Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobra Majstry, ja mam sprawe zamówienia dogadaną,jutro puszczam kase. Mam nadzieję że reszta też się nie bedzie ociągać bo nikt raczej nie chce odwlekania sprawy o kolejne tygodnie.
    Styczeń miesiącem wyprzedaży trza kupować te zabawki.
    pozdrawiam

Skomentuj

Po krótkiej rozmowie na GG z gipsy, zdecydowałem sie na dwa Morelki MDT29.
      Pieniazki juz przelane z mBank.

pozdrawiam

Skomentuj

gipsy2 prosze cie skontaktuj sie ze mna!!!

Skomentuj

gipsy2 - apeluje i proszę ,aby to zamówienie się nie przeciągło !!!!!
          Pzdr.

Skomentuj

Z mojej strony kasa poszła. Temat załatwiony.
            Przyłączam się do prośby kolegi o zamykanie zamówienia, bo czekanie na innych zawsze ciagnie się w nieskończoność. Chętni wpłacać.
            Gipsy po weekendzie zrób napad na kantor w Pawłowicach :)

Pozdrowionka

Skomentuj

niestety dopiero teraz przeczytałem forum,(wpadłem na chwile do pracy,bo mam dziś wolne)prosze o nr.konta to przelewam kase ( w zł) ,no ale kiedy dojdzie to nie wiem (BPH).może dopiero w pon.wt. przykro mi ale konta też nie znam ,pozatym jeszcze jestem w "żłobku" .trudno żeby przeze mnie wstrzymywać transport.sls 12 biore na 200%,natomiast dziś do południa urabiałem żone na M 18 i coś z wysokich ,oczywiście po dwie sztuki.decyzja po uzgodnieniu z GIPSY,(gdzieś wyczytałem że doradzi). prosiłbym o kontakt.,

Skomentuj

gipsy2, jesteś w stanie udzielić jakiś informacji jak może wyglądać sprawa kupna Vif M18WH za jakiś miesiąc, dwa, w świetla połączenia Vify z Peerlesem i wycofanie tego (i nie tylko) głośnika z produkcji? Może się już orientowałeś...

Skomentuj

nie doczekałem sie na odpowiedź,ide na zakupy ,w drodze powrotnej moge wstąpić do pracy(choćby zrobić przelew) , prosze o sms na 606 92 66 75, to będe na 100%.
                  Pzdr.

Skomentuj

Przypominam dane :

NR KONTA: 10 1050 1605 1000 0022 7407 1428 (ING BANK ŚLĄSKI)

staniek lukasz
                    ul.górka 15
                    43-250 pawłowice

,cennik jest kilka stron wcześniej

Skomentuj

Dzięki gipsy2 za odpowiedź ;-)

Skomentuj

do gipsy2.
                        kasa poszła o 20.15, kiedy dojdzie trudno powiedzieć.Bank przyjął do realizacji.
                        oczywiście na sls12.
                        dzięki.

Skomentuj

Ja też apeluję! oby zamówienie się nie przeciągnęło... Pieniądze miały być wpłacane do końca tego tygodnia, kto się spóźnił - przykro mi ale nikt nie chce długo czekać na głośniki (zwłaszcza jeżeli żyje w ciszy bez muzyki)

Skomentuj

a ja bym sie cieszyl jak by sie troche przeciagnelo bo mam problemy z zorganizowaniem funduszy na mb do xlsa jak by wplaty byly do konca przyszlego tyg to pewnie bym zdazyl a jak nie ... to trudno podlacze sie do nastepnego zamowienia (choc przykro mi patrzec jak xls sie marnuje w closed )
                            pozdrofka

Skomentuj

Hmmm! No w tym momencie z moich informacji delikatnie przekroczylismy planowane 30kg, ale jezeli z założeń miało to być szybkie zamówienie to trzeba to zamykać bo inaczej to będzie się ciagnąć.
                              Może to zamieszanie z Vifą tak mobilizuje chłopaków ??

PS. Sam jestem ciekaw jak to bedzie, miałem nadzieje że po frontach na vifie zrobię komplecik a tu masz niespodzianka.

pozdrówka

Skomentuj

Elektron, jakim zamieszaniu z Vifą?

Skomentuj

Mówie o połączeniu z Peerless, na kazdym forum się o tym pisze ! Nawet tutaj w off-topicu. Pytanie które głosniki zostaną z oferty vify ?

Skomentuj

Jaka nazwe bedzie miala nowa firma>? Juz cos wiadomo kiedy ma nastapic to 'zlanie' producentow?

Skomentuj

http://www.tymphany.com/ peerless VLINE.

Skomentuj

Hmmm to mnie zdziwiło, sam się wczoraj o tym dowiedziałem :) może wspólnie złożą jakieś dobre głośniki :) coś nowego, coś ciekawego wiecie - jest ryzyko jest przyjemność :)

Skomentuj

panowie, napiszcie kto co bierze, zeby bylo wiadomo jak stoimy z zamowieniem.
                                          ja osobiscie biore;
                                          2x XT19TD-00/04
                                          2x XT18WH09/08
                                          830547 XLS 12sl290

i jesli jeszcze bedzie mozna to wezme 2x 830884 HDS-205 Excll. i 2x DX25TG-05/04

Skomentuj

Czaruję...
                                          X