Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przelew wykonany

Skomentuj

juz mam neta

zamówienie bedzie ..duże hehe

niedlugo napisze Wam jak wygląda lista

Skomentuj

Zamawiam

4 x 27TFFC (H881) 27.15 KT28F (SEAS)
        2 x (850488) HDS-134 38.00 (PEERLESS)
        2 x PL11WG-09/08 35.90 (VIFA) Znalazłem ta cenę na audiostereo z czerwca

W sumie 257Euro x 4.1=1052 x 1.14=1199,35+90zł=1290zł Tyle wpłacam!

Skomentuj

Witajcie

Ponieważ mam pieniądze na koncie od nieznanych mi osób (poprostu niektórzy nie napisali kto wpłaca) ,KAŻDY I OBOWIĄZKOWO musi do końca przyszłego tygodnia wysłać mi na maila CYPISEK13@WP.PL takie coś :

1.Imię,nazwisko,dokładny adres,nick na forum
          2.Jaką kwotę wpłacał
          3.Jakie głośniki zamawia
          4.Niech na maila prześle mi rozpiskę kosztów (cena głosnika plus te vaty,zniżki)

Druga sprawa : na głośniki seas,peerless dodatkowego rabatu niebędzie,chyba że ktoś sie jeszcze trafi co weźmie jakiś głośnik.

Do końca przyszłego tygodnia czyli do piątku (28.10.05) zbieram pieniądze. Róbcie tak,abym w piątek juz miał przelewy ,a nie w poniedziałek 31.10.05! Ewentualnie z przyczyn losowych dopuszczam poniedziałek.

Jeśli jakieś pieniądze wpłyną po 1.11.05 ,owe pieniądze BEDĄ ZWRACANE osobie która je wysłała,a ta osoba nie będzie uwględniona w zamówieniu.

Skomentuj

Ile przewdiziana berdzie znizka na vifki??
            10% czy moze wiecej nieco??
            Moga byc proglemy ze sciagnieciem m18wh ... jest niedosyt tych glosnikow w audiocomponents.
            Mimo wszystko bede czekal wytrwale na te cacuszka:P

Skomentuj

EE no co jest. Myślałem, że do końca tego tygodnia kasa zbierana. Co jest przyczyną przedłużenia terminu zbierania kasy?

[ Dodano: 2005-10-20, 17:09 ]
              EE no co jest. Myślałem, że do końca tego tygodnia kasa zbierana. Co jest przyczyną przedłużenia terminu zbierania kasy?

Ja się sprężałem na maxa a tu klops :)

Skomentuj

No właśnie , taki alarm był podniesiony ...a tu przyszły tydzień.A jeśli sytuacja będzie podobna " bo jeszcze ktoś" - mowa była od dawna o zamówieniu, wszyscy zainteresowani wiedzieli i wpłacali...mylę się ??

Skomentuj

No były twardo postawione warunki, ja wysłałem kase w środe ale jeśli nie dojdzie do piątku to nie obraził bym się, że mnie nie ujęliście w przeciwieństwie do obecnej sytuacji, gdzie robi się fałszywe terminy. Przeciez był nieprzekraczalny teraz tez bedzie nieprzekraczalny. A jesli chodzi o te przelewy niezidentyfikowane to lepiej już zamknąc liste w poniedziałek i np do środy dać czas żeby napisać ci na maila a najlepiej jak najszybciej. Bo znów ktoś wpłaci kasa przyjdzie w piątek a nie napisze ci na maila.

Skomentuj

no to kase należy wpłacać do jutra i koniec kropka . Jutro można jedynie wpłacic w placówce ING banku śląskiego.Niech Wam bedzie.Niedlugo wysyłam maila do Rolpha po dokładne ceny i koszty i robie przelew.

Łukasz

Skomentuj

troszke danych...

D27TG-45/06 23.24
                      XT18WO09/08 59.20

D2904/6000.00 114.36
                      D2905/9300.00 63.49
                      D2905/9500.00 69.09
                      D2905/9700.00 85.90
                      D2904/9800.00 112.04
                      D2905/9900.00 111.48
                      13M8640.00 113.63
                      15M4531K00 138.69
                      18W8545.00 99.14
                      21W8555.01 130.07
                      22W8851T00 177.70

Ps Wlasnie wrocilem z domq :)

Skomentuj

dzięki Marosik za nowe info o cenach

Skomentuj

prosze bardzo. Pomyslalem ,ze cenki glosnikow z gornej polki tez sie przydadza.

Ps. Jeszcze raz przepraszam za zmiane zamowienia (tworze wieeeeeelki balagan w zamowieniu)

Ps.' To ile osob juz wplacilo? Paczka wyjdzie ponad 30kg? Ciekaw jestem ile bedzie dodatkowych kosztow. No i oczywiscie kiedy nareszcie zobaczymy nasze glosniki za ktore juz zaplacilismy?
                          Chyba dzis lista jest juz zamknieta wiec chcialbym ja zobaczyc. Kto , co , ile....

Pozdro

Skomentuj

Ahoj,

-tak,lista zamknięta
                            -na bank jest przekroczone 30kg

[ Dodano: 2005-10-24, 14:00 ]
                            W PRZYSZŁYM TYGODNIU (POCZĄTEK) ROBIE PRZELEW!!! I .... CZEKAMY NA PACZKE :)

Skomentuj

jest w ogóle możliwość kupienia na audiocomponents głośników Hertz?? Pytam tak na przyszłość. A jeśli nie to nie wiecie gdzie można je kupić najtaniej??

Skomentuj

Wyczytałem na ich stronce że: "We sell all available units/parts from: Scan-Speak, Vifa, Peerless, Intertechnik, Seas, Excel, DACT, Morel, Eton, Davis, P-Audio, Kirchner-ATB and Audyn", więc niestety nie.
                                A pytanie z innej beczki, czy któraś z tych firm robi dobre głośniki subwooferowe i tanie, czy tylko godny uwagi jest z tej puli SLS Peerlessa?

Skomentuj

intertechnik robi np... zalezy o jakiej kwocie mowimy

Skomentuj

No to jak gipsy2 z tym zamówieniem. Ruszone cosik do przodu?

Skomentuj

Gipsy2 mam to samo pytanie bo już ponad tydzien temu miała być lista zamknieta i na poczatku tego tygodnia miałeś wysłac kase do Rolpha. Rozumiem że tak własnie się stało i na poczatku przyszłego tyg możemy spodziewac się przetworników?? (Rolph raczej nie spóźnia się)

Skomentuj

Jutro czwartek już a tu żadnej wiadomości. Czy wie ktoś co się dzieje z Gipsym2?

Skomentuj

Zamieszczone przez Placek
                                          Gipsy2 mam to samo pytanie bo już ponad tydzien temu miała być lista zamknieta i na poczatku tego tygodnia miałeś wysłac kase do Rolpha. Rozumiem że tak własnie się stało i na poczatku przyszłego tyg możemy spodziewac się przetworników?? (Rolph raczej nie spóźnia się)
                                          Jak to sie nie spoznia zamowienie na audiostereo trawa juz 2 miesiace

Skomentuj

Czaruję...
                                          X