Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

m18wh jadą do nas ... niedlugo wam to powysyłam,dajcie mi troche czasu bo jego wogule nie mam i nie róbcie tacy zgryźliwi jak z audiostereo!

[ Dodano: 2005-11-29, 21:50 ]
    a co do komurki to za duzo telefonów mam :P ..pewnie siec nie wydala hehe

Skomentuj

Ja nie mam w zamówieniu m18 więc chyba wszystko doszło już odemnie, to w sumie już mógłbyś mnie załatwić .

Skomentuj

gips
        Wiem zes zajety ale przeciez jak mieszkam 15 min z buta od ciebie to fajnie by bylo jakbys sie chociaz odezwal.
        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

No właśnie , niektórzy nie czekają na m18... a i tak są skazani na końcówkę, my się denerwujemy a Ty będziesz miał mega wysyłkę - to chyba mało zgrane.

Skomentuj

gipsy ja mam do Ciebie takie pytanie.

Ile czekali ludzie na paczke z audiostereo? Tzn ile przetrzymywales ich paczke(a moze nie przetrzymywales-moze sie myle?), ze Ci tak za skore zalezli?

I kolejne pytanie.

Kto teraz zalatwia paczke na audiostereo? Nadal Ty?

Moze jednak oni byli wpozo tylko Ty nawaliles?/mam nadzieje ze pisze bzdury :)

Ps. Nie chce wplynac na Ciebie zebys pojechal w srodku tyg do domq i zalatwial cos dla nas specjalnie. Nie o to chodzi.
            Chodzi mi po prostu o to, ze jesli wiedziales, ze nie bedziesz mial czasu na zalatwianie cudzych spraw to po co sie w to pakowales? Przeciez moglismy sie przylaczyc do paczki z audiostereo. Myslelismy jednak ze na DIY bedzie szybciej (nie moge sie wypowiadac za innych-> ja tak myslalem), tymczasem na audiostereo kolejna juz paczka ma sie ku finalizacji.Nasza jest w martwym punkcie... i nic nie wskazuje na to ze sie to w najblizszej przyszlosci zmieni.

Jesli jednak wziales na siebie taki obowiazek to nalezy byc w stosunku do innych fair.
            Jak na razie to Ci sie jeszcze nie przydazylo. O niczym nie informujesz i po tym co na forum czytam to nawet nie chcesz sprawy ulatwic.

Ps' SORRY za szczerosc. Moze troche przesadzam (mam taka nadzieje) ale rozsadz to juz sam.

Skomentuj

Audiostereo w czasie naszego zamówienia zorganizowało całe swoje zamówienie, w tej chwili juz prawie wszyscy mają swoje głosniki i je aplikują.
              Na chwilę obecną jest juz prawie zamknieta lista pod kolejne zamówienie.

Że niby mieliśmy mieć szybkie zamówienie .......

Skomentuj

nie ma sie co dziwic. Jak zamowienie zostalo zamkniete 2 tyg po czasie i juz 2 tyg glosniki leza u gipsego (jesli wogole leza)...

tylko przypominam fakty. To nie gdybanie (no moze poza tym co w nawiasie) :)

Skomentuj

nie wiem gdzie wam sie spieszy... ja se tam cierpliwie czekam i jeszcze poczekam... zbieralem kase kuuupe czasu wiec czekanie nasame glosniki to dla mnie przynajmniej formalnosc...co mi zmieni to czy poczekam tydzien lub dwa dluzej... przecierz nie kupilem tych glosnikow na dwa tygodnie...jesli ktos je kupil bo robi zamowienie dla kogos to faktycxznie bym sie zirytowal ale jesli dla wlasnego uzytku ot panowie nie widze powodu do tego aby sie unosic....to co teraz kpiliscie jeszcze zdazy sie wam znudzic..moze zamiast marudzic byscie pomysleli nad kolejnymi projektami

Skomentuj

Z tego co zauważyłem gipsy2 pojawia się na forum co ok 5 dni więc może po niedzieli coś ruszy.

Skomentuj

no nie moge gipsy2 to tez czlowiek, zamawia wam glosniki, a wy zero wdziecznosci, spieszycie sie a pewnie dopiero za miesciac kupicie mdf na bude...

chlopak skasowal auto (zreszta ja tez) dajcie mu chwile odsapnac, chyba ze chcecie miec zapakowane w gazete i wyslane, a nie pozadnie zapakowane i starannie zabezpieczone

Skomentuj

MAROSIK -> podaj mi swoj numer telefonu. Musze mieć go dziś . Mam wąty do Twojego zamówienia,bo kilka razy je zmieniałeś i już mi sie popierniczyło co z tej paki wysłać Ci.Jak co to napisz też mi na maila co to chciałeś.

