heja!!!
nie moge sie skontaktowac z xxx. na gg jest ciagle niedostepny.
mysle ze jego glosniki mozna tez przeslac w 'naszej' paczce (do wawy).
choc z 2 strony nie ma co czlowieka uszczesliwiac na sile
Witam wszystkich.
Ponieważ też oczekuję na głośniczki (tak trochę tylnymi drzwiami dołączyłem do ostatniego zamówienia) - to jeśli można chętnie się dopiszę do wspólnej "warszawskiej" paczki.
mam taka informacje szczegolnie do gipsy2 i wszystkich zainteresowanych. poznalem goscie ktory jezdzi do holandii w kazdy poniedzialek po samochody. dodatkowo deklaruje sie jako kurier. mysle ze znacznie obnizyloby to koszty transportu ktore sa jednym slowem duze;p
Dochodzą mnie słuchy że Gipsy nawet swojego telefonu nie odbiera , więc jeśłi załozyć że znów nie ma neta i samochód dalej w warsztacie to chyba pretense nalezy mieć do operatora GSM.....a może sie mylę
wszyscy czekają. Do gipsego pisałem... ale nic nie odpisał.
W sumie to się nie dziwię że nie odbiera.... jak duże bylo zamówienie? Kilkanaście osób jak chce się do jednej dodzwonić to jest problem :>
A nie jest prościej uciąć niepokoje i komentarze przez odezwanie się, wpisanie klarownej daty która ugasi cały szum. Przecież to już jest dużo za długo.
nie ma sie co niecierpliwic....
w takim tempie doczekamy drugiej czesci przesylki i wszystko zostanie wyslane na raz....
pewnie na swieta bedziemy miec.... (mam na mysli wielkanocne) :]
Skomentuj