6 bo jeszcze ja
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
Cześć Wam!
Tak w połowie października,może nieco później będziemy robić przelew.
Co do aktualnych cen głośników,niech każdy indywidualnie zapyta się o ceny które go interesują,ale generalnie nic sie specjalnie nie zmieniło od ostatnio podanych cen.
Zaczynam zbierać juz kase! Proszę niech każdy chętny na 100% zgłosi się na maila ,niech napisze co chce zamówić i ile tego chce (prosze nie używać PRIVA z diyaudio.pl!) .Generalnie proszę sie zgłaszać dość szybko :).
Paczka w naszym wypadku przekroczy 30kg ,więc jeszcze jak jest ktos chętny to niech sie pisze!
Zniżke wyciągniemy :)
Ci co mają możliwość robienia darmowych przelewów niech już wpłacają kase na moje konto,jeśli coś trzeba będzie dopłacic to poinformuje - a wtedy zrobienie przelewu niebedzie nic kosztować i nie bedzie sprawiac problemu. Narazie prosze wpłacać pieniądze wg schematu:
cena głośnika w Euro + 19% - 5% * 4,00zł (i to np x2 sztuki jak bierzecie 2 sztuki) ,do tego 80zl na koszty manipulacyjne i wysyłke.Oczywiście jak bedą jakies upusty (a bedą) i cos wyjdzie taniej to kase zwracam.Podaje przyklad dla vify m18wh ,kosztującej bodajże 39E :
39E +19%(vat) = 46,41 E ; 46,41 E - 5% (wpłata z góry) = 44,09 E
44,09 E * 4 zł = 176,36 zł ; 176,36zł + 80zł (koszta) = 256,36 zł
jak ktoś zamawia np 2 sztuki m18wh:
176,36zł * 2 (sztui) = 352,72 zł i do 352,72zł dodajemy 80zl co daje 413,76zł -> za 2 sztuki m18wh z przesyłką.
Na pocieszenie : w PL ten glosnik kosztuje 390zl SZTUKA!
Skomentuj
-
Ja wezme 2 wifki dx i 2seas'y noferro 650 i jesli kumpel wyczaruje kase to jeszcze 2x m18wh
Jesli to oczywiscie pozostalym 'klientom' nie przeszkadza.
Ps czy macie moze jakis schemat kolumny (rysunek techniczny parametry cewek do zwr itp.) pod m18wh?
Ps' DZIEKI za odpowiedz na mojego poprzedniego posta :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marosikJa wezme 2 wifki dx i 2seas'y noferro 650 i jesli kumpel wyczaruje kase to jeszcze 2x m18wh
Jesli to oczywiscie pozostalym 'klientom' nie przeszkadza.
Ps czy macie moze jakis schemat kolumny (rysunek techniczny parametry cewek do zwr itp.) pod m18wh?
Ps' DZIEKI za odpowiedz na mojego poprzedniego posta :P
Skomentuj
Skomentuj