trójmiasta
                        - bydgoszcz,toruń na obwodnicy torunia
                        W zasadzie było dużo krzyku o nic ale to wynik braku informacji.

pozdr

Skomentuj

Elektron, dzieki wielkie za wszystko. oby przybywalo takich porzadnych ludzi!
                          no a gipsy jesli w papciach biegal po mrozie to mysle ze odpokutowal czesciowo brak wiadomosci:)

Skomentuj

Z tego co wiem to placiliscie za przesylke w Polsce, odzyskacie ta kase?

Skomentuj

Elektron ja również dziękuje, pożądny z Ciebie człowiek a na temat Gipsego nie będę się wypowiadał bo szkoda nerwów, jak mnie coś przerasta to sie poprostu za to nie biore i nie robię ludzi w balona

Skomentuj

Ej, ale bez przesady... owszem troche nerwów było, ale w życiu różnie bywa, każdy ma swoje sprawy i pbolemy. Czasem zdażają się sytuacje awaryjne...

Skomentuj

no to by napisał co się dzieje i czemu jest takie opóznienie, a on kłamie i nie potrafi powiedziec czemu głośniki nie zostały wysłane

Skomentuj

Najważniejsze to że są głośniki w naszych rękach i to za kase duuzo mniejszą niż kupowane u rodaków.
                                    Jak dla mnie mała poprawa organizacji przesyłek na terenie kraju (kwestia do rozwiązania) a potem tylko zamawiać.

Skomentuj

Elektron ma racje ... kwestia "troche" lepszej organizacji i wiecej informacji, jakas lista zamawiajacych by sie przydala i wszyscy byli by spokojniejsi :) ... bo glownym powodem calego zamieszania byl brak informacji, kontaktu no i to nieszczesne niby wyslanie paczek ktore nie nastapilo ... podejzewam ze kolega Gipsy2 przy kolejnych zamowieniach postara sie to poprawic ... Wielkie dzieki dla Elektron'a !!

Skomentuj

No to ślicznie. Właśnie odebrałem głośniki.

[ Dodano: 2006-02-26, 23:20 ]
                                        głośniki i dechy :)

[ Dodano: 2006-02-26, 23:21 ]
                                        eeee, no nie zrobił się załącznik, trudno, nie będzie :P

Skomentuj

No to głosniki odebrane :))

Skomentuj

Czaruję...