Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli zobaczę pełen kosztorys ze szczegółami i sie okaże że muszę to dopłacę ....a co jeżeli się okaże że jednak należy mi sie zwrot ??? - HE HE :)

Skomentuj

można się jeszcze dopisac do zamówienia ??

Skomentuj

wovo,mozna sie dopisac do zamówienia na samym początku stycznia,zapraszam.

info na maila. Ceny aktualne masz na Lukarze w znanym wątku strona 41.

[ Dodano: 2005-12-18, 13:00 ]
        placek.looknij na maila

Skomentuj

Mówisz w poniedziałek priorytetem? Sądzę, że będą w Środę :) chyba, że jakimś szczęśliwym trafem we Wtorek po południu :>

Skomentuj

jak sie rano wyśle prioryt. to mają być w środe? tak mi sie niezdażyło.Muszą być we wtorek i kropka!

XXX-> głośniki masz w Wawie u Marosika ,dośle Ci przód i zwrotke,miałem mały problem ze zwrotką.A dodzwonić sie do mnie nieszło bo se komury zapomniałem wziąść :P

Skomentuj

jak sie wysle :P
              ...

mam niedosyt i jednoczesnie maly (miesieczny) niesmak po zamowieniu...
              A wy co myslicie panowie?

Moje podsumowanie:

Zadnych informacji.
              Ciagle trzeba bylo ciagnac za jezyk.
              Wielkie opoznienia (cale zamowienie trwalo pare dni ponad 2 m-ce-od wplacenia kasy do odbioru glosnikow-trzeba tu dodac ze gdyby nie Robert to tak naprawde nie wiadomo kiedy dostalibysmy paczke).
              Mozna bylo pare razy zmienic zdanie co do wyboru sprzetu ...
              Sprzet dobrej jakosci (poza dodatkowym gwintem - ktos mial go w rekach...)
              Cena sklepowa za szt. 600zl tu wyszlo okolo 430 plus transport (na terenie kraju-nam sie udalo/Robert ale innym nie) (SS-9700)

Moja subiektywna ocena: (skala 2-5)
              3+

Na samym koncu chcialem bardzo podziekowac Robertowi (Elektron). Nadrobil sporo kilometrow. Paczka dojechala w idealnym stanie. Glosniki rano odebrane z Pawłowic/Katowice a wieczorem(19) byly juz u mnie. :)
              Podrzucil paczke do samego akademika.

(: Robert!!!! DZIEKI za pomoc!!! :)

Skomentuj

poszły paczki do 3ch muszkieterów dzis koło 10 tej. Prosze Was o potwierdzenie jak otrzymacie paczki jutro.Co do rozliczenia dogadamy sie na maila,jednak prosze Was jeszcze raz o przesłanie maili bo mam Wasze maile zapisane w folderze "robocze" ale adres zwrotny jest do mnie :).

Marosik -> dobrze ze już wiecej gadać ze sobą niebedziemy,ogromnie sie ciesze. Następnym razem kupuj sobie w akustyku ,albo na audiostereo. Jesteś największą pierdołą na tym forum i oby ci sie te glosniki spaliły :P. Ale ktoś z Góry czuwa nad nami i dobrze że pokarał cię jakimś używanym SS. Mam nadzieje że głośniki spalą się w przeciągu 2 dni. Co do czasu to przez miesiąc zbierałem wpłaty,ok 2-3 tyg trzymałem głośniki. W sumie fajnie że jestes taki upierdliwy :) bo teraz tylko czekam aż ktoś ci noge podłoży. Mam nadzieje że wiecej juz niebedziemy miec ze sobą do czynienia, Żegnam!