Placek,Marosik -> myśle że chyba nasza współpraca zakończy się na tym zamówieniu. Następnym razem proszę zamawiać na audiostereo . Niestety pewnych rzeczy zrozumieć nie umiecie że w życiu niezawsze się wszystko fajnie układa. A zapraszam Was do pakowania tych 200kg głośników ,jeździjcie sobie na poczte,jeździjcie za kartonami i wogule .. No tak,ale Gipsy musi popierdalać pieszo ... Przestańce myśleć w taki sposób. Wszystkie głośniki już są u mnie w domu! ps. Ja teraz też pisze szczerze.

I jak to w końcu jest z tą paczką warszawską,bo tu wszędzie syf! Proszę obowiązkowo
                        ,niech każdy napisze swój adres na maila gdzie co komu wysłać (Ci z Wawy na wspólną pakę niech też napiszą czy chcą aby to poszło do Marosika) . Boro,Bartek Kastelnik,XXX,Borys,Nelson71 -> nie piszcie adresów,bo przeciez bedziecie sami odbierać głośniki.

[ Dodano: 2005-12-04, 15:18 ]
                        może inaczej ... Marosik ,napisz mi sms'a na numer 506397504 z tym co chciałeś,odezwałem sie tez na GG.

Skomentuj

Dane wysłane ale nie jestem pewny czy doszły. Jak nie doszło wysle z innego maila.

Skomentuj

Bralem:
                            Vifa M18WH x2
                            Vifa D27TG45-06 x3
                            Plus do tego SS9700 x2

Ps. wlasnie wrocilem z domq

Ps' Gipsy... nie rozumiem Cie. Skoro jest to dla Ciebie taki wielki problem to po co sie za to zabierasz?

Ps" Przeciez nie mowilem zebys jechal w srodku tyg wysylac glosniki. Nikt nie kaze Ci robic tego wszystkiego na raz. Przeciez mogles w zeszly weekend wyslac czesc w ten nastepna porcje a w nastepny reszte (czy jeszcze sobie to rozlozyc).

Skomentuj

zabieral sie bo chcial nam zrobic przysluge, a ze teraz ma sytuacje jaka ma to powinniscie chlopaki go zrozumiec...
                              ja tez czekam na glosnik ale jakos potrafie gipsyiego zrozumiec i nie zarzucam go tysiacami pytan kiedy w koncu wysle te glosniki tylko czekam cierpliwie az zamowienie dojdzie do skutku.
                              a jesli bede potrzebowal jakies nastepne glosniki to znowu zwroce sie do gipsyiego majac nadzieje ze juz wiecej wypadkow losowych nie bedzie mial
                              pozdrawiam
                              Tomekk

Skomentuj

jak bralbym glosniki tylko dla siebie to moze az tak bym sie nie denerwowal. Kumpel codziennie mnie pyta co z jego glosnikami/kasa... Juz nie wiem co mu mowic.
                                Tak naprawde to poza zapewnieniem jakiegos tam gipsego (sorry ale ja go wczesniej nie znalem a kumpel to juz wogole nie wie o kim mu mowie) chlopak nie wie co z jego kasa...

Nie wiem czy wiele osob wplacilo 1.5tys zl. Dla mnie to duza suma. za taka kase zyje 3mce. Mam wiec prawo wiedziec co sie z nia dzieje. A tak nie jest.

Moze wam to wisi. Mnie nie!!! Dlatego wymagam...
                                Jesli nie potrafi sie zalatwiac interesow to sie tego nie robi. Nie ma sie co tlumaczyc wypadkami losowymi. Mowie to jako czlowiek 'obcy', ktory nie jest znajomym gipsego spoza forum.

ZOBOWIAZANIE TO ZOBOWIAZANIE.

Czuje sie wiec usprawiedliwionym mojej postawy.
                                I jeszcze jedno. Nie piszcie mi ze gipsy specjalnie dla nas zalatwia zamowienie... Nie wierze w to... Nikt bezinteresownie nie chodzi za cudzymi sprawami!!! No chyba ze dla swoich dobrych znajomych...

