Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gipsy
    Jak dasz rade to odbierz w koncu telefon, albo napisz co (obojetnie sms,pw,gg) - > wiesz o co biega.
    i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
    https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

no ale konkretnie jak kupuje bezposrednio u nich i nikt nie wie ze je wywioze z Holandi to doliczaja vat? i chyba 19 a nie 7? kupowal juz ktos w ten sposob?

Skomentuj

no jak kupisz to zaplacisz 19 a za samo patrzenie 7...a co to ma za znaczenie czy wywieziesz czy nie... gosc kupil towar zaplacil vat i tak samo ty go placisz... u nas w kraju nie placisz vat-u?? zawsze za towary obciazone vatem ten podatek placimy...tak zwana cena brutto czyli z podadtkiem... nie uniknione

Skomentuj

Panowie, zapytajcie Rolpha najpierw jak wygląda sprzedarz u niego osobiście.
          Z tego co wiem to tylko niskie ceny ma przez internet. Jakaś Bułgarka pojechała do audiocomponents po głośniki i jej policzyli po cenie intertechniki. Pogadajcie z Rolphem.

Skomentuj

kurcze rzeczywiście może byc nie ciekawie, trzeba doliczyć 19% vat a jak zamawiamy to dostajemy 5% za wpłate na konto i można dostać 10% znizki na firme której bierzemy 10sztuk,lub więcej chyba że na miejscu też można uzyskać jakieś upusty?

Skomentuj

szasne na odbiór osobisty są nikłe ...sam chciałem to kiedys uczynic,ale zlewał Rolph wszelakie pytania dot. osobistego odbioru. Ja juz tez słyszalem o kilku przydakach że na miejscu jest drożej!

[ Dodano: 2005-12-31, 17:05 ]
              został jeszcze tydzien na wpłaty,jesli ich niebedzie za dużo to poczekam jeszcze troche a zamowienie sie opóźni.

Skomentuj

a co kto bedzie zamawial? ja sam wezmye najprawdopodobniej 4 lub 6 Vifek, sie okaze w ciagu paru dni.

Skomentuj

Powiedz gipsy jak wygląda sprawa zamowienia na dzień dzisiejszy (jest ktoś wogóle chętny ??)
                  Wpłacenie kasy to najmniejszy problem,ja akurat nie chce żeby leżała ona u ciebie bezczynnie dlatego czekam.

Djrobo ja biore 4 towarki z vify,jezeli to co pisał gipsy wczesniej jest aktualne to możemy liczyć na 10% ekstra rabatu.

Proszę o potwierdzenie gipsy !!!!

pozdrowionka

Skomentuj

Ja kasę wpłaciłem w listopadzie i mam nadzieję ,że w styczniu będą głośniczki !

Skomentuj

panowie, piszcie kto i co zamiawia, nie mozna czekac w nieskonczonosc. tyle osob sie deklarowalo a teraz cisza. piszcie tu lub do Gipsy2 i wplacajcie kase, to do konca tygodnia juz sie zlozy zamowienie

[ Dodano: 2006-01-02, 23:57 ]
                      Elektron, nie czekaj juz tylko wpac kase, do konca tygodnia trzeba zamknac zamowienie

Skomentuj

No panowie,wszystko na dobrej drodze :) .Chętni w zasadzie są ,czekam tylko na wpłaty aby to potwierdzić .

Łukasz

Skomentuj

A więc !!
                          Zdecydowanie jestem za szybka realizacją zamówienia. Moje skromne zamówionko bedzie obejmować :
                          Vifa M18WH lub XT18WH (do uzgodnienia z gipsy) - 2 szt
                          Vifa XT19TD - 2szt
                          Kasa leci z końcem tygodnia do szefa.
                          I mam nadzieję że ilość chętnych zamknie się w ilości 5-6 osób, bo coś faktycznie echo w tym temacie.

pozdrowionka
                          PS. proponuje zamykać to z jajami, bo wnet co niektórzy dołączą się do zamówienia konkurencji gipsy na lukarze.

Skomentuj

Witam was.
                            Ja w ostatniej chwili piszę się na 2x Vifę XG18WH-00-08 i 2x Vifę XT25TG-30-04.
                            Powiedzcie szybko ile za przesyłkę wpłacać? Jutro pieniądzie wysyłam.

Skomentuj

No i to mi się podoba !!! Zwłaszcza że licze na te 10% dla vify, he he.
                              Szczerze mówiąc ja pisze się na odbiór osobisty głośników dlatego że mam blisko do kolegi gipsy, a dla ciebie schmeichelsopot moge tez odebrać i nadać z firmy DHL-em,bedziesz miał za friko przesyłkę ale do odbioru w gdańsku u kumpla.
                              Nie chce wprowadzać zamieszania w przesyłkach tylko pomóc koledze gipsy w rozesłaniu towarków tak aby nie było zacięć. Jak wiemy na kwaterze jest tylko na weekend. zresztą jak beda głosniki to bedę z nim jeszcze rozmawiał.
                              Nie bać chopoki ino pisać dalej co kto chce
                              pozdrowionka

Skomentuj

no ja juz jestem na etapie przelewania kasy, biore 2x xt19td i 2szt xt18wh, i XLS12MB290

Skomentuj

Elektron, takie coś mi się podoba :) whoeverfromfaraway@gmail.com - jeszcze się dogadamy dokłanie jakie miejsce w Gdańsku :) To ile za przesyłkę liczymy?

Skomentuj

Narazie proponuje wpłacać według wyliczenia które sądze zrobi gipsy po zamknięciu zamówienia.Sądze że potem przyjdzie czas na rozliczenia jeżeli ktoś odbierze sam itp. Rzucam tylko hasło że można to przede wszystkim przyśpieszyć po stronie polskiej.
                                    Ps.
                                    Jeżeli gipsy weźmie pod uwage ten sposób odbioru w wyliczeniach no to może od razu zrobić pod to kalkulacje. narazie czekamy aż się pokaże nasz Mega-handlowiec i co nam odpowie.
                                    pozdrowionka

Skomentuj

Gipsy pieniądze ode mnie powinny być u Ciebie na koncie.

Skomentuj

witam.
                                        jestem chętny na sls12,jeżeli prześle pieniądze z konta internetem to są jakieś szanse że zdąże przed końcem tygodnia?

Skomentuj

kurde, jak juz kończy okres wpłacania to sie ludzie pojawiają . Jak Julkup dojdzie to na bank niezmieścimy sie w 30kg, a teraz juz też sie modle aby nam sie to udało

[ Dodano: 2006-01-05, 22:43 ]
                                          julkup -> jest miejsce ,w twoim wypadku 100zl wysylka

Skomentuj

Czaruję...