Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeszcze musza byc wszystkie przetworniki

Skomentuj

A właśnie gipsy2 wszystkie typy głośników, które zamawialismy są na stanie u Rolpha? Czy będa jakies problemy ze zdobyciem niektórych modeli?

Skomentuj

Holland news :

niestety Panowie którzy zamawiali M18wh bedą musiec nieco poczekac (koniec listopada,grudzien) wtedy dojdzie paczka z tymi głośnikami.Podobno teraz z m18wh są problemy.

[ Dodano: 2005-11-06, 10:55 ]
        a tak coś extra :

to jestescie naprawde fajnymi zamawiającymi :) ... tamtych bawołów z audiostereo.pl to bym porostrzeliwał że aż woły pędzą i jaja swędzą :)

Skomentuj

czyli bedzie trzeba doplacic za tamta paczke czy razem wszystko przyjdzie pod koniec listopada poczatek grudnia czy pokrywa wszystko rolph??

Skomentuj

nic nie bedziemy dopłacać za tamtą paczke,nie ma powodów do zmartwień,to przecież nie nasza wina tylko jego wina i to w jego interesie jest aby dosłać to gratis .

Skomentuj

a kiedy mozemy liczyc na wczesniejsza porcje glosnikow?wiadomo cos?
              sa jakies prognozy?

Ps thx za komplement :)

Skomentuj

Wiedzialem ze te pieprzone m18wh nie dojda na czas.... ludzie sie wsciekli i biora hurtowo te glosniczki... .... cieszy mnie jednak fakt ze bede je mial :P
                ... te moje tc14 juz mi nie wystarczaja...
                moze sie pochwalicie swoimi konstrukcjami ktore chcecie zrobic...
                jako poczatkujacy diy-owiec :P z mila checia poslucham!! ....

Skomentuj

Ja zamówiłem xt18wh. Będą one grały z pl27Tg. Mój wybór padł na te głośniczki ponieważ właśnie ukończyłem swoją konstrukcję oparta na m18wh i stwierdziłem że to nie ejst to o czym marzyłem.
                  U znajomego posłuchałem xt18 i się zakochałem w tym ciepłym mięsistym basiku który był jak z kolum podłogowych a paczki były 15l podstawkowe. Własciwie moja robota teraz ograniczy się do podmiany średnio-niskotonowego i modyfikacji zwrotki. Jeszce nie wiem jakich modyfikacji może wymagac otwór głośnikowy.Jeśłi tak się stanie muszę się zastanowić nad nowym mpanelem przednim.
                  Generalnie jest duże prawdopodobieństwo że wygrzane m18wh pójdą pod młotek w ciągu tygodnia :)

Skomentuj

Witam serdecznie

Przegladajac rozne fora akstyczne glownie "elektroda", trafilem na informacje, ze jest grupa ludzi, ktora sprowadza glosniki z Holandii.
                    Moje pytanie brzmi czy jest szansa bym ja mogl sie dolaczyc do zamowienia?
                    Napisalem rowniez post na audiostereo.pl - ale tam niestety bez odpowiedzi.
                    Jesli moglbym prosic o wiecej informacji bede wdzieczny.

pozdrawiam

Skomentuj

teraz sobie poczekasz
                      trzeba było tydzień temu ... :)

Skomentuj

stodal,bede robil teraz male zamowienie za 4 osoby do KG,wchodzisz? Ale to tak za 1 - 2 miechy

Skomentuj

placek
                          bede na AS w niedziele jesli chcesz sie pozbyc m18Wh to sie zastawnow wezme je za przyzwoita cene

Skomentuj

tdrozd ->czyżbyś śmiagał na Audio Show :)

Jeśłi chodzi o głośniki to czekam na zamówienie z Holandii tam są moje xt18wh.Chcę je przymeirzyć i włączyć.Jeżeli okaże się że brzemienie faktycznie bardziej mi odpowiada to m18wh są "wolne".

Skomentuj

jesli nie bedzie gradobicia bede na AS
                              jesli chcesz sie pozbyc m18wh to jestem chetny

Skomentuj

Myslicie ze M18wh jest kiepskim przetwornikiem ?? czy xt18wh oprocz wyzszej ceny rynkowej oferuja lepszy dziek??
                                Nie slyszalem ani tego ani tego ... jednak sugerujac sie dobra opinia na audiostereo.pl postanowilem m18wh zaplikowac w ok 28l. Na wzor ostinato 2000 :)
                                co o tym sadzicie??

Pozdrawiam

Skomentuj

tdrozd AS to za wcześnie , nie mam jeszcze xt18 więc póki co zostaję z m18. dam znac gdy tylko będzie konkluzja.

Skomentuj

Zamieszczone przez gipsy2
                                    stodal,bede robil teraz male zamowienie za 4 osoby do KG,wchodzisz? Ale to tak za 1 - 2 miechy
                                    Gipsy raczej bym wszedl w to. wyslalem ci wiadomosc najpierw na Pw potem na nr gg.
                                    To daj mi znac w tej sprawie- chyba ze nic nie doszlo to napisze jeszcze raz.

pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez bartek_kastelik
                                      Myslicie ze M18wh jest kiepskim przetwornikiem ?? czy xt18wh oprocz wyzszej ceny rynkowej oferuja lepszy dziek??
                                      Nie slyszalem ani tego ani tego ... jednak sugerujac sie dobra opinia na audiostereo.pl postanowilem m18wh zaplikowac w ok 28l. Na wzor ostinato 2000 :)
                                      co o tym sadzicie??

Pozdrawiam
                                      Z tego co czytałem włąśnie na audiostereo.pl to polecają go dać do 16-18l

Skomentuj

Vendel... wiem... czytalem o tym na forum...
                                        Jednak na stronie http://akustyk.com.pl/vifa/M18WH-08-08.html rekomendowana objetosc dla M18wh jest 20-30 l .....
                                        Wlasnie sie zastanawiam co z tym faktem poczac .... poradzcie cos!! :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bartek_kastelik
                                          Vendel... wiem... czytalem o tym na forum...
                                          Jednak na stronie http://akustyk.com.pl/vifa/M18WH-08-08.html rekomendowana objetosc dla M18wh jest 20-30 l .....
                                          Wlasnie sie zastanawiam co z tym faktem poczac .... poradzcie cos!! :)
                                          Tam rowniez polecaja sls12" w 200L, a ju w 120 lata jak szmata

Skomentuj

Czaruję...
                                          X