Nadal potwierdzam że następne zamówienie w toku,planowana realizacja początek stycznia. Czekam na chętnych bo brak osób. Polecam zerknąć na www.intertechnik.de ,polookać na kondesatory,gniazda,glośniki car audio. Co do cen z intertechnika to są -30% u mnie. Wszelakie info na maila. Chce sie zmieścić z paczką do 30kg

Co do reklamacji moich kopułek z Vify,to Rolph powiedział że na własny koszt przyśle nowe :). Więc tak zawsze reklamacja wygląda u Rolpha,nieźle

Skomentuj

no na wstepie chcialem podziekowac gipsi2 za organizacje zamowienia i no i za to ze nam umozliwil wytachac glosniki po taniosci oraz Robertowi za transport do wawki...pozdrawiam i czekam na kolejne zamowienia

Skomentuj

Dzięki za dostarczenie głośników dla Roberta - za totalną darmochę!
                    Gipsy - kolega jedzie z krakowa do wawy w czwartek to max do środy byś musiał mi przygotować ściankę i zwrotkę to może by je od ciebie odebrał bo ja stoję z robotą nowego zestawu :-(... a na sylwestra miały juz grać!!!
                    Pozdrawiam

Skomentuj

Witam do mnie też już doszły głośniczki D27. Tylko że wersja ekranowana jest inna niż pozostałe. Oakazało sie że jest to model D27 sg15/06 a nie D27 sg05/06 jak zamawiałem.

Węc prawdopodobnie bede miał do sprzedania D27 sg15/06 (ekranowany, kosz z wersji PL - tym rózni sie od podstawowej wesji D27). Zdecydowany bede na sprzedaz jezeli bedzie mozna ścągnąc wersja d27sg05/06 z holandii. Cena po kosztach zamówienia z holandii około 100 zł.

Pozdrawiam forumowiczów - WESOŁYCH ŚWIĄT

nr gg 8291627

Skomentuj

Ja też chciałbym złożyć podziekowania:
                        Gipsy2 - za zorganizowanie całości,
                        Robertowi - za darmowe dostarczenie paczki z głosnikami do Warszawy,
                        wszystkim biorącym udział w zamówieniu - za obniżenie kosztów zakupu :-)

Pozdrawiam

Skomentuj

I tak kolejne zamowienie dobieglo konca i prawie wszyscy sa zadowoleni! Ja bralem udzial w pierwszym zamowieniu i tez bylem i jestem zadowolony

Skomentuj

-> Boro
                            tego z płaskim frontem ekranowanego to raczej nie kupisz, Rolph go nie miał już jakiś czas temu tak jak np m13sg08/16 - :-(

Skomentuj

Ale lipa a chcialem w kolejnym zamówieniu zamówici m13sg08/16 na centrala :(

Skomentuj

Niestety głośniczków u mnie nie ma dziś. Czyli priorytet 2 diniowy będzie i dojdą jutro (mam nadzieję).

A jednak Pan listonosz przyszedł. Głośniki są u mnie.

Skomentuj

A ja jeszcze nie dostałem :) jak mówiłem... Do mnie głośniki zawsze 3 dni idą

Skomentuj

w ogole pracownicy poczty sa dziwni....
                                    w ciagu godziny ten sam facet przyniosl 3 paczki zamiast wziac wszystkie na raz
                                    ale glosnik doszedl i chcialbym podziekowac Gipsy'iemu za zorganizowanie zamowienia... THX ;D
                                    pozdrofka

Skomentuj

moze ktos z was orientuje sie jakie sa ceny glosnikow HERTZ u szwabow? np es300?

Skomentuj

czesc! co do hertzów to ceny masz na www.intertechnik.de (do ceny dodajesz 19% vat i od tego co wyjdzie odejmujesz -30% rabatu).

Dzięki wszystkim za udział w zamówieniu i cierpliwość :) ,jeszcze policzę sie z trzema muszkieterami

ps. to po co ja qrde to priorytetem wysylalem jak wam to 2 -3 dni szło...bzdura!

Czekam nadal na osoby do nowego zamówienia na samym początku stycznia.

Skomentuj

gipsy2, na tej stronce nie ma hertzow, pytam tak orientacyjnie bo teraz siostra w neimczech studiuje to by mi wyslala;p moze masz adresy niemieckich/hlenderskich sklepow?

Skomentuj

Czaruję...