Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

6 bo jeszcze ja

Skomentuj

dlatego trzeba napisac do rolpha, tyle razy juz u niego bylo cos zamawiane iz trzeba od niego jaka znizke wyciagnac

Skomentuj

Cześć Wam!

Tak w połowie października,może nieco później będziemy robić przelew.

Co do aktualnych cen głośników,niech każdy indywidualnie zapyta się o ceny które go interesują,ale generalnie nic sie specjalnie nie zmieniło od ostatnio podanych cen.

Zaczynam zbierać juz kase! Proszę niech każdy chętny na 100% zgłosi się na maila ,niech napisze co chce zamówić i ile tego chce (prosze nie używać PRIVA z diyaudio.pl!) .Generalnie proszę sie zgłaszać dość szybko :).

Paczka w naszym wypadku przekroczy 30kg ,więc jeszcze jak jest ktos chętny to niech sie pisze!

Zniżke wyciągniemy :)

Ci co mają możliwość robienia darmowych przelewów niech już wpłacają kase na moje konto,jeśli coś trzeba będzie dopłacic to poinformuje - a wtedy zrobienie przelewu niebedzie nic kosztować i nie bedzie sprawiac problemu. Narazie prosze wpłacać pieniądze wg schematu:

cena głośnika w Euro + 19% - 5% * 4,00zł (i to np x2 sztuki jak bierzecie 2 sztuki) ,do tego 80zl na koszty manipulacyjne i wysyłke.Oczywiście jak bedą jakies upusty (a bedą) i cos wyjdzie taniej to kase zwracam.Podaje przyklad dla vify m18wh ,kosztującej bodajże 39E :

39E +19%(vat) = 46,41 E ; 46,41 E - 5% (wpłata z góry) = 44,09 E
        44,09 E * 4 zł = 176,36 zł ; 176,36zł + 80zł (koszta) = 256,36 zł
        jak ktoś zamawia np 2 sztuki m18wh:
        176,36zł * 2 (sztui) = 352,72 zł i do 352,72zł dodajemy 80zl co daje 413,76zł -> za 2 sztuki m18wh z przesyłką.

Na pocieszenie : w PL ten glosnik kosztuje 390zl SZTUKA!

Skomentuj

Zapytaj sie o znizke najpierw

Skomentuj

jak sie mam o zniżke pytać jak niewiem co kto i ile na 100% zamawia :P i ile nas ostatecznie bedze,dodam że ja tez wchodze prawdopodobnie w zamówienie.

Skomentuj

Dobra panowie podawac jakie przetorniki chcecie kupic wyceni sie i wysle zapytanie do rolpha
              ja jestem zainteresowany vifami m18wh 2szt.

Skomentuj

Ja na 100 % biore 5 wysokotonówek Vify (w tym 1 szt. ekranowana)
                Albo bedą to D27 albo DX - jeszcze sie zastanawiam ale jak narazie pozostaje przy D27

Skomentuj

na jaka ilosc osob byla liczona ta oplata manipulacyjna 80pln?

Skomentuj

Wiesz co w sumie to przy 30kg byloby okolo 40 pln na glowe co przy 6 osobach wychodzi 5kg na baske. Ja ze swoimi bym sie zmiescil :)

Skomentuj

ja tez ale gipsy cos wspominal ze sie nie wyrobimy w 30kg

Skomentuj

Rozmawialem z nim ciagle rozmawiam i jak kazdy dostanie 5 kg (a na razie wyglada na to ze kazdemu starczy) to bedzie git

Skomentuj

dobrze by było wiedziec w koncu ile osób bedzie zamawiac głosniczki i jakie to bądą.
                          wiedzielibysmy wówczas czy zmiescimy sie w 30 kg czy nie.

Skomentuj

Ja wezme 2 wifki dx i 2seas'y noferro 650 i jesli kumpel wyczaruje kase to jeszcze 2x m18wh
                            Jesli to oczywiscie pozostalym 'klientom' nie przeszkadza.
                            Ps czy macie moze jakis schemat kolumny (rysunek techniczny parametry cewek do zwr itp.) pod m18wh?
                            Ps' DZIEKI za odpowiedz na mojego poprzedniego posta :P

Skomentuj

Wszystko ok tylko ze 5 kg na glowe chyba ze wezmiesz 10kg ale placisz 2x40,-.
                              Mowimy o paczce 30kg chyba ze wiecej ludzi bedzie

Skomentuj

to policzcie mi ile to bedzie wazyc
                                ile bez niskotonowych a ile z ....

Skomentuj

Zamieszczone przez marosik
                                  Ja wezme 2 wifki dx i 2seas'y noferro 650 i jesli kumpel wyczaruje kase to jeszcze 2x m18wh
                                  Jesli to oczywiscie pozostalym 'klientom' nie przeszkadza.
                                  Ps czy macie moze jakis schemat kolumny (rysunek techniczny parametry cewek do zwr itp.) pod m18wh?
                                  Ps' DZIEKI za odpowiedz na mojego poprzedniego posta :P
                                  Wejdz na http://www.kolumny.prv.pl/ jest tam schemat Esa 2000 z zwrotkami i obudową.

Skomentuj

a macie moze zlozone cos takiego?
                                    jak to gra?
                                    Czy kupowac cewki w audiokomponents?tzn czy beda taniej niz w Polsce?
                                    Ps. Dzieki za adres

Skomentuj

witam mam pytanko czy dalo by sie zalapac do waszego zamowienia z xlsem 12" ?? czy za duzo ten xls wazy??
                                      pozdrofka i pozdrawiam

Skomentuj

hmm co do wag izapytania do ropha zobaczymy ile nam tego wyjdzie

Skomentuj

to jak by bylo miejsce to na 100% jestem zdecydowany
                                          z gory dzieki
                                          pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X