Jeszcze musza byc wszystkie przetworniki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
Holland news :
niestety Panowie którzy zamawiali M18wh bedą musiec nieco poczekac (koniec listopada,grudzien) wtedy dojdzie paczka z tymi głośnikami.Podobno teraz z m18wh są problemy.
[ Dodano: 2005-11-06, 10:55 ]
a tak coś extra :
to jestescie naprawde fajnymi zamawiającymi :) ... tamtych bawołów z audiostereo.pl to bym porostrzeliwał że aż woły pędzą i jaja swędzą :)
Skomentuj
-
Wiedzialem ze te pieprzone m18wh nie dojda na czas.... ludzie sie wsciekli i biora hurtowo te glosniczki....... cieszy mnie jednak fakt ze bede je mial :P
... te moje tc14 juz mi nie wystarczaja...
moze sie pochwalicie swoimi konstrukcjami ktore chcecie zrobic...
jako poczatkujacy diy-owiec :P z mila checia poslucham!! ....
Skomentuj
-
Ja zamówiłem xt18wh. Będą one grały z pl27Tg. Mój wybór padł na te głośniczki ponieważ właśnie ukończyłem swoją konstrukcję oparta na m18wh i stwierdziłem że to nie ejst to o czym marzyłem.
U znajomego posłuchałem xt18 i się zakochałem w tym ciepłym mięsistym basiku który był jak z kolum podłogowych a paczki były 15l podstawkowe. Własciwie moja robota teraz ograniczy się do podmiany średnio-niskotonowego i modyfikacji zwrotki. Jeszce nie wiem jakich modyfikacji może wymagac otwór głośnikowy.Jeśłi tak się stanie muszę się zastanowić nad nowym mpanelem przednim.
Generalnie jest duże prawdopodobieństwo że wygrzane m18wh pójdą pod młotek w ciągu tygodnia :)
Skomentuj
-
Witam serdecznie
Przegladajac rozne fora akstyczne glownie "elektroda", trafilem na informacje, ze jest grupa ludzi, ktora sprowadza glosniki z Holandii.
Moje pytanie brzmi czy jest szansa bym ja mogl sie dolaczyc do zamowienia?
Napisalem rowniez post na audiostereo.pl - ale tam niestety bez odpowiedzi.
Jesli moglbym prosic o wiecej informacji bede wdzieczny.
pozdrawiam
Skomentuj
-
Myslicie ze M18wh jest kiepskim przetwornikiem ?? czy xt18wh oprocz wyzszej ceny rynkowej oferuja lepszy dziek??
Nie slyszalem ani tego ani tego ... jednak sugerujac sie dobra opinia na audiostereo.pl postanowilem m18wh zaplikowac w ok 28l. Na wzor ostinato 2000 :)
co o tym sadzicie??
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gipsy2stodal,bede robil teraz male zamowienie za 4 osoby do KG,wchodzisz? Ale to tak za 1 - 2 miechy
To daj mi znac w tej sprawie- chyba ze nic nie doszlo to napisze jeszcze raz.
pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek_kastelikMyslicie ze M18wh jest kiepskim przetwornikiem ?? czy xt18wh oprocz wyzszej ceny rynkowej oferuja lepszy dziek??
Nie slyszalem ani tego ani tego ... jednak sugerujac sie dobra opinia na audiostereo.pl postanowilem m18wh zaplikowac w ok 28l. Na wzor ostinato 2000 :)
co o tym sadzicie??
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Vendel... wiem... czytalem o tym na forum...
Jednak na stronie http://akustyk.com.pl/vifa/M18WH-08-08.html rekomendowana objetosc dla M18wh jest 20-30 l .....
Wlasnie sie zastanawiam co z tym faktem poczac .... poradzcie cos!! :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek_kastelikVendel... wiem... czytalem o tym na forum...
Jednak na stronie http://akustyk.com.pl/vifa/M18WH-08-08.html rekomendowana objetosc dla M18wh jest 20-30 l .....
Wlasnie sie zastanawiam co z tym faktem poczac .... poradzcie cos!! :)
Skomentuj
Skomentuj