Wypadki chodza po ludziach. Trudno sie mowi.

Kto uwaza ze przesadzam niech pisze...

Jesli chodzi o gipsego to uwazam ze jest wpozo gosciem. Zalatwia sprawy obcym ludziom (np. mnie) itp. Nie podoba mi sie tylko sposob w jaki to robi. Nic wiecej...

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk
                                  zabieral sie bo chcial nam zrobic przysluge,
                                  nikt nie macha rekoma za darmo ...nie wierz w to!

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo
                                    Zamieszczone przez tomekk
                                    zabieral sie bo chcial nam zrobic przysluge,
                                    nikt nie macha rekoma za darmo ...nie wierz w to!
                                    no fakt....wykorzystałem Was jedynie do tego aby była tańsza przesyłka dla moich głośników które ja potrzebuje ... och! ależ nie,sorry ! ja przecież zarobiłem na Was 5 tyś ! I jeszcze postawiłem za to wille w Krakowie .

Tato turbo -> co mam z tego innego ,poza niższą ceną przesyłki ? Gówno! Jedynie jeszcze ludzie marudzą,muszę łazić i jeździć za wszystkim,pakować potężną ilość głośników ... czy ja pobierałem za to jakiekolwiek opłaty? NIE! Jedynie od każdego z Was "odliczyłem" nieco za paliwo i zakup taśm pakunkowych (10zł od osoby),bo dopłacał do tego niebede.

Do dupy z tym wszystkim ,niebede wiecej robił zamówień! Zamawiajcie sobie na audiostereo,płaćcie każdy McGyverowi czy komu tam za przysługe (teraz bierze od osoby 50zł za zmarnowany czas itp) , i też czekajcie na głośniki 2 miechy (ostatnio to nawet m18wh przyszło po 3 mieś.) .

To była wersja oficjalna.

A teraz wersja nie oficjalna : kolejne zamówienia będą :P , a kolejne już w toku . Forma informacji to będzie np jakiś dział SPRZEDAM na audiomani,czy tutaj na diyaudio zarzucę w off topicu temat z informacją o zamówieniu,ale na rzadne pytania na forum niebedę odpowiadał - będzie tylko info , a kwestie formalne itp bedą na maila. Mogę powiedzieć,że nie planuję wprowadzania opłat za to że wogule robie zamówienie.

Skomentuj

Tatoturbo:
                                      wg mnie to nawet jezeli gipsy mialby z tego jakies korzysci to i tak bardziej mi sie oplaca kupic glosniki przez gipsiego niz zamawiac samemu czy kupowac w akustyku nie ??
                                      Gipsy jestes w stanie podac jakis termin w jakim uporalbys sie z tymi glosnikami ??
                                      pozdrawiam
                                      Tomekk

Skomentuj

OK!!!
                                        ZWRACAM HONOR... Jesli to w czyms w tym momencie pomoze.

Gipsy2 czekamy na paczke juz prawie 2 miechy bez tyg. (kase wplacilem 14 -miesiac temu) Chyba mam prawo sie niecierpliwic.
                                        Wiem ze jestes zapracowany (nie tylko studia ale i domek)
                                        Mam podobnie(no moze poza tym samochodem:).

W weekend sam przepuscilem przez maszynke do mielenia miesa (reczna nie elktryczna) 25kg miesa... (robilem kielbache... jest super.... chyba bo jak czuje jej zapach to mi sie zygac chce)
                                        ALE czy to wazne? Przeciez w srode na kolosie nikt nie zapyta co robilem w weekend... :)

Nie tylko TY masz ciezko... :)
                                        Pozdro...

Skomentuj

Mam juz 30 lat! albo zaraz bede mial :)
                                          i wiem ze nikt darmo rekoma nie macha ...drugi raz musze to pisac.

I tu nie chodzi o to ze kogos oskarzam itp... poprostu tak jest ...bo jakbym ja sprowadzal glosniki i robil to dobrze to nie widze powodu dla ktorego mialbym sobie nie doliczyc przyslowiowych 10zł... dla jednostki to grosze porownujac do detalu u nas w kraju a dla tego co sie stara to wszystko sciagna to pare groszy na paliwo do auta!
                                          Jezeli tak nie robisz to mysle ze jest dla Ciebie miejsce w karitasie

wiec prosze sie odemnie odczepic :)!

Skomentuj

Czaruję...