Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Twój wymarzony głośnik do suba ? :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z magazynem się zgodzę :) ale takie kabelki same by mi już na dobry głośniczek wystarczyły

Skomentuj

Popatrzcie jaki znaczek wisi na suficie po lewej stronie ,na tym zdjeciu halogena :-) Wyglada na to ze sprzet musi byc mocny hehehehe

Skomentuj

http://www.bigdogaudio.de/pd1077908834.htm - konkretny głośniczek

Skomentuj

jednak MTX'a Jack Hummer nic nie przebije moim zdaniem

Skomentuj

Ja wymagający nie jestem głośnik z Bl: 49TM styknie http://www.reaudio.com/html/mt_sub.htm lub http://www.bladeice.com/subre.htm tylko ta cena :/.

Skomentuj

ten glosnik RE Audio w najblizszym czasie mam zamiar kupic w wersji 18" dogadalem sie troche ze sprzedawca a ze mieszkam obecnie w anglii to tym bardziej mi to pasuje.... tutaj sa duzo tansze glosniki, nawet dla jednej firmy przez kolege pomagalem zakladac audio juz w 2 samochodach takze znam kolesiow i nie bede musial go odrazu kupowac tylko sobie pozycze a jak mi sie spodobo to bede mogl go sobie ratami splacac, kolesie z jednego zakladu car audio powiedzieli ze jak chce w wolnym czasie im pomagac ta mam wpadac bo jak najbardziej mnie tam potrzebuja, przynajmniej doceniaja mnie w anglii a nie jak w polsce dadza ci marne grosze za kawal roboty, jeszcze troche popomagam im w ich zakladzie i bede mogl sobie popozyczac pare glosnikow do testow, tutaj w tym zakladzie CarAudio maja kupe zamowien i roboty na cale dnie, prawie codziennie u nich jestem po pracy.... a ten RE Audio pare dni temu wpadl mi w oko
              Pozdrawiam

Skomentuj

no kosz i magnes to ma niemilosierny ;]

Skomentuj

A są wogóle parametry tego ? Bo podanie przez producenta tylko średnicy, mocy i impedancji cewki to kpina... :/
                  Ja bardzo lubie 18" i chciałbym wybrac jak najlepsza :)

A co do angoli to mnie jakos do nich nie ciągnie :P Puddingi i jazda lewą stroną ulicy .. eee

Skomentuj

wszystko dostaje sie w pudelku z glosnikiem, parametry i wielkosci obudow najlepszy RE Audio kosztuje 399funtow

A co do anglii to: do ruchu juz sie przyzwyczailem a o puddingach nic nie wiem ;] aha i nie wierzcie nikomu ze sa tu jakies przerwy na cherbate o 16 czy cos tam takiego jakies tea time's

Skomentuj

noo..... na CHerbate napewno... :> hhehe ,Wisnia,moze jakies fotki pokazesz ,co tam u Ciebie slychac,jakas relacje zdaj jak sie zyje,chcialbym gdzies wyjechac,lub chociaz miec kumpla i gadac z nim po angielsku... ehh

Skomentuj

ten angielski co ucza w szkole to o dupe mozna rozbic wogole sie nie przydaje ;/ tutaj jest calkiem inaczej dopiero teraz sie przekonalem jak tu jestem ;]
                        w jeden dzien widzialem wiecej porsche niz w polsce przez cale zycie;]
                        moze jutro porobie jakies fotki to wrzoce jak wyglada moja okolica.... monitorowana 24h/ na dobe

Skomentuj

że w Tczewie jest mało Porsche to niewątpie:) ->joke, bez obrazy :)

Skomentuj

ferrari tez raz dziennie widze ;] a audi TT to jest tyle co w polsce tico ;]

musze zmienic tczew na Evesham

Skomentuj

A ja tam się nigdzie nie wybieram...poprostu jestem przeciwnikiem takiego uciekania z kraju za kasą :/ No chyba że w akcie desperacji jak nie będzie wyjścia :/

Ale się off-topic zrobił buehehe ;D

Skomentuj

jak bys posiedzial tu troche to bys zrozuimal czemu nikomu nie chce sie wracac do polski zeby tyrac za 1200zl

calkiem inny komfort zycia i wogole nie da sie ot tak tego opisac;]

pozdrawiam i dosc juz off topica ;] zaloze temat zycie w anglii ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                X