Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja jestem z warszawy i też czekam na przesyłke od Gipsy.
    Jak coś to mój nr gg 1348662.

Skomentuj

Hmmm ja jako jeden z niewielu jestem z 3-miasta...

Skomentuj

głośniki będą za 2 dni! hura!

później zajmę się wysyłaniem do Was...

ps. wczoraj rozwaliłem moje kochane auto :(

ps2 już mam 2ch chętnych na next zamówienie

Skomentuj

Gipsy dasz radę puścić pakę do Warszawy w pn ??

Skomentuj

Zamieszczone przez gipsy2
            ps2 już mam 2ch chętnych na next zamówienie
            Mam nadzieje ze mnie rowniez liczysz Gipsy

Skomentuj

Jest ktoś z Lublina co dla niego głośniczki przyjdą?

Skomentuj

Gipsy czy dobrze uslyszalem ze za 2 dni maja przyjsc glosniczki??...
                Wszystkie czy pierwsza tylko tura??.... na m18wh bedziemy jeszcze czekac??

Skomentuj

heja!!!
                  nie moge sie skontaktowac z xxx. na gg jest ciagle niedostepny.
                  mysle ze jego glosniki mozna tez przeslac w 'naszej' paczce (do wawy).
                  choc z 2 strony nie ma co czlowieka uszczesliwiac na sile

xxx jesli ci nie pasuje to pisz.

Skomentuj

Witam wszystkich.
                    Ponieważ też oczekuję na głośniczki (tak trochę tylnymi drzwiami dołączyłem do ostatniego zamówienia) - to jeśli można chętnie się dopiszę do wspólnej "warszawskiej" paczki.

Skomentuj

Przepraszam że zabiore głos ale ......co sie dzije z zamówieniem , czy głośniki dalej koczują u Ciebie Gipsy ??

Skomentuj

mam taka informacje szczegolnie do gipsy2 i wszystkich zainteresowanych. poznalem goscie ktory jezdzi do holandii w kazdy poniedzialek po samochody. dodatkowo deklaruje sie jako kurier. mysle ze znacznie obnizyloby to koszty transportu ktore sa jednym slowem duze;p

Skomentuj

Jako, że moj post zniknął przypominam ze jestem chętny na następne zamówienie jeśli będzie mniej więcej na przelomie lutego/stycznia lub później.

Skomentuj

No ja już się nie moge doczekać.... normalnie sikam w majtki :> Nie słyszałem vify i ciekawi mnie strasznie jak to będzie grało...

Skomentuj

hehe ja tez tak mialem w poprzednim zamowieniu , a teraz mam ochote juz jakies morelki skubnąc :)

Skomentuj

niektorych rzeczy nie da sie przyspieszyc... np splywajacej wody w klozecie
                                Pozdrawiam wszystkich oczekujacych porodu paczki...

Skomentuj

No tak ale mgółby gipsy2 jednak nas poinformować chociaż o tym kiedy ta woda spłynie. :)

Skomentuj

Dochodzą mnie słuchy że Gipsy nawet swojego telefonu nie odbiera , więc jeśłi załozyć że znów nie ma neta i samochód dalej w warsztacie to chyba pretense nalezy mieć do operatora GSM.....a może sie mylę

Skomentuj

wszyscy czekają. Do gipsego pisałem... ale nic nie odpisał.
                                      W sumie to się nie dziwię że nie odbiera.... jak duże bylo zamówienie? Kilkanaście osób jak chce się do jednej dodzwonić to jest problem :>

Skomentuj

A nie jest prościej uciąć niepokoje i komentarze przez odezwanie się, wpisanie klarownej daty która ugasi cały szum. Przecież to już jest dużo za długo.

Skomentuj

nie ma sie co niecierpliwic....
                                          w takim tempie doczekamy drugiej czesci przesylki i wszystko zostanie wyslane na raz....
                                          pewnie na swieta bedziemy miec.... (mam na mysli wielkanocne) :]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X