Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak jak pisałem,wszystkich zapraszam do zamówienia,dla każdego będzie miejsce :)

[ Dodano: 2005-10-05, 16:52 ]
    EZO

ja teraz nie mam dostępu do neta,weź tutaj pokieruj nieco ten wątek,zrób liste ile jest w koncu ludzi i co kto chce. Później napisz maila do Rolpha ile co waży,zresztą chyba na Lukarze ktoś tam ważył glośniki (nawet zrobił specjalną strone www na temat zamówienia). Niedlugo sie odezwe jak bede mial neta

Skomentuj

OK Panowie.
      Kto chetny (a nie tylko tkai co cche pojeczec) niech pisze do mnie na
      priva czym bylby zainteresowany. Macie czas do niedzieli.

Skomentuj

Ludzie! Śpicie czy co ? To powoli ostatnie dzwony na wpłaty! Wykorzystajmy dobry kurs euro . Możemy a raczej napewno dostaniemy jakies zniżki np 10% na vifę,więc tez bedzie nieco taniej,ale to się rozliczymy na końcu gdy głosniki Wasze będe miał u siebie w domu.

Skomentuj

Ja vifa m18wh 2szt
          Marosik Seas Noferro 650 2szt. i vifa dx 2szt
          tomekk xls 12"
          Kudłaty MBdo xls12 290g i 2* d27tg05/06

Skomentuj

ja przeleje w poniedzialek pieniedze

Skomentuj

prosze dopisac moje dwie vify XT18WH
              kase dam osobiscie w przyszly weekend lukaszowi

Skomentuj

Ja dogadalbym sie z "KUDLATY" 'm co do kosztow transportu poczty... Zawsze to pare zeta w kieszeni. Jedno opakowanie itp. No chyba ze KUDLATY nie jest z wawy...

Kudlaty > jak ci pasuje to pisz. Trzeba wtedy policzyc ile wyjdzie za transport i podzielic kase wedlug masy sprzetu jaki bierzemy. Mieszkam na Woli w akademiku. Zapraszam do mnie na pogawedke i porade w sprawie mojego sprzetu...

Wedlug moich obliczen wyszlo 614zl. Jak sie pomylilem to mnie poprawcie. Biore noferro 650 i vifke dx. Oba modele po 2 szt.

Ps. Moze macie jakis pomysl na niskotonowy dobrej jakosci do suba w rozsadnej cenie i z dobra skutecznoscia? Pudlo juz zbite. Obj okolo 60 litrow. Otwor na glosnik 30cm. Musze je przerabiac czy znajdzie sie jakis model glosnika do tego pudla?

Ps' Kase wplacam jutro. Musze pogadac jeszcze z kumplem to moze wzialby vifke m18wh 2 szt.

Skomentuj

znajdzie sie XLS12 z MB co do paczki to nie ma problemu....ja mieszkam na kepie

Skomentuj

Ja juz pisalem lukaszowi ... jestem chetny na 2 vifki m18wh0808 oraz na 2* d27tg45-06...
                    Pieniadze wrecze osobiscie!! Mam nadzieje ze nie bedzie ze mna wiekszych problemow:)
                    pozdrawiam!!

Skomentuj

A ktory z tych XLS'ow?
                      W sklepie osiagaja one niebotyczne ceny... Jakie pudlo do takiego 250W'owego potwora potrzebuje? Te moje 60l nie bedzie dla niego za malo?

Skomentuj

bedzie w sam raz do xls + MB

nawet za duza troche 50L bylo by ok

Skomentuj

po odjeciu objetosci xls i mb i jakichs wzmocnien czyli okolo8-9l bedzie git

Skomentuj

Nie to ze sie czepiam, ale koles wogole zaczol od dupy strony bo to chyba sie robi odwrotnie najpierw kupuje sie glosnik i robi pod niego obudowe, a nie szuka sie glosnika pod obudowe, wcale bym sie nie zdziwil jak w tej jego obudowei 60L nie ma wzmocnien i zrobiona jest z plyty 20mm- chociaz nie twierdze ze tak jest, domyslam sie tylko z poziomu postow ;]

Skomentuj

pewnie sie tak robi... gorzej jak sie okaze ze kupilo sie glosnik do d... i pozostaje ci pudlo ktore wartoby bylo uzyc... ale czy to wazne?
                              dzieki za podpowiedz.

Skomentuj

Panowie pisałem wcześniej i trochę zagubiłem się.JEstem zdecydowany na 2 szt. xt18wh. Chcę je sprawdzić u siebie w monitorach które od 2 tyg grają na m18wh, jeśłi będzie mi brzmienie bardziej odpowiadało zostaję przy xt i sprzedaję m18.
                                Na chwilę obecną potwierdzam 2x xt18 będę śledził wątek ale gdyby co to prosze również o info na priv.

pozdrawiam

Skomentuj

placek jesli nie masz podfrezow to nie ma problemu.
                                  Jesli masz to jest problem bo te glosniki maja inne wymiary do podfrezowania.Ja pierwotnie chcialem wymienic w mioch monitorkach do kina heco na wlasnie m18wh ale ta jest za duza.
                                  Sluchalem m18wh to dobry nie drogi przetwornik ,ale z ciekawosci zamowie XT bo wiele dobrego o nim slyszalem.

Skomentuj

z tego co zrozumiałem to m18wh ma większe podfrezowania ale czy wielkość największego "okręgu" najwiękasza ze średnic też jest większa od tej w xt18??
                                    jak sobie radzić z za duzym kołnieżem ??

P.S. rzeczywiście m18 gra u mnie i jest bardzo profesjonalnie jednak kusi mnie xt i jedgo dzwięk także więc zamawiam. Chętnie dołożę się do warszawskiej przesyłki

Skomentuj

Chcialbym wplacic kase. Niech ktos napisze na jakie konto.Troszke wiecej danych. Nazwisko adres itp... Sam numer nie starczy...
                                      To ile bedzie tych xt18wh?
                                      Jesli okolo 8 to moge dorzucic sie (wzialbym 2 szt) i bedzie wtedy znizka

Skomentuj

ja tez bym poprosil o troche wiecej danych do przelewu i moge praktycznie od reki wplacic kase za tego xlsa:)
                                        pozdro

Skomentuj

To jak z tym zamówieniem , moge się jeszcze przypiąć, jestem gotów wpłacić kase od zaraz tylko prosze niech mi ktoś powie jaka jest cena za xt18wh ?? i czy mam liczyć ją wg schematu gipsy2 czy jakoś inaczej ?? czy przesyłka wynosi 80 zł od głowy ??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X