Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotki z Rzeszowa........

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tasior, nie bardzo wiem o co ci chodzilo z tym tekstem o mnie

[ Dodano: 2005-06-27, 16:06 ]
    brakuje fotek autka clariona ktore jest niezle wypasione wizualnie i jesli chodzi o audio

[ Dodano: 2005-06-27, 16:09 ]
    a co do tego glosniczka co niby stx to raczej to jest to

Skomentuj

chodizlo mi o to ze potrafisz zrobic o wiele Piękniejszą zabudowe niz Ci w klinice dzwieku,i bezproblemu moglbys zrobic cos lepszego od nich :)

Skomentuj

a nie TatoTurbo ?

Skomentuj

co by nie pisac to poziom zabudowy juz jest na swiatowym poziomie o ile ktos nie laczyl kabli sygnalowych z dwoch

niepodoba mi sie robota by klinika dzwieku....
          mi tez sie nie podoba to jakis koszmar ...i to na to pozwolilo jvc ...ja to bym do wisly wepchnal ...
          bleeee

to tez malo ladne a ten laptop to nie wiem po co ? :P

jak cos komus nie wyjdzie to zawsze moze zerknac na ta fote :)
          co to jest basen dla sk8tow
          i jeszcze ten z dupy monitorek hehehe prawie go nie widac :)
          chyba na takiej zasadzie ze ktos zapyta to odpowiedz jest: tak zamontowano

Skomentuj

FUCK,wielkie Sorki Tatoturbo jak i tomck ,mialem na mysli Tate :P btw,wlasnie ten odcinek ogladalem.... strasznie kiczowate to jest........

Skomentuj

Właśnie TatoTurbo, mnie poraziło jeszcze to zdjęcie:

Wogóle amatorszczyzna, rurki oraz wykonczenie jest naprawdę świetne, niewiem czy niektórzy nie mają wstydu, czy są poprostu tak bezczelni, że jadą na zlot i pokazują takie coś.

Skomentuj

ale za to głośniki konkretne

Skomentuj

bylem na zlotach i widzialem gorsze rzeczy niz to co tu pokazujecie to jeszcze nie jest szczyt bezczelnosci

Skomentuj

PETERS a slyszales jak to gra w tej astrze?? Ja slyszalem...... masakra (niekoniecznie w dobrym znaczeniu- jak kto woli i kto co lubi)

Skomentuj

PETERS, a ta twoja fota to wyglada na nie wykonczona zabudowe...
                      cos mi sie czuje na ze na to pojdzie jeszcze zywica ...moze bedzie ladnie ale jak wyjdzie to tak jak w klinice to kolejna porazka

...nie wiem co maja za problem pomalowac te swoje wypociny jakims aerografem ...przeciez tyle jest sron www. Sa ludzie ktorzy sie w tym specjalizuja ...to sa demo car'y o ile sie nie myle. Wstyd.
                      Polecam nowa gazetke Maxi tuning (jeszcze sprawdze dokladnie bo nie mam jej tu lezy w "innym" kiblu ) w prawdzie kosztuje prawie 10zł ale wystarcza na nie jedno posiedzenie na "tronie" ..tam mozna zobaczyc co da sie wycisnac z auta a nawet ze skutera:)

Skomentuj

nie, no ten garbus wymiata... ajk koleś skończy z tymi głośnikami, to może się wkońcu weźmie za samochód...

Skomentuj

Chlopaki czy ktos moglby mi powiedziec ja zrobic cos takiego ala jvc na zdjeciu wyzej?Z tego co wiem jest to wlukno szklane czy sie myle?Jak cos takiego zrobic i czy ma to dobre walory akustyczne?Czy sa jakies strony ktore opisuja jak zrobic cos takiego krok po kroku?Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje!

Skomentuj

Robisz stelaz , na to wlokno, na to szpachle ,na szpache lakier ... przynajmniej ja bym to tak zrobil :-)

Skomentuj

a tak:
                              http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...441227#1441227

Skomentuj

niektóre auta to przerost formy nad treścią, a niektóe są w poządku.

Skomentuj

tego suva JVC robili w klinice dzwieku. na TVN turbo w czasie tumimgu pokazywali wlasnei krok po kroku jak to robili. tam sa obudowy z plyty, a na nich takie wykoncxzenie. ogolnie tak sobbie mi sie to podoba. hehe przyszla pani z chlopakiem ktorzy kupili samochod zaplacili i dostali showcara;] <lol>

Skomentuj

Widze ze duzo sie tu podzialo podczas mojej nieobecnosci, a nie bylo mnie dlatego bo zachorowalem na jakiegos wirusa:/ No wiec koledzy cos wam pojasnie, zeby nie bylo koltni, sprzeczek i niepotrzebnych opin na temat naglosnien niektorych samochodow:) A wiec, to byly jak sama nazwa mowi ''Zawody Car Audio" I tam jest duzo roznych kategori np, Street Bass, Sound Off, db Drag. I te autka ktore mowicie ze wystaja wkrety sa zrobione bez wyobrazni, na odwal sie, tam w/w zdjecia te dwa :) ona nie byly na pieknosc konstrukcji tylko byly przygotowane na to aby rywalicowac w klasie db Drag, czyli nanajglosniejszy samochod :) wiec wydaje mi sie ze nie trzeba pakowac w piekno wykonania jesli startuje sie w takiej klasie:/ A z tego co pamietam to byly tam firmy: Sony, JVC, Blaupunkt, Hertz, Pioneer, JBL. :)

Skomentuj

oooo ku... ale mnie oswieciles
                                      ...kurde bo ja ostatni raz audio widzialem w saturnie

Skomentuj

TatoTurbo ------ chcialem tylko pomoc :/

Skomentuj

Rok temu było o niebo lepiej

Niektórzy ludzie startują z takim sprzętem ze głowa boli, typu Alfred czy chociażby Xplod Soniaka, a że nie ma zawodników to oczywiście zajmą drugie albo trzecie miejsce ;-)
                                          Pozniej wielka radocha z pucharków ehh... ze sprzętem też parodia, tyle czasu trzeba było czekać zeby wogole go uruchomili, ESSA sie nie popisała.

Ogólnie rok temu jakoś to lepiej wyglądało.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X