Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A XLS mozna zamówić z wami?

Skomentuj

jakby co to mogę wziąć sls10 jeśli zamówienie szybko pójdzie...

Skomentuj

Ja juz kupulki zamowilem ale moze wezme vify m18wh - wszystko zalezy czy uda mi sie zebrac kasiore.

Skomentuj

zamowienie ruszy jk sie zbierze conajmniej piec osob i paka nie przekroczy 30kg.. chyba ze nagle sie zbierze grono chetnych to sadze ze gipsy2 nie bedzie mial przeciwskazan..ale niewierz ze nagle ise ow grono zbierze takze chyba bedziemy probowali sie zmiescic w 30kg

Skomentuj

Witam.
            Ja sie nie pisze juz do zamówienia poniewaz udało mi sie załapać na audiostereo, gdy sie okazało ze jest za mało osób tutaj.
            Pozdrawiam

Skomentuj

dobra,jak będą chętni to bedzie zamówienie

prosze nie pisać na priva za pomoca diyaudio.pl!

Skomentuj

no i co z tym zamowieniem w koncu wyszlo?:) czy nie wyszlo nic?
                ja chciale msie zapytac o cene 2 X DT100 bo nie widzialem w tym cenniku co byl podany, ile razem calosc by mnie wyszla, ze wszystkimi przesylkami jak by co :)

Skomentuj

zamówienia nie było bo nie ma osób...
                  znajdą sie 4 - 5 osoby z czymś niespecjalnie ciężki to mozna zamawiać... jedną osobe mam :)

Skomentuj

ja nadal chetny zeby nie bylo...

Skomentuj

no to są 2 osoby :)

Skomentuj

jezeli cena dwoch dx25tg nie przekroczyłaby 100-120zł za wszystko to tez bym wzial

Skomentuj

nie ma szans jedna kosztuje 22E

Skomentuj

to poleccie cos ciekawego z wysokotonowek na podlogowki 2d tak do 150zł/kpl, zeby wmiare graly z teslami xw

Skomentuj

dt100 moze sie wyrobisz

Skomentuj

Nie wyrobi. Pamietajce ze to zamowieni jest male i kazdy 40pln musi wylozyc na przesylke (przy 5 osobach).
                                Sluchajcie zawsze mozna zagadac do Rolpha i powiolac sie na audiostereo w koncu niektorzy z nas uczestniczyli w tych zamowieniach (ja osobiecie w 2) i dalby jakas znizke
                                Wiec musimy zebrac z piec osob
                                Ja bym wszedl najprawdopodobniej w vife m18wh 2szt.

Skomentuj

Vifa M18WH sztuk 2
                                  Seas KT28F sztuk 2

w zamówieniu z stronki audiostereo wyszło mnie 600 pln.

Skomentuj

hm, no jezeli 2 X dt100 by wyszlo jakos nie drogo to ja tez bym sie pisal, ale jesli wyjdzie 20 zł taniej niz w polsce to sobie odpuszcze i ARV'kami sie bede zachwycal dalej :)

Skomentuj

Panowie ja bym się pisał na 2szt xt18wh. jestem zdecydowany na szybkie zamówienie.

Skomentuj

Poradzcie mi jakies "dobre" wysokotonowki w cenie do 500zl za komplet (ze wszystkim).
                                        . Ktos mi polecil NOFERRO 550 . Jestem w stanie dorzucic sie do zamowienia. to zawsze kolejna osoba do zamowienia.
                                        pozdro

Zapomnialem dodac. Musza byc ciete na poziomie okolo 2.4kHz Moc kolumn to 160W sinus

Skomentuj

wiec byloby juz 5 osob.
                                          gipsy napisz do rolpha i powolaj sie na audiostero moze dadza upust

Skomentuj

Czaruję...
                                          X