i po co te nerwy... coz Polska zero wyrozumialosci..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
dobra domino twoja sprawa... chcesz sie denerwowac twoja sprawa ja tam szanuje swoje zdrowie... w kazdym razie wiedziales ze glosniki dojda predzej czy pozniej a czemu poweidzial ze wyslal? pewnie mial zamiar ale cos mu wypadlo i nie wyslal fakt mogl zrobic inaczej... ale twoja reakcja tez jest kapke nadpobudliwa... bez przesady... zaparz sobie meliske bo ci pikawa nastepnym razem wysiadzie
Skomentuj
-
Teraz to ja nie wytrzymalem, Kudlaty - Gipsy tych glosnikow wogole nikomu nie wyslal!!! Glosniki mialy byc wyslane poczta i na to tez wszyscy dawali pieniadze. Nadal sadzisz ze Domino przesadza? Tu nie chodzi o opuznienie. Wyszlo na to ze kazdy musial se po nie przyjechac. Tak na marginesie, odzyskaliscie pieniadze za wysylke?
Skomentuj
-
Kudłaty jak Ty się nie denerwowałeś to jesteś luzak taki jak Gipsy gratuluje.
Ja mu przelałem 1600pln na konto choć go nie znam i nigdy nie widziałem i mieszka ode mnie 400km.
Inni też się denerwowali chyba tylko Ty nie i dlatego będę unikał inetersów z tym gościem bo jest niesłowny. Może zakończymy temat, bo to jest bez sensu, co miałem napisać napisałem teraz czekam na głośniki i mam nadzieje, że będzie wszystko ok.
Skomentuj
-
Kudlaty podziwiamy Cie za to ze nie denerwowalbys sie ale my nie jestesmy Toba, poza tym nie Twoj interes wiec nie musisz sie w to mieszac ...
A co do przesylki to nie odzyskalismy pieniedzy ale najwazniejsze mamy , ja ogolnie jestem zadowolony mam to co chialem i zaoszczedzilem 300 zl wiec tak czy siak jestem na plusie ;] Pozdrowienia dla Elektrona p.s nie dziwie CI sie ze nie chciales nam oddac xg :P
Skomentuj
-
moze i jestem luzak... ale jak komus powiezam pieniadze to nie wiem ale jakos mu wierze ze dostane to za co placilem... szczegolnie ze to nie jest pierwsze zamowienie i zawsze ostatnio byly problemy z tymi terminami... coz to nie jest sklep gosc sie samemu podejmuje tego podiac fakt ma w tym interes taki ze zaoszczedzi na wysylce... czekam domino az ty zorganizujesz zamowienie... moze wtedy nie bedzie sprzeczek o terminy bo przy zamowieniach organizowanych przez gipsiego to jest jedyny mankament ale jakos mi on naprawde nie przeszkadza bo wiem ze i tak predzej czy POZNIEJ te glosniki do mnie trafia... i mimo tego calego czekania na to wszystko i tak bede do przodu o kilka stowek... wiec mimo wszystkich nie smakow moglibyscie mu podziekowac bo ja na jego miejscu i takim totalnym braku wyrozumialosci bym wam poprostu oddal kase... no nic domino rozumiem cie i czekam na twoja organizacje pozdrawiam
Skomentuj
-
wogole ludzie dziwnie marudzicie...rozumiem ze kazdy sie boi o swoja kase,nie moze sie doczekac na glosniki ale nikt nie zwrocil uwagi ze co nowe zamowienie to sie to samo powtarza ze np gipsy nie wysyla na czas itd..no to pytam po co zamawiacie a pozniej trujecie dupe mu i po nim jedziecie choc wiecie ze juz takie przypadki byly?zastanowcie sie troche
Skomentuj
-
Chciałem tylko przypomniec, że Gipsy obiecał zrealizować całe zamówienie w jeden miesiąc, bez żadnych problemów. Niestety nie udało się i czy ktoś powiedział o nim coś złegro? Fajnie, że bierze taką odpowiedzialność na siebie, ale słabo sie w tym spisuje, a incydent z "wysłaną" paczką tylko to potwierdził. Po prostu jak coś się dzieje, lub Gipsy nie ma czasu może napisać. Lepsza jakaś informacja od ściemy. Ale kończmy ten temat, bo obrabiamy mu dupę, a on nawet tutaj nie zagląda.
Skomentuj
-
znajde troche czasu to przeczytam coście tu napisali :) .
W każdym razie nowych zamówień z mojej strony nie będzie bo teraz mam wysyłki z Holandi do Polski za darmo (!) oraz rabaty nawet po 30% na niektóre głośniki . Tym samym po co mam organizować zamówienia jak ja mam wszystko gratis :) .
Wszystkich za brak czasu,zły kontakt szczerze PRZEPRASZAM .
Pozdrawiam ,
Gipsy2
[ Dodano: 2006-03-01, 19:57 ]
Aha, byłbym zapomniał
Dla Tomasza z Bydgoszczy jest już SLS
Dla Julkupa też jest SLS (do odbioru w Krakowie będzie)
Dla Elektrona też jest głośniczek.
Do Krzyśka,3Dpiknika ,Piapii głośniki posłane wczoraj priorytetem. Muszą być dzisiaj .
Skomentuj
-
digital... Jesli dobrze zrozumialem to gipsy nawet nie czyta postow na tym forum. Czemu wiec piszesz ze to przez jakies opinie zrywa wspolprace...
Uwazam ze chodzilo tylko o zamowienia (zeby mogl zdobyc zaufanie 'holandii'). Jak juz je ma to po co ma sie pakowac w jakies przyslugi. Slabo mu to wychodzilo i tyle. Zamowienia organizowal jak mu cos bylo potrzeba i to kazdy wie. Teraz jak nie placi za transport nie bedzie nic organizowal... ale cos mi sie wydaje ze zbyt dlugo to nie potrwa :) i wtedy bedzie musial znow cos zorganizowac :)
Jesli zbierze sie wystarczajaca ilosc ludzi to sami mozemy cos sklecic. Do tego nie jest potrzebny zaden geniusz :). Jesli wspolnie bedziemy robic to koszt wyjdzie podobny bo nie bedziemy pokrywac komus kosztow jego transportu (te pare procent znizki za staz ktory mial gipsy). Wiec jesli sa chetni to prosze pisac na forum lub na audiostereo... Cos mi sie wydaje ze tam bedzie i szybciej i taniej.
pozdrawiam!!!
Ps. Moze Placek tez cos machnie reka jak sie go ladnie poprosi.
Elektron ze wzgledu na jego objazdowa prace mysle ze tez cos przy okazji komus podrzuci. Tyle ze tym razem za przysluge da sie pare grosza za benzyne. Ale wydaje mi sie ze te plany sa za bardzo wybiegajace w przyszlosc bo jak na razie chetnych brak.
Skomentuj
Skomentuj